Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رزم حسینی در یکصد و چهل و پنجمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی که با موضوع بررسی آخرین وضعیت اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی شهرستان بینالود، گفت: مسیر کار ما در حوزه اقتصادی کشور مسیر جدیدی است و نباید انتظار داشت کاری که مبتنی بر اعتماد عمومی مردم جلو می‌رود به این راحتی صورت بگیرد، چون اعتماد مردم را در حوزه اقتصادی از دست داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: ما باید به سمتی برویم که مشارکت‌های واقعی مردم در مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی اتفاق بیفتد و در همین راستا معین‌های اقتصاد مقاومتی باید بر اساس یک سیاست واحد عمل کنند.

حاشیه‌ها مانع هدف مثلث توسعه اقتصادی نشود

رزم حسینی ناامیدی را مانند سمی در راه اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی برشمرد و گفت: مدل ما مدل توانمند سازی مردم از محل دانایی است و در همین رابطه با سختی‌های زیادی ممکن است روبرو باشیم لذا حاشیه‌ها نباید ما را از هدف طرح باز دارد.
در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه مصوبات ستاد تسهیل لازم الاجرا است، بیان کرد: تمام دستگاه‌ها موظف به اجرای این مصوبات هستند و اگر مورد نقضی وجود دارد باید به صورت مصداقی در جلسات بعدی ستاد تسهیل استان به آن پرداخته شود.  
پرداخت ۴۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی
علی رسولیان گفت: در سطح استان از محل اعتبارات روستایی تاکنون ۴۳۰ میلیارد تومان فقط تسهیلات اشتغال زایی در بخش روستایی پرداخت شده و حدود ۵۶۵ میلیارد تومان اعتبار وجود دارد که تلاش می‌کنیم همه آن را جذب کنیم.
او افزود: امسال از محل تبصره ۱۶، برای کمیته امداد و سازمان بهزیستی مجموعا ۳۸۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبار داریم که این دو ارگان باید طرح‌های خوب روستایی را در قالب معین‌ها شناسایی کنند تا از این محل تامین اعتبار شود.

تشکیل ۲۸ صندوق روستایی شهرستان بینالود

در ادامه این جلسه نماینده سازمان همیاری‌های شهرداری مشهد به عنوان معین شهرستان بینالود ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این شهرستان، بیان کرد: تا ابتدای سال ۹۸، تعداد ۱۶ صندوق روستایی در شهرستان شکل گرفته بود، اما از ابتدای سال ۹۸ که ما تحت عنوان معین اقتصاد مقاومتی در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به شهرستان بینالود ورود کردیم امروز تعداد آن‌ها به ۲۸ صندوق فعال رسیده است.
شفائی افزود: بر اساس ایده‌هایی که به ما منتقل شد هشت صندوق را پالایش مستقیم کردیم و از این هشت صندوق ۱۲۸ شغل مستقیم ایجاد شده است.
این نماینده معین اقتصاد مقاومتی شهرستان بینالود با بیان اینکه ظرفیت‌های بالقوه زیادی در روستا‌های شهرستان بینالود وجود دارد که بالفعل در نیامده است، افزود: عمده این روستا‌ها تحت تاثیر فضای گردشگری هستند و مردم با صنایع روستایی عجین بوده و درآمد مناسبی دارند.   انتهای پیام//ف.ح    

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد
  • رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح: اگر جرمی در بین نیروهای مسلح اتفاق بیفتد مجازات این نیروها سنگین تر و شدیدتر خواهد بود
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است
  • مشارکت مردم در رشد اقتصادی
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است