Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، «جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان که هم‌اکنون در سفر نیویورک است، در نشستی به میزبانی دانشگاه «هاروارد» به دفاع از حزب‌الله پرداخت.

وی در پاسخ به سوالی درباره تحریم‌ های آمریکا علیه حزب‌الله گفت: وضعیت سخت است اما حزب‌الله بخشی از دولت و ملت ماست حتی اگر این موضوع باعث ناخشنودی دولت آمریکا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به حقمان در دفاع از خود در برابر تجاوزهای اسرائیلی احترام می‌گذاریم؛ شیوه بهتر آن است که اسرائیل به توقف تجاوزهایش قانع شود نمی‌توان پذیرفت که یک‌سوم مردم لبنان «تروریست» خوانده شوند.

باسیل افزود: ما به سمت مرحله سخت‌تر در حرکتیم اما به این موضوع عادت کرده‌ایم. بحران اقتصادی سخت است، بخشی از آن مسئولیت ماست و بخشی از آن نیست. بله ما بحران مالی و اقتصادی داریم اما قادر به ایستادگی هستیم. یکی از راه‌حل‌ها این است که آوارگان سوری به کشورشان بازگردند زیرا اقتصاد ما تحمل هزینه ایستادگی دو ملت را ندارد.

وی در ادامه بر روابط خوب با عربستان سعودی تأکید کرد و گفت: بسیاری از اینکه لبنان در نزاع منطقه‌ای سیاست بی‌طرفی را اتخاذ کرده، ناراحتند؛ ما امید به توسعه روابط با عربستان داریم.

باسیل ضمن اعلام اینکه به نظر وی (فعلا) جنگی در منطقه رخ نخواهد داد، ابراز امیدواری کرد رژیم صهیونیستی ذهنیت خود را تغییر دهد و افزود، البته با وجود «بنیامین نتانیاهو» این موضوع محال است و مواضع کنونی تل‌آویو باعث تنش برای خود این رژیم و لبنان شده؛ حتی اگر اسرائیل به لبنان حمله کند دیگر قدرت برتری را از دست داده است.

وی درباره قصد آمریکا برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه حزب‌ الله و لبنان گفت: اگر آمریکا این کار را انجام دهد اشتباهی بزرگ خواهد بود که به روابط ضربه می‌زند، انجام این کار حکیمانه نیست و امیدوارم واشنگتن این اقدام را انجام ندهد. به نفع آمریکاست که به ثبات لبنان، حمایت از ارتش و وضعیت مالی آن کمک کند، یادآوری می‌کنم که آمریکا (پیشتر) پذیرفته از دولت لبنان که حزب‌الله هم در آن حضور دارد، حمایت کند.

باسیل در پایان گفت: امیدوارم امور تغییر کند و ما به لطف روابط خوب با آمریکا و ایران نقشی ایفا کنیم؛ نقش ما باید پل ارتباطی باشد نه تخریب‌کننده پل‌های ارتباطی.

در همین ارتباط، باسیل هفته جاری بر اولین بار گفتگویی تلویزیونی با شبکه «ال‌بی‌سی» (وابسته به القوات اللبنانیه) انجام داد و از جمله موضوعاتی که به آن پرداخت ایران و حزب‌الله بود.

وی گفت: ما خواستار حفظ رابطه با ایالات متحده آمریکا، توسعه این رابطه و محکم کردن آن هستیم اما در مقابل، حزب‌الله را سازمانی تروریستی نمی‌دانیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تحریم های آمریکا بحران اقتصادی حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است

وزارت خارجه آمریکا با اشاره به سیاست‌ها در قبال زنان و دختران افغانستان گفت عادی‌سازی روابط با کابل مشروط به تغییر رفتار طالبان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی به نقل از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفتند این کشور همراه با متحدان خود، طالبان را تحت فشار می‌گذارد.

این وزارتخانه همچنین تصریح کرد هر گام مهمی در جهت عادی‌سازی روابط با طالبان مشروط به تغییر عمیق در رفتار کابل است.

وزارت خارجه آمریکا پیش از این نیز در گزارش سالانه خود اعلام کرده بود واشنگتن تاکنون تصمیم نگرفته که طالبان یا هر نهاد دیگری را به عنوان دولت افغانستان یا به عنوان بخشی از چنین حکومتی به‌رسمیت بشناسد.

در این گزارش آمده است، طالبان فرمان‌های تحدیدی علیه زنان و دختران صادر کرده‌اند که با تعهدات این کشور در کنوانسیون‌های بین‌المللی مغایرت دارد.

آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم طالبان: خبر واگذاری پایگاه به آمریکا ساختگی است + عکس جامعه اطلاعاتی آمریکا: قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان اما با رد این گزارش گفته بود: همه مردم افغانستان مسلمان هستند و حقوق‌شان بر اساس شریعت اسلامی تعریف شده و تأمین می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد: آنچه در آمریکا و سایر کشورهای غربی، به‌عنوان فرهنگ و حقوق بشر تعریف شده با افغانستان متفاوت است بنابراین غربی‌ها فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • حزب‌الله لبنان: پاسخ محکم ایران نشان داد اسرائیل بسیار ضعیف است
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: نبرد آتی در جبهه شمال تعیین کننده است
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • مدیریت تعارضات پکن- واشنگتن؛ هدف پکن در میزبانی وزیر امور خارجه آمریکا