Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نحوه نقد لایحه تجارت در صداوسیما از رسانه‌ها خواست نقد خود را در این باره به صورت منصفانه مطرح کنند.

به گزارش ایسنا، اسدالله عباسی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس در جمع خبرنگاران گفت: کتاب اول لایحه تجارت با عنوان «قراردادهای تجارتی» در ۳۳۱ ماده به تصویب مجلس رسید که نظر اقتصاددانان و حقوقدانان نیز در این زمینه اخذ شد اما در صداوسیما مسائلی مثل رکوردزنی در تصویب این لایحه مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کتاب دوم لایحه تجارت در رابطه با استناد تجارتی به زودی در دستور کار صحن مجلس قرار می‌گیرد، گفت: قانون تجارت مشکلاتی مثل خلأ قانونی لیزینیگ، دلالی و واسطه‌گری را حل می‌کند. قانون تجارت فعلی در سال ۱۳۱۱ تصویب و در سال ۱۳۴۷ اصلاح شده که با توجه به شورای نگهبان در رابطه با شرعی نبودن آن و همچنین تجارب مجالس هفتم، هشتم و نهم بررسی‌های کارشناسی در مجلس از سوی نمایندگان و مرکز پژوهش‌ها، اقتصاددانان و حقوقدانان صورت گرفته و بستر مناسبی را برای اصلاح قانون فراهم کرده است.

عباسی با ابراز امیدواری نسبت به طرح منصفانه انتقادات از سوی اصحاب رسانه گفت: امیدواریم رئیس سازمان صداوسیما هم نظارت بیشتری بر برنامه‌های این سازمان داشته باشد. ما در جلسه هیأت رئیسه نیز مقرر کردیم که شورای نظارت بر نمایندگان این موضوع را بررسی کنند و صاحب‌نظران و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها نیز در برنامه‌های مربوطه استفاده شود تا اظهارنظرها کارشناسی باشد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس همچنین از تغییر زمان جلسات مجلس خبر داد و گفت: از هفته آینده جلسات علنی مجلس در دو نوبت صبح و عصر یکشنبه و همچنین در نوبت صبح روزهای دوشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود و کمیسیون‌ها نیز در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه تشکیل جلسه می‌دهند.

وی از برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس در خصوص یارانه‌ها با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای نفت، نیرو، اقتصاد، کار، مرکز پژوهش‌ها، اتاق اصناف و بازرگانی خبر داد و گفت: در این جلسه که بیشتر در خصوص یارانه‌ها، یارانه‌های پنهان و همچنین یارانه‌های بخش انرژی برگزار می‌شود این موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت که ۹۸۰ تا ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان که پرداخت می‌شود باید در چارچوب باشد.

عباسی ادامه داد: برخی نگرانی‌هایی درباره عدم واریز یارانه شهریورماه داشتند که سامانه‌ای به این منظور مشخص شده و کسانی که به ناحق یارانه‌شان قطع شده می‌توانند از این طریق موضوع را پیگیری کنند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اضافه کرد:‌ ما از هیأت دولت و شورای نگهبان درخواست کردیم که هر چه سریع‌تر لوایحی که برایشان اولویت دارد را احصا و به ما اعلام کنند تا به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع و به هیأت رئیسه ارائه شود و در دستور کار قرار گیرد تا ان‌شاءالله طرح و لایحه ای برای مجلس آینده باقی نماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لایحه تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!

عبدالعلی رحیمی مظفری گفت: راهی نداریم جز اینکه به بخش خصوصی برای پالایشگاه‌سازی اعتماد کنیم و به دور چالش‌های قانونی که سر راه سرمایه‌گذاران خصوصی قرار می‌دهیم، اجازه دهیم هر کسی که به این حوزه علاقه دارد، ورود کند.

به گزارش انرژی پرس، عبدالعلی رحیمی مظفری، عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس یازدهم با انتقاد از بی توجهی نسبت به ساخت پالایشگاه در کشور به «انرژی پرس» گفت: مهمترین چیزی که مانع از ساخت پالایشگاه بوده، این است که به معنای واقعی قوانینی که در حوزه مردمی سازی و سرمایه گذاری مردمی بوده و امسال به درستی مورد تاکید رهبری قرار گرفته است را در این حوزه اجرا نکرده ایم.

نماینده مردم سروستان، خرامه و کوار در مجلس یازدهم ادامه داد: نیاز است به بخش خصوصی به طور واقعی اعتماد کنیم و اجازه دهیم در حوزه پالایشگاه ها ورود کنند و سرمایه گذاری خصوصی انجام شود؛ چرا که ساخت پالایشگاه در داخل کشور یکی از ضروریات انکار ناپذیر است که از چند جهت باید مورد توجه قرار گیرد.

او تاکید کرد: اول اینکه در سیاست کلان کشور دائم تاکید می کنیم که خام فروشی ممنوع است. اگر خام فروشی ممنوع است، چرا فروش نفت خام باید برای ما افتخار باشد؟ در حالی که اصلا افتخار نیست.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه باید با کمک مردم و بخش خصوصی بتوانیم نفت خام را به فراورده ها تبدیل کنیم و ناترازی فراورده و انرژی را بتوانیم در کشور حل کنیم. همچنین باید در کشور اشتغال ایجاد کنیم و هم ارزش افزوده ایجاد کرده و از خام فروشی که برخلاف سیاست کلی است بپرهیزیم.

او تاکید کرد: یکی از راه های مهمی که می تواند درحوزه نفت تحریم ها را بی اثر کند، این است که پالایشگاه سازی کنیم.

رحیمی مظفری همچنین اضافه کرد: راهی نداریم جز اینکه به بخش خصوصی اعتماد کنیم و به دور از روش های دست و پا گیر و چالش هایی قانونی و بوروکراسی اداری که سرراه سرمایه گذاران خصوصی قرار می دهیم، اجازه دهیم هر کسی که به این حوزه علاقه دارد ورود کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: اگر این چالش ها و موانع برداشته شوند، شک نکنیم بخش عمده مشکلات ساخت پالایشگاه هم در کشور حل می شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • به صورت گسترده در جهان پذیرفته شده ایم
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • تشریح مصوبات جلسه هیات وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو