Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور مجلس و دولت دارد، دست چند نفر نیست /شورای هماهنگی اقتصادی تدبیر رهبری بود یا من؟/ از تمسخر مجلس‌ناراحتم/ من دیکتاتورم یا شما؟/

علی لاریجانی خطاب به نماینده جبهه پایداری گفت: آقای پژمانفر تذکرتان را ثبت کنید تا رسیدگی شود اینکه فریاد می‌زنید درست نیست فقط که شما در مجلس تشریف ندارید. عادت کرده‌اید کارهایتان را با فریاد پیش ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیکتاتور هم شما هستید که در کشور این بساط را راه‌انداخته‌اید. بنشینید و مطابق آیین‌نامه جواب‌تان را می‌دهیم.

جدال لفظی نماینده پایداری با رئیس مجلس

به گزارش خبرآنلاین، بررسی کلیات طرح تشکیل وزارت بازرگانی دستور کار امروز مجلس بود. طرحی که در میان فریادهای دو دو نمایندگان در نهایت به تصویب رسید.

انتقادات به تصویب این طرح به دو دو کردن نمایندگان محدود نشد و به تذکر نماینده عضو جبهه پایداری هم رسید.

پس از تصویب این طرح نصرالله پژمانفر نماینده مشهد و از اعضای جبهه پایداری با حضور در جایگاه هیات رئیسه اعتراض خود را اعلام کرد. لاریجانی هم او را به سمت صندلی خود هدایت کرد. اعتراض او به رئیس مجلس از روی صندلیش هم ادامه پیدا کرد آنقدر که در نهایت علی لاریجانی به او تذکر داد.

عادت کرده اید کارهایتان را با فریاد پیش ببرید

رئیس مجلس خطاب به نماینده مشهد گفت: آقای پژمانفر تذکرتان را ثبت کنید تا رسیدگی شود اینکه فریاد می‌زنید درست نیست فقط که شما در مجلس تشریف ندارید.

وی گفت: عادت کرده‌اید کارهایتان را با فریاد پیش ببرید. دیکتاتور هم شما هستید که در کشور این بساط را راه‌انداخته‌اید. بنشینید و مطابق آیین‌نامه جواب‌تان را می‌دهیم.

تریبن دست شماهاست که مملکت اینطوری شده است

لاریجانی که از رفتار نماینده مشهد گلایه داشت، گفت: تریبون یک طرفه هم شما هستید که همه تریبون‌ها دست شماست مملکت این طوری شده که هر چه دلتان می‌خواهد به همه می‌گوید و کسی چیزی به شما نمی‌گوید و همه باید تسلیمتان باشد هر چه دلتان خواسته گفته‌اید.

پژمانفر به رئیس مجلس: مملکت دست شماست یا ما؟

این اظهارات لاریجانی با تذکر مجدد نماینده مشهد و دفاعیات او از خود همراه شد.

پژمانفر خطاب به لاریجانی گفت: من متاسف هستم که جنابعالی فرمایشاتی مطرح کردید که رادیوهای بیگانه هم این مسائل را به این راحتی نمی توانستند بگویند، شما به یک نماینده مجلس که می خواهد از حق قانونی خود استفاده کند این گونه حرف می زنید.

وی ادامه داد: ما چند سال است به شدت تلاش کردیم که مسائل در فضای قانونی پیش برود. من تذکری داشتم درباره اینکه این موضوع دو سوم آرا می خواهد و 5 دلیل هم داشتم اما شما اصلا اجازه طرح مساله را ندادید، اتفاقا تریبون دست ما نیست که ما برای اینکه حرف بزنیم باید انقدر داد و بیداد کنیم.

پژمانفر گفت: تریبون دست من است یا شما؟ ده سال اخوی شما رئیس قوه قضاییه بودند، 12 سال شما رئیس مجلس هستید. در میدان سیداسماعیل هم می گویند بین دیدگاه روحانی و شما تفاوتی نیست، مملکت دست شماست یا ما؟ حرف ما این است که ما مسائلی داریم که طبق روال می خواهیم آن را مطرح کنیم شما از وظیفه قانونی‌تان که برای اجرای آن قسم یاد کردید را زیرپا می گذارید. ما دیکتاتور هستیم یا مدیریتی که نمی گذارد وظیفه قانونی را انجام دهیم؟

این نماینده جبهه پایداری ادامه داد:عامل بسیاری از مسائل همین است که تریبون ها را بستید و نمایندگان نتوانستند مسائل‌شان را پشت تریبون بگویند. مردم وقتی دیدند نماینده شان نمی تواند حرف هایشان را مطرح کنند گفتند پس برویم در خیابان حرف بزنیم. شما باعث این بی نظمی ها شدید، باعث شدید که رادیو بیگانه به نظام حمله کنیم ما به کجای این نظام صدمه زدیم ما در چارچوب حرف ها ر مطرح کردیم. بگذارید حرف ها گفته شود، چرا اجازه نمی دهید؟

وی گفت: آقای دکتر شما برادر ما هستید، همه در یک نظام هستیم اما شما در این مساله مرز درست کردید، مرزی که درست کردید و گفتید شماها در چارچوب نظام عمل نمی کنید  من کجا اینگونه بودم. اختیارات مجلس را هم گرفتید و بردید در جلسه سران سه قوه تصمیم می گیرد و مجلس را ناکارآمدید کردید. آقای رئیس من شما را به صبر دعوت می کنم. شما از چارچوب نظام با حرف هایی که دیگران می زنند از نظام خارج می شوید و حرف هایی که رادیوهای بیگانه جرات ندارد به ما بگوید را می گویید.

لاریجانی:شورای هماهنگی اقتصادی تدبیر رهبری بود یا من؟

لاریجانی بعد از اظهارات نماینده مشهد، خطاب به او گفت: شما مطالبی را فرمودید که قضاوتش با خود نمایندگان و ملت باشد، آیا شما خواستید تذکر بدهید و ما مانع شدیم؟ الان پشت میکرفون صحبت نمی کنید؟ اتفاقا این گونه حرف ها را رادیوهای بیگانه استفاده می کنند.

وی گفت: می گویید اختیارات مجلس را بردید جای دیگر، خودتان هم می دانید شورای هماهنگی اقتصادی تدبیر رهبری بود، آیا من بردم؟ رهبری گفتند این شورا تشکیل دهید این را به من نسبت می دهید، ایشان فرمودند رئیس قوه مقننه در این شورا باشد. چرا می گوید کردید؟ من کردم؟

رئیس مجلس گفت: من نگفتم مطلبتان را نفرمایید، گفتم طبق آیین نامه بفرمایید. ممکن است تشخیص من و شما یکی نباشد، اگر نماینده‌ای گفت این اشکال قانون اساسی دارد و رئیس قبول کند و به رای بگذارد و ممکن است تشخیص من با شما یکی نباشد نباید من را متهم به دیکتاتوری کنید. من به خاطر دیگری نمیخواهم به جهنم بروم. من شرعا وعرفا موظف نیستم تشخیص دیگری را اجرا کنم. اگر خلاف قانون اساسی است به رای بگذارد ولی من هرچه توضیح می دهم، نمی پذیرید.

کشور مجلس و دولت دارد، دست چند نفر نیست

لاریجانی ادامه داد: می گویید این کشور دست شماهاست. کشور دست مجلس و دولت است، مجلس یک نفر نیست. شما تصمیم می گیرید من هم یک نفر از شما ها هستم .نماینده تر نیستیم. شما با این حرفها مجلس را خراب می کنید. کشور ما مردمسالاری دارد، ولی فقیه دارد، همه با هم تصمیم می گیرند. این نیست که سه نفر برای کشور تصمیم بگیرند.

اینکه به مجلس بخندند را شما هم نپذیرید

وی تاکید کرد: من از اینکه مجلس را تمسخر کنند ناراحت هستم. مجلس پایگاه دموکراسی است، اینکه به مجلس بخندد را شما هم نپذیرید . اگر درباره علی لاریجانی چیزی گفتند من جوابی نمی دهم، نمونه ای دارید که من جوابی بدهم؟ یک مورد که من جواب داده باشم دارید؟ اما موقعی که درباره کیان مجلس صحبت می کنند وقتی الفاظ رکیک بکار می برند همه باید دفاع کنیم.

رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: شما برادر عزیز من هستید، با این مشکلات کشور همه باید بنشینیم فک کنیم مسائل را حل کنیم. کسی این زحمات را نباید زیر سوال ببریم خودمان با کلماتی که به کار می بریم مجلس را زیرسوال می بریم. اینکه می گویید ماچند نفر کشور را اداره می کنیم حرف درستی نیست.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۸۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست

رئیس کنونی مجلس، باید از میان دو گزینه «ریاست مجدد مجلس» یا حضور به عنوان «یک نماینده ساده» در پارلمان، یکی را انتخاب کند.

به گزارش آرمان امروز، اگر بخواهیم به تجریبات «محمدباقر قالیباف» پیش از اینکه به صندلی ریاست مجلس برسد نگاهی بیندازیم می‌بینیم که هیچ خطری جایگاهش را تهدید نمی‌کرد و حتی در طول ۱۲ سال شهرداری تهران هم حاشیه‌های به‌وجود آمده نتوانست او را کنار بزند ولی حال در آستانه آغاز به کار مجلس دوازدهم می‌بینیم که بر سر یک دوراهی قرار دارد چون برای تکرار ریاست خود یا باید بار دیگر با تندروهای پایداری، شریان و … ائتلاف کند و سهم‌خواهی آن‌ها را بپذیرد و یا به امید آرای نمانیده‌های اصلاح‌طلب، اعتدالی و مستقل وارد انتخابات ریاست مجلس شود.

در سوی دیگر برخی از تحلیلگران سیاسی معتقدند قالیباف حتی به قیمت سهم دادن‌های سنگین با تندروها برسر میز مذاکره خواهد نشست ولی این در حالی است که اصولگراهای افراطی حالا خودشان چند مدعی برای ریاست مجلس دارند که در ادامه این گزارش به آن اشاره خواهیم کرد. در نهایت او باید از میان دو گزینه «ریاست مجلس» یا «یک نمانیده ساده» یکی را انتخاب کند.

نامزدهای احتمالی ریاست مجلس دوازدهم

قالیباف البته برای تصدی کرسی ریاست مجلس رقبایی دارد و در حال حاضر اسامی متعددی برای ریاست مجلس شنیده می‌شوند، در کنار او و از میان نمایندگان کنونی «مجتبی ذوالنوری»، نایب رییس دوم فعلی مجلس در حال رایزنی برای ایجاد شانس و رقابت بر سر کرسی ریاست است و از سوی دیگر اسامی نمایندگانی مانند «علی نیکزاد»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمیدرضا حاجی بابایی» و «سید شمس‌الدین حسینی» شنیده می‌شود.

همچنین از میان نمایندگان جدیدالورود اسم «منوچهر متکی» و «حمید رسایی» بیش از سایر دیگران مطرح شده که این آخری به نوعی پرچمدار انتقاد و مخالفت با قالیباف در سال‌های اخیر بوده است.

ائتلاف با پایداری در ازای واگذاری کرسی‌های هیات رییسه

هر چند پیش از انتخابات بسیاری از جدایی قالیباف و پایداری حرف می‌زدند ولی در نهایت برای ۱۱ اسفند لیست مشترکی دادند ولی حالا بحث بر سر سهم‌خواهی از هیات رییسه است. «مهدی باقری»، نماینده زنجان در مجلس و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌وگو با ایلنا درخصوص انتخابات هیات رییسه مجلس گفت: «به نظر من رییس مجلس قوی بوده اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می‌کرد.

به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می‌گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کارها بهتر پیش می‌رفت. به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم. نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن‌ها را در برنامه دستور قرار نداد.»

در واقع از این سخنان اینطور به‌نظر می‌رسد که احتمال دیگری که برای انتخابات هیات رییسه آتی وجود دارد این است که جبهه پایداری در ائتلاف با قالیباف به‌ازای واگذاری کرسی ریاست به وی بیشترین سهم را از هیات رییسه مجلس کسب کند تا به قول این نماینده عضو پایداری هیات رییسه با کار بدون تعارف و با جدیت روند کار هیات رییسه مجلس را آنگونه که مطلوب این گروه سیاسی است، هدایت کند و قالیباف عملاً به ریاستی فرمایشی و نمایشی دست پیدا کند و مجری نظرات هیات رییسه یکپارچه پایداریچی خود خواهد شد.

با این حال رایزنی‌ها درخصوص شکل‌گیری فراکسیون‌های مجلس آتی و انتخابات هیات رییسه و تبادل امتیازات همچنان در جریان است و باید منتظر ماند تا مشخص شود کدام فرد یا گروه موفق خواهد در این رقابت سهم بیشتری کسب کند.

اعتدالی‌ها و اصلاح‌طلبان تعیین کننده هستند

«مجید نصیرپور»، نماینده شهروندان سراب در مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که به‌عنوان یکی از منتخبین مجلس دوازدهم، آیا اظهارات تند برخی منتخبین در انتخاب شما برای ریاست مجلس موثر خواهد بود؟ به «خبرآنلاین» می‌گوید: «مذکرات صورت می‌گیرد و پیشنهادات افراد مختلف با دیدگاه‌های مختلف مطرح می‌شود.

لذا به‌نظر می‌رسد یک ۳ قطبی در جریان انتخاب رییس مجلس شکل خواهد گرفت، در این میان افراد مستقل که درگیر منازعات ۲ جریان اصولگرای مجلس نخواهند بود، می‌توانند نقش‌آفرین باشند و فردی که بتواند این فضا را مدیریت کند و آرای دوستان مستقل را به سبد آرای خود اضافه کند، می‌تواند برای آینده مجلس برنامه‌های بهتری داشته باشد.

البته فردی می‌تواند این اقدام را انجام دهد که از مشی میانه‌روی برخوردار باشد.» او در همین مورد و در پاسخ به این شوال که در حال حاضر زمزمه‌هایی درباره رایزنی قالیباف با سایر منتخبین در مورد ریاست مجلس مطرح است، آیا شما از جزئیات این رایزنی‌ها مطلع هستید؟ ادامه می‌دهد: «بنده باتوجه به شناختی که از ساز و کار مجلس دارم، رایزنی افراد برای ریاست مجلس امری مرسوم است.

در حقیقت همه افرادی که برنامه‌ای برای ریاست مجلس دارند، در فضای بین انتخابات و جابجایی مجلس این فعالیت را آغاز می‌کنند و حتی بعضاً قبل از انتخابات این درگیری‌ها برای ریاست مجلس اتفاق می‌افتد، بنابراین رایج و مرسوم است و نه تنها هیچ اشکالی وجود ندارد بلکه ضرورت است که تا زمان باقی مانده برای افتتاح مجلس آینده، کارها به نحوی ساماندهی شود که بعد از آغاز مجلس با چالش کمتر و صرف زمان کمتری این اقدامات را انجام دهیم و مجلس بلافاصله به محتوای اصلی خود ورود پیدا کند.»

دیگر خبرها

  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • خالص سازها به سراغ قالیباف رفتند /حمله همه جانبه برای جلوگیری از ریاست مجدد قالیباف بر مجلس /پایداری ها پشت متکی می ایستند؟
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!