Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@19:30:33 GMT

بازسازی سدخاکی گنج لردگان پایان یافت

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۱۳۳۴

بازسازی سدخاکی گنج لردگان پایان یافت

آیت حسنی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ظرفیت سد خاکی گنج به ‌علت بارش‌های پنجم و ششم فروردین‌ماه امسال دچار خسارت شده بود، افزود: برای بازسازی این سد خاکی بیش از ۲ میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی اختصاص داده شد.

وی اظهارداشت: این سد خاکی از طرح‌های حوزه آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی استان است که در صورت تخریب، سرریز یا شکسته شدن این سد ، احتمال وجود خسارت به روستاهای پایین دست از جمله روستای گنج، امیران، بابااحمدی، میلان، شهریار، چارده و شهر مالخلیفه زیاد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنی گفت: در بارش‌های فرودین‌ماه و تکمیل ظرفیت سد، پس از باز کردن دریچه اضطراری سد، عملیات افزایش حجم سد با دیوار چینی اجرا شد.

به گزارش ایرنا، ۲ هزار و ۳۰۰ سد سنگی و ملاتی و ۸۶ بند خاکی در استان چهارمحال وبختیاری احداث شده است که در بارندگی‌های فروردین امسال حجم ذخیره آب در سدها و به بندهای خاکی به ۲۵ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

عملیات احداث سدخاکی گنج شهرستان لردگان سال ۱۳۸۸ با ۱۵ متر ارتفاع و طول تاج ۱۶۰ متر با قابلیت ذخیره ۲۰۰ هزار مترمکعب اجرا شد، ۲۵۰ هکتار از اراضی زیر دست از طریق این سد تامین می شود.
شهرستان لردگان در فاصله ۱۶۵ کیلومتری مرکز استان چهارمحال وبختیاری قرار دارد.

۷۳۶۰/۲۰۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی منابع طبیعی و آبخیزداری آبخیزداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۱۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،جمال فرخ زاده با بیان اینکه از این تعداد کنتور موجود ، ۴۹۵ دستگاه در سال ۱۴۰۲ نصب شده است افزود: نصب کنتورهای هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف و هدف مدیریت این گروه از مشترکان که بیش از ۹۰ درصد مشترکان استان برق مصرف می کنند و همچنین برای مشترکان جدید متقاضی دریافت انشعاب برق در راستای خدمات دهی بیشتر و پرهیز از هزینه دوباره بابت تعویض کنتور در سال های آینده انجام می شود.

وی در راستای سایر اقدامات انجام شده در سال گذشته افزود: اجرای ۶۷۱ پروژه عمرانی برق رسانی با مبلغ ۹۲۱ هزار و ۲۵۵ میلیون ریالی از عمده فعالیت های مدیریت توزیع برق در سال ۱۴۰۲ بوده است.

فرخ زاده به ۱۸ هزار و ۸۰۰ متر تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در دهستان طرود و روستاهای دیزج، دستجرد، سطوه و سرتخت اشاره کرد و افزود: تعویض ۲۷۸ اصله پایه فرسوده با اقدام نصب پایه جدید از جمله اقدامات اصلاح و بیهنه سازی در طرح بهارستان بوده است.

مدیر توزیع برق شهرستان گفت: همچنین به منظور جذب سه هزار و ۲۲۴ مشترک جدید برق در شهرستان شاهرود، افزون بر ۲۶ هزار متر شبکه فشارمتوسط و فشارضعیف هوایی و زمینی در شاهرود احداث شده است و این مهم تعداد مشترکان برق شهرستان را تا پایان سال ۱۴۰۲ به عددی بالغ بر ۱۰۹ هزار مشترک رسانده است.

وی از اقدام جهادی پرسنل در برق شاهرود در راستای اصلاح بیش از ۱۷۳ هزار متر شبکه فشارضعیف و متوسط خبر داد و اضافه کرد: در سال گذشته بیش از ۷۹ هزار متر از شبکه سیم مسی با هدف جلب رضایت مشترکین، کاهش سرقت، تقلیل تلفات و کاهش خاموشی های ناخواسته به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

او به احداث ۱۵ دستگاه ایستگاه هوایی و زمینی توزیع برق در نقاط مختلف شهرستان جهت تغذیه پایدار مشترکین اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش ظرفیت پست های برق به میزان سه هزار و ۵۷۰ کیلوولت آمپر در سال گذشته، مجموع ظرفیت پستهای توزیع برق شهرستان به عددی افزون بر ۱۹۲ مگاولت آمپر رسیده است.

فرخ زاده اظهار داشت: نصب یک دستگاه اتوبوستر در روستای احمدآباد بیارجمند با هدف بهبود پروفیل ولتاژ در منطقه خارتوران بیارجمند، احداث ۳۷ دستگاه پست هوایی و اختصاصی به ظرفیت شش هزار و ۵۰۵ کیلوولت آمپر، اصلاح و بهینه سازی ۱۵ دستگاه پستهوایی موجود و افزایش ظرفیت جهت تامین برق متقاضیان جدید، احداث ۹۳۸ متر شبکه روشنایی معابر بلوار شهید میرحسینی شهرک همت، نصب ۱۶ دستگاه تابلو دیماندی جهت تامین برق مشترکین، تعویض ۶۶ دستگاه تابلو کنترل پذیر، نصب ۱۲۱ دستگاه LMS و ۶۷ دستگاه کنتاکتور جهت کنترل پذیر نمودن اشتراکهای دیماندی، احداث ۸۹۴ متر شبکه فشارضعیف هوایی جهت تامین برق طرح مسکن های ملی بیارجمند، کابل کشی زمینی ۲۰ کیلوولت میدان آزادی به طول ۱۲۰۰ متر و اصلاح و بهینه سازی شبکه فشارضعیف هوایی در روستاهای دیرج و دستجرد از مهمترین اقدامات شاخص صورت گرفته در عرصه خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان شاهرود بوده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901218

دیگر خبرها

  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • احداث زیرگذر بزرگراه شهید چمران تا پایان سال ۱۴۰۳
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده