Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@21:34:21 GMT

علت واردات دستگاه های تصویربرداری پزشکی از چین

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۰۹۱۷

علت واردات دستگاه های تصویربرداری پزشکی از چین

جلال جلال شکوهی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به وضعیت رشته رادیولوژی و مشکلات رادیولوژیست های کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه تعرفه پایین بوده و بیمه ها نیز همیشه بدهکار بوده اند، در نتیجه در تهیه و تامین دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز مراکز رادیولوژی، دچار مشکل هستیم.

وی با اشاره به گران شدن قیمت فلیم رادیولوژی، گفت: مراکز رادیولوژی علاوه بر مشکل نقدینگی، در انتقال ارز هم با مشکل مواجه هستند و این شرایط باعث شده که نتوانیم تجهیزات خود را آن طور که باید، به روز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلال شکوهی با عنوان این مطلب که بانک ها هم دیگر به ما وام نمی دهند تا بتوانیم قسطی خرید کنیم، ادامه داد: این وضعیت باعث شده تا زمان استهلاک دستگاه های رادیولوژی از ۷ سال به ۱۰ سال برسد. در حالی که برای ارتقای کیفیت تصویربرداری و پذیرش بیمار، نیازمند استفاده از تجهیزات روز دنیا هستیم.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، افزود: مراکز رادیولوژ مجبورند به خاطر مشکلات نقدینگی، به جای دادن فیلم به بیمار، کاغذ بدهند. در حالی که این نوع جواب دهی مورد تایید FDA پزشکی نیست.

جلال شکوهی با عنوان این مطلب که شرایط مراکز رادیولوژی نرمال نیست، گفت: اگر الان کسی بخواهد از ابتدا یک مرکز جامع تصویربرداری پزشکی تاسیس کند، حداقل ۴۰ میلیارد تومان سرمایه می خواهد که سود دهی آن متناسب با سرمایه ای نیست که هزینه شده است. در نتیجه همین پول را اگر در بانک بگذارد، ممکن است سود بیشتری دریافت کند.

وی به تعطیلی و فروش بعضی از مراکز کوچک رادیولوژی اشاره کرد و افزود: خرید و راه اندازی دوباره این مراکز نیز به صرفه نیست. چون، موسس این قبیل مراکز، ملک و تجهیزات و دستگاه ها را جداگانه می فروشد.

جلال شکوهی در پاسخ به این سئوال که آیا از کشور چین هم واردات دستگاه و تجهیزات رادیولوژی داریم یا خیر، گفت: از چین هم دستگاه هایی وارد می کنیم که با توجه به قیمت و طول عمر آنها، به صرفه است. اما، کیفیت آنها قابل مقایسه با دستگاه های آلمانی، فرانسوی و آمریکایی نیست.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران در ارتباط با تعرفه خدمات رادیولوژی، اظهار داشت: ما امیدوار بودیم با ویرایش چهارم کتاب کالیفرنیا، بتوان شاهد اصلاح تعرفه ها بود که متاسفانه متوقف شد. در حالی که تنها راه نجات از مشکلات رادیولوژی و پزشکی، ویرایش چهارم کتاب کالیفرنیا است. 

جلال شکوهی درباره استفاده مراکز رادیوژی از دستگاه های کارکرده، گفت: مواردی بوده که وارد شده است، که البته تجهیزات و قطعات این دستگاه تعویض و نوسازی شده است و از همین رو، مشکلی برای استفاده از آنها وجود نداشته است. اما، نکته ای که نباید فراموش کرد، این است که استفاده از دستگاه کارکرده در پزشکی، آزاد نیست.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران، در ارتباط با مشکل کمبود هلیوم در مراکز رادیولوژی کشور، افزود: یکی از دلایل ما برای نو شدن دستگاه های رادیولوژی، این است که دستگاه های جدید آن چنان نیازی به هلیوم ندارند. در حالی که دستگاه های موجود، هر سه تا چهار ماه می بایست دو تانک هلیوم تزریق کنند. با توجه به اینکه هلیوم مایع مورد نیاز مراکز رادیولوژی وارداتی است، در تامین آن مشکل داریم.

کد خبر 4726464 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: جلال جلال شکوهی رادیولوژی انجمن رادیولوژي ایران وزارت بهداشت دارو اربعین 98 سازمان غذا و دارو بیمارستان درمان ناباروری آزمایشگاه سرطان موسسه محک اورژانس کشور سازمان بیمه سلامت سازمان نظام پزشکی جامعه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • تجلیل از ۵۵ مامای استان قم
  • قدردانی از ماما‌های استان در روز جهانی ماما
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی