Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از زنجان، علیرضا آوایی ۲ مهرماه در جلسه شورای قضایی استان، اظهار کرد: قدرت، مستی می‌آورد و این سکر، از مستی شراب قوی‌تر است، همه ما بشر هستیم و درجات ایمان‌مان متفاوت است؛ وقتی در معرض وسوسه‌های دنیوی قرار می‌گیریم، باید دست همدیگر را بگیریم تا نلغزیم. در این میان اعتماد کردن به یکدیگر خیلی مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به تصمیم‌گیری قضات در شرایط روحی مناسب تاکید کرد و افزود: اگر موقع تصمیم‌گیری، وضعیت روحی و عصبی‌تان نرمال نیست، دادگاه را تعطیل کنید، تصمیم‌گیری در چنین شرایطی جز ضرر چیزی ندارد. عصبانیت در اثر فشار کاری از آفات این کار است. قضات مرکز دریافت آلام بشری هستند و گاهی کم‌حوصله می‌شوند، بنابراین باید خودمان، خودمان را مدیریت کنیم؛ چراکه عادی شدن شغل‌مان هم آفت است. بدون شک افرادی که به ما پناه آورده‌اند نیاز به همدلی دارند و زشت‌ترین جمله این است که بگوییم «مشکل خودت است».
وزیر دادگستری با بیان این‌که باید حواس‌مان به ادبیات‌مان باشد، متذکر شد: برای مواردی که می‌توانیم قرارهای تامین بسیار ساده‌ای صادر کنیم، دلیلی ندارد که قرار زندان صادر کنیم. افرادی که در چنین شرایطی به زندان‌ها راه می‌یابند، سرشار از نفرت می‌شوند. زندان انسان را بی‌آبرو می‌کند و کسی که بی‌آبرو می‌شود، دیگر هیچ خط قرمزی نخواهد داشت. هرگز فراموش نکنیم که مجازات قرار بازداشت‌های بی‌دلیل و بی‌مبنا را نه در قیامت، بلکه همین دنیا پس خواهیم داد. هر یک ساعت بازداشت افراد، جواب می‌خواهد.
وی همچنین با اشاره به این‌که باید آثار رفتارمان و عواقب و تبعاتش را بدانیم، افزود: بی‌احتیاطی‌های ما در صدور قرارها، عمر نظام را کوتاه می‌کند. تا زمانی که انصاف و عدالت و شجاعت داریم، پایدار هستیم. قوانین خداوند، حساب و کتاب دارد و هیچ‌کدام از ما بیمه شده نیستیم که هر طور دل‌مان می‌خواهد رفتار کنیم. بنای عالم روی عدالت و انصاف گذاشته شده است و نباید به سادگی از حق‌الناس‌ها عبور کنیم.
آوائی خاطرنشان کرد: بیشترین شکایتی که از قضات می‌شود، به خاطر خلق‌شان است نه به خاطر حکم‌شان، زمان که بگذرد بر ما روشن می‌شود که همه این مقامات، تهی است مگر این‌که انسان بتواند با آن خدمت کند. لازم است که گاهی خودمان را مرور کنیم. متاسفانه گاهی چنان غرق عیوب دیگران می‌شویم که یادمان می‌رود به خودمان هم نگاهی بیندازیم.
وی در مورد امکانات و امور رفاهی بیان کرد: مسئله مسکن قضات در جلسه مسئولان عالی قضایی مطرح و تاکنون اقدامات منسجمی انجام شده است‌؛ در واقع قوه‌ قضاییه در حال برنامه‌ریزی برای کارکنان کل کشور است و این مسئله از دغدغه‌های جدی قضات است. با این وجود، امسال نباید توقع داشته باشیم که امور مهمی در مسائل مالی و رفاهی اتفاق بیفتد و نظام ناچار است که فقط به ضرورت‌ها و حداقل‌ها بپردازد.
وی ادامه داد: قضات از جمله فرهیختگانی هستند که معمولا علاقه چندانی به حضور رئیس ندارند و رفیق می‌خواهند، بنابراین اگر از ناحیه نیروهای بالادستی تکریم شوند و برادری و همراهی و صیانت و دلسوزی ببینند، با همه وجود پای کار می‌آیند ولی اگر با برخوردهای تحکم‌آمیز و دخالت مقام مافوق در تصمیمات قضایی مواجه شوند، انگیزه‌های حرفه‌ای خود را از دست می‌دهند و حالت افسردگی و بی‌رغبتی پیدا می‌کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا زنجان وزیر دادگستری قضات عدالت دادگستری حق الناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الااسلام سید مهدی قریشی در خطبه‌های این هفته از نماز جمعه با اشاره به تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان در جهان غرب گفت: دانشجویان و دانشگاهیان با اعتراض مسالمت آمیز در حمایت از مردم فلسطین و غزه هستند و جهانیان شاهد برخوردهای خشن پلیس آمریکا و کشورهای غربی هستند و از این رو چهره واقعی آنها دیده می‌شود.

وی افزود: اگر چنین اتفاقی در ایران می‌افتاد رسانه‌های جهانی چنان موضوع را وحشیانه و بزرگ جلوه می‌دادند که نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال ببرند در حالی که امروز به عینه شاهد این برخورد وحشیانه پلیس غربی و آمریکایی با دانشجویان اساتید دانشگاهی هستیم اما رسانه‌های بزرگ سکوت پیشه کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: برخی معلمان و اساتید برخورد نامناسب با شاگردان دارند و برخی اساتید چنان روح دانش آموز و دانشجو را صیقل می‌دهند که وی را پویای جامعه می‌کند.

وی با بیان اینکه برخی معلمان روح دانشجو و دانش آموزان را می‌خشکانند اظهار کرد: متأسفانه برخی معلمان و اساتید در جامعه هستند که با ندانم کاری خویش باعث فشار روحی در میان شاگردان خویش می‌شوند که این خلاف جایگاه معلمی است که جامعه را از پویا بودن باز می‌دارند.

وی ادامه داد: برخی اساتید نیز چنان با پویایی کلام خویش روح دانشجو و دانش آموز را صیقل می‌دهند که وی را فردی باسواد و امیدوار به بار می‌آورند.

امام جمعه ارومیه با اشاره به جایگاه معلمی بیان کرد: معلمی شغل عجیب و غریب با جایگاه والا است تا جایی که خداوند نیز با قسم به قلم خود را معلم می‌نامد.

حجت‌الاسلام قریشی با بیان اینکه انسان اشرف مخلوقات است گفت: معلم نیز این اشرف مخلوقات را پرورش و تربیت می‌کند و این نشان از نیاز توجه همگانی به آموزش و پرورش و شغل معلمی است.

امام جمعه ارومیه با اشاره به خصوصیات دینی امام‌جعفرصادق (ع) افزود: این حضرت با ایجاد دانشگاه دینی در دوران زمامداری خویش دروس خصوصی و عمومی تدریس می‌کرد.

وی با بیان اینکه امام جعفرصادق (ع) حق بیشتری به گردن ما انسان‌ها دارد چرا که در زمان زمامداری خویش معارف معصومین را توانستند تبلیغ کرده و به گوش عالمیان برسانند.

حجت الاسلام قریشی با بیان اینکه در زمان این حضرت ۴۰۰ کتاب دینی و علمی نوشته شده است افزود: وی با داشتن چهار هزار شاگرد دینی باعث تبلیغ معارف دینی شد و همین موجب نام گرفتن شیعه با نام شیعه جعفری شد که البته این مذهب مآخذ همه معصومین است اما چون زمان تبلیغ اصلی در زمان ایشان شکل گرفت برای همین به این نام معروف است.

وی با اشاره به شاگردی بزرگان اهل سنت در نزد امام جعفر صادق (ع) گفت: حنبلی، شافعی، مالکی و حنفی از چهار امام مذاهب اهل سنت هستند که به گواه تاریخ همه آنان به صورت مستقیم و غیر مستقیم در نزد امام صادق (ع) بودند و از این رو الگو عالمیان نیز است.

حجت‌الاسلام قریشی با تاکید بر لزوم انصاف در زندگی بیان کرد: در همه حال مردم مسلمان باید همدیگر را درک کنند و مثال بارز آن در بازار و تجارت است که فروشنده می‌خواهد با سود بالا و خریدار با قیمت پایین معامله کنند که در صورت وجود انصاف هر یک از آنان سود خواهند کرد.

وی ادامه داد: در خانواده نیز اگر مرد خود را جای همسر ببیند و برعکس آن شکل بگیرد مطمعنا نمود انصاف در زندگی برکت زندگی را بیش از پیش خواهد کرد.

امام جمعه ارومیه اضافه کرد: داخل خانواده نیز همه اعضا خانواده در پی خوشحال کردن هم باشند و در صورت تداوم آن مسلماً درک متقابل و انصاف در میان خانواده‌ها رشد می‌کند.

کد خبر 6095799

دیگر خبرها

  • اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار + تصویر
  • خدا را سپاسگزاریم که در جای جای نظام سخن از یاد خدا و عدالت و یاری مظلومان است/ مردم ایران اسلامی در صف اول حمایت از فلسطین بوده و هستند
  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • عاشق دوآتشه استقلال؛ التماس می‌‎کردم دستانم را قطع نکنند!
  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد