Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@11:21:25 GMT

خرید و فروش ۷۰۰ میلیونی صندلی در یک دانشکده پزشکی

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۹۴۲۱

خرید و فروش ۷۰۰ میلیونی صندلی در یک دانشکده پزشکی

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: اولین دستور کار کمیسیون بررسی طرح الزام دولت در تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه‌ها بود که پس از بحث و تبادل نظر این طرح تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:  صندلی فروشی به سبک مافیای کنکور پزشکی +جزئیات ۱۰ راز موفقیت در کنکور از زبان رتبه های برتر

وی با اشاره به دستور کار دوم امروز کمیسیون متبوع خود، افزود: برخی از گزارشات به کمیسیون درباره خرید و فروش صندلی در دانشگاه‌ها واصل شده بود که قرار بر این شد نمایندگان اطلاعات تکمیلی در این زمینه را به کمیسیون ارائه کنند.

نماینده محلات در مجلس با بیان اینکه برخی از نمایندگان آمارهای نگران کننده‌ای درباره خریدوفروش صندلی در دانشگاه‌ها ارائه کردند، ادامه داد: یکی از این نمایندگان اعلام کرد در برخی از دانشگاه‌ها و در رشته پزشکی یک صندلی تا ۷۰۰ میلیون خرید و فروش می‌شود.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به دستور کار سوم این کمیسیون، اظهار داشت:طرحی از سوی نمایندگان برای حذف و یا ادغام سازمان سنجش تدوین و به کمیسیون ارائه شده بود که پس از بحث و بررسی قرار بر این شد در این زمینه کمیته‌ای تشکیل و برروی این طرح کار بیشتر انجام شود.

سلیمی درباره جزئیات این طرح گفت: طبق این طرح آزمون دانشگاه آزاد با دیگر آزمون‌ها ادغام می‌شد که نمایندگان مخالف این طرح اعلام کردند با توجه به اینکه دانشگاه آزاد متعلق به بخش خصوصی و تابع قانون اصل ۴۴ است نمی‌توان ادغام آزمون‌های آن را انجام داد.

وی ادامه داد: برخی از مخالفان طرح ادغام یا حذف سازمان سنجش نیز اعتقاد داشتند چون این سازمان با برگزاری آزمون نخبگان را به دانشگاه می‌فرستد امکان حذف این سازمان وجود ندارد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو کنفرانس افق نو تحولات یمن کلاس صندلی صندلی خالی پزشکی مجلس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هیئت رئیسه سازمان سنجش امریکا مشرق آمریکا دانشگاه آزاد کمیسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • آبی های چشم انتظار و خبر تلخ از صندلی های ورزشگاه آزادی !
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش