Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، اختتامیه هفتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری «دوره پنجم» برگزار شد و بیانیه پایانی این نشست به شرح ذیل است:

مجلس خبرگان رهبری در پایان هفتمین اجلاسیه رسمی این مجلس با تسلیت شهادت حضرت زین العابدین (ع) و عرض ارادت به پیشگاه سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای ایشان، بزرگداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و شهدای مظلوم ترور، ایثارگران و جانبازان سرافراز و مدافعان حرم که درس صبر، مقاومت، استقامت و مبارزه با ظلم را آموختند بر مطالب زیر تأکید می‌نماید:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسم با عظمت راهپیمایی اربعین حسینی به عنوان یک الگوی موفق امت سازی و تمدن سازی پیش روست. از ملت بزرگ ایران و ملت بزرگ عراق به ویژه عشایر این کشور و همه دست اندرکاران برگزاری و تأمین امنیت این برنامه‌ی باشکوه و نیز علما و مراجع بزرگوار تقلید و تمام آزادیخواهان جهان تقدیر و تشکر می‌شود.

۲. برنامه ریزی برای تحقق ابعاد نورانی و راهبردهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، عزم، تصمیم، بصیرت و ایمان مردم و مسئولین را می‌طلبد. روحیه «استکبارستیزی» و «خودباوری» که در بیانیه گام دوم متبلور است برای ملتی که همواره در معرض تهدید مستکبران زورگو قرار داشته، سرمایه گرانبهایی است که حفظ کیان انقلاب اسلامی به آن بستگی دارد. همین روحیه است که می‌تواند کشور را به نقطه مطلوب برساند و از نگاه به بیگانه و امید بستن به برخی دولت‌های پَست و بدعهد غربی برای حل مشکلات مردم، علاجی حاصل نخواهد شد.

۳. رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه برای طبقات محروم و ضعیف، اهتمام جدی و کار جهادی مسئولان را طلب می‌کند. امروز حمایت جدی از رونق تولید ملی به عنوان خط مقدم خنثی سازی تحریم‌های ظالمانه آمریکا و استکبار جهانی یک ضرورت است. از مسئولین به ویژه دولت محترم می‌خواهیم با نظارت بیشتر بر روند خصوصی سازی و حمایت هرچه بیشتر از تولیدکنندگان، سرمایه گذاران داخلی و کارگران شریف، عزم و اراده ملی برای توانمندی و توانمندسازی را به عنوان یک اصل کلیدی و تأثیرگذار و عزت آفرین مورد توجه قرار داده و با عنایت به سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی» از تعطیلی و کاهش تولید بنگاه‌های مربوطه جلوگیری کنند.

۴. از آنجا که انقلاب اسلامی، ماهیتی کاملاً فرهنگی داشته و عامل مؤثر در راه پیشرفت و سربلندی ملت بزرگ ایران و الگو برای ملت‌های مسلمان دیگر بوده است باید در جهت صیانت از اصول، مبانی و اهداف آن با تمام وجود مجاهدت و فداکاری کرد و با برنامه ریزی دقیق در مقابل دسیسه دشمنان برای انحراف انقلاب به ویژه از طریق ترویج فرهنگ منحط غرب به ویژه در عرصه عفاف و حجاب، ایستادگی نمود. از مسئولان محترم می‎خواهیم برای تعمیق و گسترش فرهنگ اسلامی برای مبارزه با مظاهر بدحجابی و بی حجابی که مطالبه بحق مردم مؤمن، متدین و انقلابی است، تلاش مضاعف نمایند.

۵. با تقدیر و تشکر از اقدامات مؤثر و امید بخش رئیس محترم قوه قضائیه، ضمن حمایت از مبارزه با فساد به عنوان یک مسئولیت سرنوشت ساز در راه سلامت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور از ایشان می‌خواهیم استمرار احیاء حقوق عامه و مبارزه با ریشه‌های فساد و تبعیض را که آرمان حضرت امام (ره)، مطالبه رهبر معظم انقلاب و دغدغه ملت بزرگ ایران است همچنان قاطعانه در دستور کار داشته باشند.

۶. خبرگان ملت، با تشکر از مقام معظم رهبری «مدظله العالی» در جهت راهبرد مقاومت فعال و منسجم در سطح منطقه و بین الملل ـفلسطین، لبنان، عراق، سوریه، یمن، بحرین و کشمیر ـضمن محکوم نمودن بیانیه اخیر سه کشور بدعهد اروپایی علیه کشورمان بر حفظ، تقویت و ارتقای محور مقاومت و نفی هرگونه مذاکره در هر سطحی با آمریکا تأکید می‌شود و از قوای سه گانه و مسئولان محترم می‌خواهد که مؤلفه‌های ارزشمند این بازدارندگی مانند وحدت و انسجام ملی، پیروی یکپارچه از رهبری، اقتصاد مقاومتی، ارتقاء علم و فناوری و افزایش توان نظامی کشور که در ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی به نمایش گذارده شد همچنان با جدیت دنبال نمایند.

۷. در فصل بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه ضمن آرزوی توفیق برای همه عزیزان بر ارتقاء عدالت آموزشی متناسب با تحریم‌ها تأکید می‌شود و از مسئولان محترم می‌خواهیم پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری، تمام ظرفیت خود را برای حفظ و ارتقاء علم و فناوری و تعمیق اخلاق و فضیلت و کادرسازی برای آینده نظام اسلامی به کار گیرند.

در پایان یاد امام راحل و همه شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی را گرامی داشته و سلامت و سربلندی را برای ملت ایران در سایه عنایات حضرت بقیه الله «ارواحنا فداه» و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی از خداوند متعال مسئلت می‌نمائیم.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1303655

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس خبرگان گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۱۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!

سایت اصولگرای مشرق در گزارشی در مورد عملکرد مجتبی ذوالنوری در مجلس نوشت: نماینده ای که فکر می کند نمایندگان اختیار کافی نداشته اند نباید اساسا نامزد انتخابات می شد و اکنون نیز حق ندارد به سیاق امثال میرحسین موسوی؛ زیر میز بازی بزند.

درحالی که مجلس یازدهم به روزهای انتهایی خود نزدیک می شود، سایت اصولگرای مشرق در گزارشی به عملکرد مجتبی ذوالنوری از چهره های نزدیک به جبهه پایداری و نایب رئیس مجلس پرداخته است. در بخشی از این گزارش آمده است؛

مجتبی ذوالنوری، نماینده منتخب قم برای مجلس دوازدهم که در رقابت های انتخاباتی اخیر دست به رفتار عجیب و غریبی هم زد و با یک سخنران محفلی مدعی ارتباط با غیب، جبهه انتخاباتی تشکیل داد، به تازگی طی سخنانی گفته است: اگر بنده رئیس مجلس شورای اسلامی شوم و از بیرون به صورت اتوبوسی و قطاری افرادی را بدون داشتن هیچ آشنایی وارد مجلس کرده و به آنها مسئولیت دهم، آن وقت تکلیف کارمندی که ۲۰، ۳۰ سال در انتظار رسیدن به قله بوده چه می‌شود؟ او دیگر چه‌طور می‌تواند هزینه چند ۱۰ ساله‌اش در خدمت‌گذاری بیشترش را مطلوب کند؟ باید ارزش افزوده‌ای باشد برای این وضعیت. آیا این کارمند انگیزه کاری و همیت در تحول مجلس شورای اسلامی را دارد؟

او می افزاید: بر اثر تغییرات سالیان اخیر و تحولات آیین‌نامه شرایط به گونه‌ای پیش رفته که مجلس شورای اسلامی نماینده‌محور و هیات رئیسه‌محور نیست و رئیس محور است. حال این‌که مجلسی می‌تواند کارآمد باشد که همه نمایندگان در آن تاثیر و سهم داشته باشند. از طرف دیگر گاهی به بهانه گرایش‌های سیاسی، بخشی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی کنار گذاشته می‌شود و در حاشیه قرار می‌گیرند. گاهی نمایندگان در تصمیمات تاثیری ندارند.

ذوالنوری با بیان این‌که اختیار مجلس شورای اسلامی به دستگاه‌های بیرونی واگذار می‌شود تصریح کرد: وجود مراجع فرامجلسی خلاف نص صریح قانون است...این مراجع به جای مجلس و نمایندگان تصمیم می‌گیرند حال این‌که در نهایت باید نمایندگان پاسخ‌گو باشند. مراد من از این صحبت‌ها مربوط به افراد نیست؛ بلکه شرایط ساختاری چنین وضعیتی را رقم زده است؛ اگر رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه سران قوا و شوراهای متعدد تصمیمی می‌گیرند که از جنس قانون‌گذاری است، باید این تصمیم از قبل به اطلاع نمایندگان رسیده و حتی از آنها استمزاج شود.

فرد مذکور همچنین گفته است: چهار سال عمر یک مجلس است ما در هر سال می‌توانیم یک مشکل اساسی اعم از خودرو، مسکن، حساب‌های مالی و اداری و بانکی را در دستور قرار داده و حل کنیم. این اقدامات باعث افزایش مشارکت مردم و سرمایه اجتماعی می‌شود. باید به شکرانه رای مردم مجلس آینده مجلسی کارآمد با اصلاح آیین‌نامه و برگرداندن اختیار به نمایندگان منتخب باشد.

شاید برای مخاطبان جالب باشد که مقام معظم رهبری چند سال قبل در خطابی مستقیم به شخص آقای ذوالنوری تأکید کردند که آتش توپخانه وی در انتقاداتش شدید است!

تذکری که اگرچه انتظار بود ذوالنوری به آن ملتزم شود اما گویا او پس از نزدیک شدن به آن سخنران محفلی مدعی ارتباط با غیب؛ طریقی دیگر برگزیده است...

سخنان ذوالنوری از حیث منطق و سیاست ورزی هم صحیح نیستند.

مثلا او به چه حقی نهادهای کلانی مثل "شورایعالی هماهنگی سران قوا" که با دستور مقام معظم رهبری تشکیل شده است را خلاف قانون عنوان می کند؟

نهادی که اگر نبود؛ بسیاری از تصمیمات ضروری برای مردم و کشور در گیرودار بروکراسی مجلس، نطقهای چند نماینده بی هنر و شوآف های فلان سخنران و بهمان مهره سیاسی سوخته گیر می کرد و بسیاری از مشکلات در جای خود باقی میماند.

از طرفی اگر قرار است که هر تصمیمی در شورای هماهنگی سران قوا گرفته می شود به استمزاج نمایندگان گذاشته شود پس چه حاجت به دستور رهبری و تشکیل یک نهاد فراقوه ای؟

انتظار عقلانیت این بود که آقای ذوالنوری با عنایت به سابقه زیادی که در مجلس و اجرائیات کشور دارد؛ متوجه "مقوله فوریت" و برخی ضرورت ها در تصمیم گیری های کشور باشد و هنگامی که این فوریت بر وظایف مجلس رجحان می یابد؛ امثال ذوالنوری نیز در مقابل مصالح عقلانی تمکین کنند نه اینکه مصلحت های کشور و دستور رهبری را خلاف قانون معرفی کنند.

ماجرای وارد ساختن افراد غیر کارمند به سیستم مجلس و یا انتقاد از رئیس محور بودن مجلس نیز به لحاظ سیاسی واجد ارزش نیستند. چه اینکه اولا همه می دانند که هر مسئولی وظیفه دارد نخبگان را وارد سیستم مدیریتی خود کند. (البته اگر آن افراد ثمرات نخبگی را آشکار نکنند حتما بایستی کنار گذاشته شوند!) و ثانیا قوای یک کشور در تمام ممالک دنیا رئیس محور هستند و نمی توان به خاطر تقلای چند عنصر بی هنر در مخالفت با کارنامه جهادی یک رئیس قوه؛ حرف شاذی مثل انتقاد از رئیس محور بودن یک قوه را پذیرفت.

عجیب ترین بخش اظهارات ذوالنوری اما جایی است که شاهدیم او بر خلاف تمام سابقه اش تقلا می کند جای دولت و مجلس را عوض کند و مجلس را مسئول اجرائیات کشور جلوه دهد.

ذوالنوری مگر به چشمان خودش ندید که مجلس یازدهم برای مسکن و اجاره و اخذ مالیات از خانه های خالی و واردات خودرو؛ ۴ قانون مهم و راهبردی را گذراند اما این قوانین آنطور که باید هرگز اجرا نشدند.

باید دانست که نمی توان حرف غلط را در زرورق هایی مثل "اختیار نمایندگان" پیچید!

دیگر خبرها

  • استادان برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تجلیل شدند
  • روز معلم در این کشور هر روز جشن گرفته می‌شود
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!