Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس با به اهمیت توجه به مشکلات مردم و جلب رضایت آنها از سوی نهادها و دستگاه‌ها گفت: ‌در واگذاری طرح‌های عمرانی به بخش خصوصی فقط شعار داده می‌شود. ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی افتخاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، بروکراسی‌های اداری و عدم همکاری برخی از دستگاه‌های اجرایی برای اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت: طولانی شدن روند اجرای پروژه‌های عمرانی مردم را به شدت کلافه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون عمران مجلس وجود طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی در سطح کشور از جمله استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: بسیاری از این پروژه‌ها در پیچ و خم‌های اداری گیر کرده و هیچ پیشرفت خاصی ندارند از سوی دیگر عزمی نیز برای واسپاری این طرح‌ها به بخش خصوصی مشاهده نمی‌شود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با بیان اینکه در راستای واگذاری طرح‌های عمرانی به بخش خصوصی فقط شعار داده می‌شود تصریح کرد: در شرایط و موقعیت فعلی یکی از بهترین راه‌ها برای تکمیل و اتمام پروژه‌های عمرانی استفاده از توان بخش خصوصی است اما در این زمینه هیچ اقدام عملی از سوی دستگاه‌ها انجام نمی‌شود.

بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی ‌البرز ‌109 درصد رشد پیدا کردپیمانکاران غیرفعال پروژه‌های عمرانی در استان بوشهر در لیست سیاه قرار می‌گیرندگیلان| تعداد زیادی از پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره کشور از توجیه اقتصادی خارج شده‌اند

افتخاری انجام پروژه‌های نیمه‌تمام در سطح استان‌ها از جمله گیلان بر اساس اولویت‌بندی را مورد تأکید قرار داد و گفت: در همین شهرستان‌های فومن و شفت پروژه‌هایی با 60 تا 70 درصد پیشرفت فیزیکی ناتمام مانده‌اند در حالی‌که بنده بارها و بارها در مجلس، دستگاه‌ها و ادارات کل بر ضرورت اولویت‌بندی تأکید کرده‌ام.

وی طولانی شدن پروژه‌ای به مدت 15 سال که از ابتدا قرار بوده دو ساله به بهره‌برداری برسد را مورد انتقاد قرار داد و با بیان اینکه چنین اتفاقاتی مردم را کلافه کرده است افزود: پروژه پل ورودی فومن از جمله یکی از همین پروژه‌ها محسوب می‌شود که قبل از انجام یک کار کارشناسی دقیق برای ساختن آن اقدام شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس از اجرای برخی طرح‌ها در شهرهای شمالی که شرایط آن تنها با وضعیت شهرستان‌های جنوبی کشور مطابقت دارد سخن گفت و تصریح کرد: از دستگاه‌های ذی‌ربط انتظار داریم متناسب با وضعیت جغرافیایی و محیطی هر کدام از استان‌ها پروژه‌های عمرانی را برای آن‌ها طراحی و اجرا کنند.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با اشاره به اینکه در صورت انجام کار کارشناسی، دیگر در جریان اجرای پروژه‌ها اختلالی ایجاد نمی‌شود اظهار داشت: مشکل پروژه‌های نیمه‌تمامی که اکنون در کشور رها شده‌اند به‌علت عدم وجود یک نگاه جامع و تسهیل‌گر در برخی از دستگاه‌ها و ادارات کل روز به روز تشدید می‌شود. 

انتهای پیام/ز/ش

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

به گزارش جام جم آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.

وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.

خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:

1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور.

2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.

3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..

4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است