Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از خانه ملت، «اسدالله عباسی»، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس، در حاشیه نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در جمع خبرنگاران عنوان کرد: زمان جلسات علنی مجلس هفته آینده تغییر خواهد کرد و روزهای یکشنبه در دو نوبت صبح و عصر و روزهای دوشنبه و سه شنبه در نوبت صبح مجلس جلسه علنی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رودسر، املش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه نیز جلسات کمیسیون‌های مجلس پس از جلسات علنی برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: موضوع بعدی پرداختن به بحث یارانه‌ها به ویژه موضوع یارانه‌های پنهان است که هفته آینده به احتمال قوی در روز سه شنبه با حضور مدعوین ویژه‌ای از جمله رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر نفت، وزیر نیرو، مرکز پژوهش‌های مجلس، اتاق اصناف و سایر کارشناسان و مسئولان مرتبط به صورت غیرعلنی در صحن علنی مجلس در دستور کار قرار دارد.

عباسی اضافه کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته بخش اعظمی از یارانه‌ها به صورت پنهان اختصاص می‌یابد، به ویژه یارانه‌ها به حوزه‌ انرژی مربوط می‌شود که رقم این یارانه‌ها بین 980 تا هزار و 200 میلیارد تومان تخمین زده می‌شود که لازم است چارچوب‌هایی برای این مسئله در نظر گرفته شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم یادآور شد: برخی از نمایندگان و مردم نیز نگرانی‌هایی در خصوص عدم واریز یارانه به حساب سرپرست خانوار داشتند که با پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شد این مشکل به دلیل ایراد سامانه هدفمندی یارانه‌ها بوده است. البته اعلام شد که افرادی که یارانه آنها به ناحق قطع شده است می‌توانند از طریق سازمان هدفمندی پیگیری کنند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: همچنین در نشست علنی امروز کلیات طرح تشکیل وزارت تجارت به تصویب رسید و در حال حاضر جزئیات این طرح در مجلس در حال بررسی است و بر این اساس وظایف و اختیارات این وزارتخانه باید پس از 6 ماه به تصویب مجلس برسد.

وی همچنین به موضوع لایحه تجارت اشاره و عنوان کرد: کتاب اول این لایحه که 331 ماده داشت با نظر اقتصاددانان، حقوقدانان و شورای نگهبان مورد بررسی مجلس قرار گرفت که این لایحه از سال 1400 قابلیت اجرا خواهد داشت، متأسفانه در صدا و سیما مباحثی مانند رکوردزنی مجلس در تصویب  قوانین مطرح شد که لازم است توضیحاتی در این باره مد نظر رسانه‌ها قرار گیرد.

عباسی اضافه کرد: نکته اول اینکه کتاب دوم این لایحه درباره اسناد تجارتی است که 27 شهریور 1398 در اداره قوانین مجلس به چاپ رسیده و 10 روز نیز پس از آن فرصت است که نمایندگان پیشنهادات خود را در این باره ارائه کنند تا در دستور کار مجلس قرار گیرد که امیدواریم در این زمینه بر اساس خلاء قانونی که وجود دارد این قانون را نیز به تصویب برسانیم.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود خلاء‌های قانونی در بخش‌های مختلف کشور به ویژه در حوزه لیزینگ یا دلالی و واسطه‌گری اضافه کرد: قانون تجارت می‌تواند در این زمینه مشکلات بسیاری را حل کند و موثر باشد.

وی با یادآوری اینکه قانون تجارت در سال 1311 به تصویب رسید و در سال 1347 بخشی از آن اصلاح شد، گفت: با توجه به تأکیداتی که شورای نگهبان در رابطه با شرعی نبودن این قانون مطرح کرد و تجربه‌هایی که در مجالس هفتم، هشتم و نهم در بررسی لایحه تجارت وجود داشت و همچنین زمانی که اقتصاددانان و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها روی این طرح گذاشتند، امید داریم در رابطه با این لایحه نقادی منصفانه ای صورت گیرد.

وی تأکید کرد: از ریاست صدا و سیما نیز انتظار داریم که نظارت کاملی در این زمینه داشته باشد، روز گذشته هیأت رئیسه مجلس جلسه‌ای برگزار کرد و در این نشست تأکید شد که شورای نظارت بر صدا و سیما این موضوع را پیگیری کند تا اظهارنظرهای غیرکارشناسی که در این زمینه صورت گرفته و قرار است در رابطه با لایحه تجارت مطرح شود، با حضور صاحب‌نظران مرکز پژوهش‌های مجلس و با کسب اطلاعات دقیق از گذشته و سوابق طرح باشد که این اظهارنظرها کارشناسی باشد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره لزوم تشکیل جلسات کمیسیون‌ها با توجه به وجود طرح‌ها و لوایح مختلف در نوبت صحن علنی مجلس گفت: از شورای نگهبان و دولت درخواست کردیم که لوایح اولویت‌دار احصاء شود، این لوایح به کمیسیون‌ها ارجاع شده و کمیسیون‌ها روی آنها کار می‌کنند البته فقط کمیسیون ها به این مسائل نمی‌پردازند بلکه موضوعاتی از قبیل طرح سوال از وزرا و استفاده از بعد نظارتی نیز در کمیسیون‌ها دنبال می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جلسه علنی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست

آفتاب‌‌نیوز :

هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری که صبح امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) برگزار شد، با اشاره به آخرین طرح‌ها و لوایح مورد بررسی در شورای نگهبان گفت: طرح ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره‌بها از سال گذشته در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان بود که در نهایت این طرح خلاف موازین شناخته نشد و مورد تأیید قرار گرفت.

وی افزود: طرح تشکیل سازمان سپند در جلسه اخیر شورا مورد بررسی قرار گرفت و این طرح نیز مورد تأیید قرار گرفت، همچنین طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی مورد بررسی قرار گرفت که یک ایراد شرعی و قانون اساسی درباره فهرست جرائم قابل گذشت به آن وارد بود که بر همین اساس خلاف موازین شرع شناخته شد و به مجلس بازگشت داده شد.

سخنگوی شورای نگهبان درباره برخی کاندیدا‌ها که اعتراضاتی را درباره عدم استعفای برخی کاندیدا‌های رقیب خود در زمان مقرر داشتند، گفت: پس از برگزاری مرحله اول انتخابات، برابر احکام قانونی فرصتی وجود داشت برای ارسال شکایات از سوی مردم و کاندیدا‌ها که با بررسی‌های محتلفی که از سوی ما انجام شد و با شاکیان جلساتی را برگزار کردیم و اسناد و مدارک آن‌ها را دریافت کردیم، نتیجه آن چیزی بود که ۲۸ اسفند ماه از سوی ما اعلام شد.  بررسی‌های ما نسبت به تمام گزارشات درباره تخلفات انتخاباتی به اتمام رسیده و صحت انتخابات در تمام حوزه‌ها به تایید رسیده و بحث از نظر ما پایان یافته است. اگر افرادی همچنان اعتراضاتی داشته باشند می‌توانند موارد مدنظر خود را از مسیر اعتبارنامه‌ها پیگیری کنند.

طحان نظیف در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت لایحه موسوم به عفاف و حجاب عنوان کرد: شورای نگهبان نسبت به مصوبه مجلس که ۸ فروردین ماه به دستش رسیده بود، بررسی‌های لازم را انجام داد که در این رابطه همچنان برخی ایرادات که پیش از این به لایحه عفاف و حجاب وارد شده بود پابرجا بود.

وی افزود: البته نظر اصلاحی مجلس اخیراً به دست ما رسیده و هم‌اکنون در حال رسیدگی به این اصلاحیه هستیم. اکثر ایرادات وارده نیز مربوط به مواد ۴۷ و ۴۸ این لایحه است.

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم نیز خاطرنشان کرد: برنامه هفتم تاکنون دوبار مورد ایراد قرار گرفته است و اصلاحیه اخیر مجلس گویا در جلسات گذشته مجلس انجام شده است، اما هنوز این اصلاحیه به دست ما نرسیده است.

وی ادامه داد: در ارتباط با مصوبه مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان، با توجه به اینکه این مصوبه جزئی از مصوبه برنامه هفتم هست، ابتدا باید کلیت مصوبه مجلس مورد تأیید قرار گیرد تا مصوبه مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان نیز لازم الاجرا شود.

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره دلایل رد صلاحیت حسن روحانی و نامه‌نگاری‌های اخیر وی در اعتراض به نظر شورای نگهبان نیز تاکید کرد: مواردی که بصورت مکتوب به ایشان اعلام شده موارد متعددی است و محدود به چند موردی که ایشان مطرح کردند نیست؛ البته همین چند مورد را هم به صوت دقیق مطرح نکردند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • طحان نظیف: ایرادات شورای نگهبان به لایحه حجاب پابرجاست (فیلم)
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • اعلام جزئیات جدید از لایحه حجاب و عفاف | اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد
  • اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟