Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@10:39:02 GMT

دوره تربیت مدرس «انسان ۲۵۰ ساله» آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۸۷۸۰

دوره تربیت مدرس «انسان ۲۵۰ ساله» آغاز می‌شود

دوره تربیت مدرس «انسان ۲۵۰ ساله» با سرفصل‌هایی همچون فلسفه ولایت و نبوت در نظام اندیشه آیت‌الله خامنه‌ای برگزار می‌شود.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: دوره تربیت مدرس «انسان ۲۵۰ ساله»، از روز پنجشنبه، چهارم مهرماه ۹۸ در مصلای قدس پژوهشکده باقرالعلوم(ع) آغاز می شود.

 

 این دوره به همت کارگروه مکتب امام خمینی(ره) پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم(ع) سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از مسائل مهمی که در طراحی این دوره مورد توجه بوده، اهمیت تاریخ ائمه (ع) در هویت بخشی به جامعه دینی است. با وجود همه تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، تبیین جامعی از سیره ماموریتی و هویتی ائمه ارائه نشده است. فراتحلیل تاریخی آیت الله خامنه ای پیرامون سیره ائمه که با عنوان «انسان ۲۵۰ ساله» مطرح شده صرفاً عنوان یک کتاب نیست بلکه عنوانی است برای بیان جامع ترین دیدگاه در عصر حاضر پیرامون سیره هویتی ائمه اطهار که جامع رفتارشناسی علمی- اعتقادی- سیاسی- فرهنگی- تربیتی- معنوی ائمه (علیهم السلام) است.

 

رسالت این دوره این است که از این رهگذر یک جریان بالنده اجتماعی با هویت فرهنگی با فهمی مترقی نسبت به مقام و منزلت ائمه(ع) شکل بگیرد که اولین مرحله از آن، «دوره تربیت مدرس انسان ۲۵۰ ساله» است. هدف از برگزاری این دوره، تامین نیروهای فکری-پژوهشی و ترویجی این پروژه در بلندمدت است.

 

طراحی این دوره، توسط تیم اساتید مشاور متشکل از بیست تن از برترین اساتید تاریخ صدر اسلام، تاریخ تمدن، و تاریخ معاصر در کشور، صورت گرفته است.

 

برخی سرفصل های این دوره عبارتست از: گونه شناسی نظریات پیرامون سیره سیاسی ائمه(ع)، فلسفه ولایت و نبوت در نظام اندیشه آیت‌الله خامنه‌ای، تبیین نظریه انسان ۲۵۰ ساله، تبیین حلقه های تاریخی پشتیبانی کننده نظریه، امتداد تمدنی نظریه انسان ۲۵۰ ساله، بایسته ها و شایسته ها در تطبیق های تاریخی و ....

 

گفتنی است برای حضور در این دوره بیش از ۳۰۰ نفر از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ثبت نام کرده اند که پس از انجام مصاحبه علمی، تعداد  ۱۰۰ نفر از این افراد جهت شرکت در دوره حضوری برگزیده شدند.

 

متعاقب این دوره، از میان شرکت کنندگان تیم های پژوهشی، تیم های طراحی فرهنگی و تبلیغی تشکیل می شود. فایل و متن دوره در پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) به نشانی rbo.ir بارگزاری می شود.

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد هفته دفاع مقدس اربعین حسینی نهمین کنگره بین المللی امام سجاد ع رژه نیروهای مسلح استان همدان کانون های مساجد دفاع مقدس آغاز سال تحصیلی جدید دوره تربیت مدرس پژوهشکده باقرالعلوم روحانیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۸۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله یدالله صفری ظهر یکشنبه با حضور در مدرسه علمیه تخصصی ولیعصر در آئین گرامیداشت مقام معلم با اشاره به تبیین ارزش و جایگاه معلم اظهار کرد: جایگاه معلم بسیار بزرگ‌تر از یک شغل و منصب است چرا که انسانیت در گرو تربیت معلم است.

وی با بیان اینکه معلمان میراث‌دار راه و روش انبیا و اولیای الهی هستند، افزود: اگر امانتداری برجسته‌ترین اوصاف انسان و انسان گران‌بهاترین امانت الهی باشد پس معلم بی‌نظیرترین امین و امانتدار است چرا که وظیفه تربیت انسان را بر عهده دارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان بهری به ایثار و اخلاص اساتید حوزه‌های علمیه اشاره کرد و ادامه داد: اساتید خواهر حوزوی با ایثار و اخلاص خود در مسیر تربیت فرزندان این جامعه همواره در تلاش و کوشش هستند و اجر و پاداشی خاص در نزد خداوند متعال دارند.

آیت الله صفری تصریح کرد: حوزه‌های علمیه اعم از برادران و خواهران مهمترین نقش تربیتی را در جامعه ایفا می‌کنند به‌خصوص خواهران طلبه که با ایثار و فداکاری خود نهال مقدس خانواده را آبیاری کرده و به مرحله کمال می‌رسانند.

کد خبر 6097055

دیگر خبرها

  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • معلم میراث‌ دار انبیا در تعلیم و تربیت و انسان‌سازی
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • معلم «انسان ســـاز» است/ ترسیم مثلث «عشق، ایمان و اراده»
  • عشق جوانان به ائمه اطهار (ع) وصف ناپذیر است
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت