Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@20:24:06 GMT

غوغای سوگلی‌ های داعش در اردوگاه «الهول»

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۱۴۲۰

غوغای سوگلی‌ های داعش در اردوگاه «الهول»

دو سال پیش زمانی که نیرو‌های دموکراتیک سوریه با حمایت حملات هوایی ائتلاف به رهبری آمریکا وارد رقه شدند قصدشان از بین بردن گروه داعش بود.

سه ماه پس از شروع جنگی برای نابودی خلافت خود خوانده داعش که به نابودی این شهر انجامید، مشخص شد که این تنها آغاز راه طولانی شکست دادن ایدئولوژی این گروه تروریستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آنلیز بورجز، خبرنگار اعزامی یورونیوز به سوریه می‌گوید: «خرابه‌های رقه نشانگر جنبه‌های بی‌رحم جنگ علیه داعش است. ساختمان‌ها کاملا با خاک یکسان شده‌اند و تصور می‌شود که هزاران نفر اینجا جانشان را از دست داده‌اند. پایتخت خودخوانده سابق گروه داعش اکنون به تلی از خاک تبدیل شده است. اما در زیر این ظاهر همچنان هسته‌های مخفی (داعش) مشغول به فعالیتند.»

الهول با ۷۵ هزار سکنه بزرگترین اردوگاه محل نگهداری خانواده اعضای داعش است. به گفته مقامات این اردوگاه، زنان و کودکان از ۵۰ کشور مختلف در این محل نگهداری می‌شوند.

اکثر آنان همچنان بر مبنای قوانین خلافت داعش زندگی می‌کنند. محمد بشیر، مدیر اردوگاه الهول می‌گوید: «مسلم است که آن‌ها خطرناک هستند و مشکلات زیادی دارند. موارد بسیاری در اردوگاه وجود دارد که نشان می‌دهد این افراد همچنان مسبب مشکل هستند.»

مقامات اردوگاه می‌گویند در مواردی چادر افرادی که مطابق قوانین اسلام افراطی عمل نکرده‌اند، آتش زده شده است.

مدیر کمپ الهول درباره مشکلات ساکنان این اردوگاه می‌گوید: «چندی پیش یکی از زنان از نگهبانان اردوگاه خواسته بود او را برای خرید چیزی برای بچه‌اش به بازار ببرد. ما او را با یک نگهبان به بازار فرستادیم، اما وقتی سرباز به او پشت کرد این زن به او چاقو زد.»

برای مثال در ماه ژوئن ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی از بالا بردن پرچم داعش بر فراز این اردوگاه منتشر شد.

یورونیوز در راستای تلاش برای درک آن‌ها خوستار گفتگو با زنان اردوگاه الهول شد. بسیاری از افرادی که ساکن بخش نگهداریِ خارجی‌ها موسوم به بخش «الحاقی» بودند، حاضر نشدند جلوی دوربین بیایند. البته آن‌ها در پشت دوربین مقابل خبرنگار یورونیوز اذعان کردند که برخی افراد اردوگاه همچنان به باور‌های داعش پایبندند، اما تعدادی نیز به دنبال راه خروج از اینجا هستند.

یکی از این افراد که تبعه فرانسه است حاضر شد با آنلیز بورجس، خبرنگار یورونیوز به گفتگو بنشیند. البته او خواست تا به دلیل احتمال بازگشت به کشورش و عواقبی که منتظرش است هویتش افشا نشود.

خانم «م» با وجود اینکه می‌داند درک او برای مردم دشوار است، سعی می‌کند دلیل انتخاب خود را توضیح دهد. او می‌گوید: «می دانم که خودم انتخاب کردم بیایم. می‌توانستم قبلا (این گروه) را ترک کنم، اما نکردم، زیرا نمی‌خواستم به زندان بروم. نمی‌خواستم فرزند و همسرم را از دست بدهم. حالا نمی‌دانم چه کار کنم. وقتی وارد گروه داعش شدید دیگر نمی‌توانید مطابق میل خود عمل کنید. همه به هم مشکوک هستند؛ بنابراین اینطور نیست که ملحق شوی و بعد بگویی می‌خواهم بروم.»

بازماندگان داعش؛ قربانی یا مجرم؟

تشخیص میان مجرمان و قربانیان پدید آمدن گروه داعش سوالی است که بسیاری از کشور‌ها هنوز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. اکثر کشور‌های اروپایی از اتباع خود که به داعش پیوسته‌اند رو گردانده‌اند. آن‌ها می‌گویند این همان کاری است که این افراد با پیوستن به یک گروه تروریستی با کشور خود انجام دادند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: داعش سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، «یوری پوپوف» معاون مرکز هماهنگی روسیه در سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: حملات هوایی ارتش روسیه ۲ پایگاه تروریست‌هایی را که منطقه التنف در مرز سوریه با عراق و اردن را ترک کرده و در منطقه صعب العبور حومه شرقی استان حمص و منطقه العمور در این استان پنهان شده بودند، هدف قرار داد.

به گفته وی، در منطقه التنف روزانه ۹ مورد نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های «اف -۱۵»، تایفون، تاندربولت و هواپیما‌های اطلاعاتی از نوع «ام سی ۱۲ دبلیو» که همگی متعلق به ائتلاف تحت سرکردگی آمریکا موسوم به «ائتلاف ضد داعش» هستند، ثبت شده است.

نظامیان آمریکایی به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش از سال ۲۰۱۴ میلادی برخی نواحی در مناطق جزیره و التنف سوریه را اشغال و در آنجا پایگاه‌های نظامی ایجاد کردند، اما واقعیت‌های میدانی و اطلاعاتی بعداً تأیید کرد که این نظامیان از پایگاه‌ها به عنوان مرکزی برای حمایت از گروه‌های تروریستی در منطقه استفاده می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ارتکاب جنایت جدید رژیم صهیونیستی در النصیرات غزه+فیلم
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است