Web Analytics Made Easy - Statcounter

«هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی» عنوان همایشی ملی است که توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی» توسط آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری شبکه هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این رویداد گامی برای ارتقای فعالیت‌ها در این حوزه است. برگزاری آکادمی هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی، کارگاه‌های آموزشی عملی هوش مصنوعی در نورورادیولوژی، سخنرانی و انتشار پوستر مقالات بخش‌هایی از این همایش ملی است.

برگزاری آکادمی هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی که رویدادی بین المللی است که زیر نظر انجمن اروپایی انفورماتیک تصویربرداری پزشکی (EuSoMII) در ایران برگزار می‌شود و در آن به مهمترین مفاهیم پایه و کاربردی هوش مصنوعی در رادیولوژی و سایر تصویربرداری‌های پزشکی پرداخته می‌شود.

همچنین در این همایش ۳ کارگاه عملی با موضوعات هوش مصنوعی در نورورادیولوژی با استفاده از متلب، به کارگیری هوش مصنوعی بدون نیاز به برنامه نویسی و هوش مصنوعی در نورورادیولوژی با استفاده از پایتون برگزار می‌شود که در آن‌ها پس از معرفی اجمالی مبانی تئوریک، راهنمای گام به گام تنظیم یک الگوریتم در محیط‌های مربوطه ارائه و با استفاده از نمونه‌های واقعی تا پایان روز تمرین‌های عملی متعدد برای کسب تجربه عملی در طراحی شبکه‌های هوش مصنوعی اجرا می‌شود.

ارائه ۲۰ مقاله برای ارائه شفاهی و ۱۵ مقاله برای ارائه پوستر نیز از دیگر برنامه‌های این رویداد است.

در این همایش غرفه‌های نمایشگاهی برای ارائه دستاورد‌های شرکت‌های فعال در حوزه انفورماتیک تصویربرداری و داده پردازی در حوزه سلامت در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی» ۱۱ تا ۱۴ آبان ماه برگزار می‌شود.

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با هدف پاسخگویی بخشی از نیاز‌های پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش‌بنیان در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی و نقشه‌برداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی شده است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تصویربرداری از مغز هوش مصنوعی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز علوم شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۸۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی