Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@04:15:23 GMT

برنج تراریخته در بازار وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۲۶۷۸

مدیر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذاودارو با بیان اینکه برنج تراریخته در بازار وجود ندارد، گفت: تمام مواد غذایی که در سیستم رسمی وجود دارد، تحت کنترل است. ناطقان: محمد حسین عزیزی مدیر فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران در رابطه با محصولات تراریخته بدون برچسب گفت: بیش از ۹۰ درصد روغن‌هاى مصرفى وارداتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث روغن‌هاى تراریخته بحث امروز نیست بلکه حدود 40 سال است که روغن‌هاى تراریخته وارد و استفاده مى‌شود و فقط در مورد سویا و ذرت وآفتابگردان وپنبه دانه است که در روند آن اصلاحاتی انجام شده است.

وی افزود: سویا تراریخته است و روی پروتئین و ژن ها را تغییر می‌دهد. در سراسر دنیا این محصولات تصفیه می‌شوند و برچسب روی آن‌ها ثبت نمی‌شود ولی ما این کار را تا حدودی انجام داده و روی روغن‌ها عنوان تراریخته یا غیر تراریخته نوشته شده است.

عزیزی در رابطه با برنج‌های تراریخته بیان کرد: در دنیا ما برنج تراریخته نداریم و در ایران هم به هیچ عنوان برنج تراریخته نه وارد و نه مصرف مى شود، بلکه فقط در مورد برخی محصولات مانند پنبه دانه و ذرت صدق می‌کند‌.

وی افزود: تمام مواد غذایی که در سیستم رسمی وجود دارد، تحت کنترل است و نسبت به محصولات تراریخته اکثر نظرات مثبت است و اکثرا موافقند.

عزیزی خاطرنشان کرد: موضع وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در زمینه مصرف مواد تراریخته موضع موافق است. از نظر سازمان غذا و دارو تمام محصولاتی که در بازار تولید و توزیع شده است ضرری ندارد و ما صرفا جهت اطلاع برچسب‌ گذاری انجام می‌دهیم. منبع: فارس برچسب ها: برنج تراریخته ، بازار ، تحت کنترل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: برنج تراریخته بازار تحت کنترل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتگو با خبر خوزستان گفت:این خسارت‌ها شامل آبگرفتگی، ریزش خوشه، خمیدگی و خوابیدگی است.

نبی پور افزود:همچنین بر اثر تگرگ موجب شکستگی دانه به برخی محصولات در این مزارع شد. 

وی ادامه داد:میزان خسارت‌ها بین ۱۰ تا ۷۰ درصد می‌باشد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: ۳۹۲ هزار هکتار از مزارع استان زیر پوشش بیمه هستند که شامل ۱۹۴ هزار گندم آبی، ۱۷۲ هزار هکتار گندم دیم و ۲۵ هزار سایر محصولات است.

نبی پور با اشاره آغاز ارزیابی خسارت‌ها گفت: این ارزیابی‌ها به صورت دقیق انجام و خسارت‌ها پرداحت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا