Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@09:34:19 GMT

علت و درمان کمر درد قاعدگی

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۳۱۲۶

علت و درمان کمر درد قاعدگی

اغلب زنان درد‌های مشابهی را در زمان پریود تجریه می‌کنند. درد‌ها و گرفتگی‌های پریود که برخی زنان در هر ماه تجربه می‌کنند برایشان بسیار آزار دهنده است. اگر علت این درد‌ها و روش‌های تسکین آن‌ها را بدانید می‌توانید زندگیتان را تغییر دهید. با این که اغلب درد پریود را به عنوان درد و گرفتگی شکم می‌شناسند، ولی بسیاری از زنان درد کمر ناراحت کننده‌ای را در زمان قاعدگی تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله به شما خواهیم گفت: علت درد کمر در زمان قاعدگی چیست و چگونه آن را تسکین دهید.


از هر ۱۰ زن ۹ نفر آن‌ها دچار درد‌های قاعدگی هستند. این درد می‌تواند شدید یا مبهم باشد، مداوم یا گهگاه باشد که معمولا بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت طول می‌کشد. عواملی که منجر به درد‌های پریود می‌شوند کمی پیچیده هستند. در طول سیک قاعدگی دیواره عضلانی رحم ضخیم‌تر شده تا بتواند فضایی مناسب برای جایگزینی جنین را فراهم کند و در زمان نزدیک قاعدگی شروع به انقباض می‌کند تا دیواره ضخیم شده رحم را جدا کرده و از بدن بیرون بفرستد. این انقباضات باعث می‌شود خون و اکسیژن به بافت داخلی رحم نرسد که منجر به ارسال سیگنال شیمیایی درد می‌شود همزمان ترشح هورمون پروستاگلاندین prostaglandins منجر به انقباضات بیشتر و درد بیشتر می‌شود.
رحم به سمت جلوی بدن متمایل است بنابراین معمولا احساس درد در ناحیه شکم ایجاد می‌شود، ولی به طور متوسط حدود سه چهارم افراد در زمان پریود احساس درد کمر دارند. ولی چرا این درد از قسمت جلوی بدن به سمت کمر منتقل می‌شود؟
علت احتمالی درد کمر در زمان پریود مشکلات عضلانی است که ناشی از تغییرات هورمونی در بدن شماست که تاثیر مستقیم بر عضلات کمر می‌گذارند. این نوع درد معمولا در قسمت مرکزی کمر احساس شده و اغلب چند روز قبل از شروع پریود بوجود می‌شاید.
با وجود فیبر‌های عصبی در ناحیه لگن ممن است درد‌های ایجاد شده در این ناحیه را در بخش دیگری از بدن حس کنید. این نته بدان معناست که درد واقعا در کمر شما نیست، ولی ذهنتان این گونه به شما القا می‌کند.
علت و درمان کمر درد قاعدگیعلت و درمان کمر درد قاعدگی
بهترین روش برای کاهش درد کمر در زمان پریود استفاده از کمپرس گرم روی کمر است که تنش‌های عضلانی شما را کاهش دهد.
ورزش‌های سبک مانند راه رفتن، یوگا و پیلاتس می‌تواند باعث ترشح هورمون اندورفینن و کاهش درد قاعدگی بخصوص درد کمر شود.
یکی دیگر از روش‌هایی که باعث کاهش درد قاعدگی به خصوص در کمر می‌شود استفاده از وسایل پیشگیری از بارداری هورمونی مانند قرص، ایمپلنت یا تزریق است.
یکی دیگر از دلایل ایجاد درد کمر در دوران قاعدگی کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به خصوص منیزیم و ویتامین B. است بنابراین می‌توانید از تزریق آمپول ویتامین ب. کمپلکس و ویتامین ب. ۱۲ یا مصرف مکمل منیزیم استفاده کنید.
بعد از اتمام قاعدگی خود از تزریق آمپول ویتامین استفاده کنید اگر در دوره بعدی مشکل درد کمرتان حل شده بود با مشورت پزشک هر چند ماه یک بار این تزریق را تکرار کنید. در غیر این صورت در ماه بعدی بعد از اتمام قاعدگی از شربت مولتی ویتامین یا مکمل منیزیم با دوز توصیه شده استفاده کنید و در صورت حل مشکلتان این بار هم با مشورت پزشک مقدار دوز مورد نیاز را در دوره‌های متناوب مصرف کنید. مراقب باشید که زیاده روی در مصرف مکمل‌ها و ویتامین‌ها و یا مصرف طولانی مدت آن‌ها برای سلامت مضر است و حتما باید با مشورت پزشک انجام شود..     منبع:آکا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قاعدگی ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۳۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، بالا بردن سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از بیماری ها ضروریست و موثرترین راه برای آن، مصرف میوه های تقویت کننده سیستم دفاعی بدن می باشد. در این مطلب میوه هایی را به شما معرفی می کنیم که به شدت در تقویت سیستم ایمنی موثر هستند.

انبه
انبه جزء میوه هایی است که در قسمت جنوبی مکزیک و آمریکای مرکزی پرورش داده می شود، سرشار از ویتامین ث است و انتخاب عالی برای سلامت سیستم ایمنی بوده و می تواند ۲۲۴ ویتامین c مورد نیاز بدن شما را در طول روز فراهم کند. همچنین ویتامین ب، فولات و پتاسیم هم دارد و آنزیم های گوارشی را در بدن تولید می کند که باعث از بین بردن التهابات خواهد شد؛ همچنین حاوی آنتی اکسیدان است.

کیوی
آیا می دانستید کیوی یکی از بهترین و سالم ترین میوه هایی است که می توانید برای سیستم ایمنی خود استفاده کنید؟ قسمت سبز رنگ و دانه های سیاه و حتی پوست قهوه ای آن سرشار از مواد مغذی سالم هستند و منبع خوبی از ویتامین ث، ویتامین کا، فولات، آنتی اکسیدان و فیبر می باشد و ۲۷۳ درصد ویتامین c مورد نیاز بدن در طول روز را تامین می کند.

پرتقال
پرتقال حاوی ویتامین c است، سطح بالایی پتاسیمک کولین ، فولیک اسید و آنتی اکسیدان دارد که خطر سرطان را کاهش می دهد و باعث تمیز شدن پوست، کاهش سطح کلسترول و افزایش سلامت قلب می شود؛ بدون چربی و بدون سدیم است و فقط ۶۰ کالری دارد. همچنین از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می کند.

گریپ فروت
گریپ فروت سرشار از مواد مغذی، حاوی ویتامین ث، ویتامین آ، فیبر، پروتئین، کلسیم، تیامین و فولات است. همچنین ویتامین ب، زینک، مس و آهن در آن وجود دارد که همگی باعث افزایش سلامت سیستم ایمنی و ایجاد پوست سالم می شود. مصرف روزانه گریپ فروت عاملی برای کاهش وزن است و محتوای فیبر آن اشتها را سرکوب می کند و باعث می شود تا احساس سیری داشته باشید و همچنین کالری را کاهش می دهد.

مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است

سیب
سیب سرشار از ویتامین ث ، پتاسیم، منیزیم، مس و مقدار کمی ویتامین آ و خانواده ویتامین ای است. منبع خوبی از پلی فنول ها و فیبر است که معمولاً روی پوست میوه هم بیشتر تجمع پیدا کرده اند. سیب همچنین حاوی فلاونوئید است که باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کنترل التهابات بدن می شود و خطر دیابت، سرطان و آسم را کاهش می دهد.

بلوبری
بلوبری با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کند. سطح بالای آنتی اکسیدان دارد وهمچنین باعث بهبود وضعیت بدن شده و با سرماخوردگی و آنفولانزا مبارزه می کند. سیستم ایمنی را تقویت می کند و هنگامی که آن را با ویتامین دی مصرف کنید، بسیاری از بیماری ها را از بین می برد.

گلابی
گلابی سرشار از مواد مغذی است و سیستم ایمنی را تقویت می کند. این میوه همچنین حاوی ویتامین ث، ویتامین کا و آ است. همچنین پتاسیم، فولات و آنتی اکسیدان پلی فنول دارد. پوست گلابی ۶ برابر پلی فنول بیشتری دارد و بنابراین بهتر است آن را با پوست بخورید که باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی، قلب و گوارش می شود و خطر دیابت را کم می کند.

انار
انار خواص زیادی برای بدن دارد، سرشار از آنتی اکسیدان است، با سرطان مبارزه می کند، باعث بهبود وضعیت باروری می شود و سیستم ایمنی را تقویت می کند. رنگ قرمز تیره انار یعنی این میوه حاوی پلی فنول است که یک آنتی اکسیدان قوی بوده و ۴۰ درصد نیاز بدن به ویتامین ث، ویتامین کا، فولات و پتاسیم را تامین می کند و به خاطر آنتی اکسیدان بالا، عاملی برای تقویت سیستم ایمنی است.

نارگیل
روغن نارگیل حاوی اسید چرب است که فواید زیادی برای سلامتی از جمله کاهش چربی بدن و بهبود عملکرد مغز، سلامت قلب و تقویت سیستم ایمنی دارد. مصرف روغن نارگیل یک ماده مغذی است، به بهبود وضعیت بدن شما کمک می کند و. خواص ضد باکتری آن با بیماری هایی از جمله ذات الریه مبارزه خواهد کرد.

کد خبر 848593 برچسب‌ها سلامت خبر مهم تغذیه

دیگر خبرها

  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • این دو ویتامین برای سلامت قلب مهم هستند
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود