Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@08:49:56 GMT

۳۵ پروژه محرومیت زدایی در خوسف افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۴۱۹۸۰

۳۵ پروژه محرومیت زدایی در خوسف افتتاح شد

در مراسمی به مناسبت هفته دفاع مقدس ۲ پروژه محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی به نمایندگی از ۳۵ پروژه در بخش جلگه ماژان خوسف به بهر برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، سرهنگ «محمدعلی بشیری» امروز (3 مهر) در مراسم افتتاح 35 پروژه محرومیت زدایی در بخش جلگه ماژان خوسف، اظهار داشت: این تعداد پروژه با اعتبارات کم و توسط گروه های جهادی و با مشارکت مردم احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده ناحیه سپاه خوسف با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و گلایه از حضور کمرنگ مسئولان در این مراسم گفت: حضور مسئولان باعث دلگرمی گروه های جهادی می شود.

 

در این مراسم همچنین «حسین دوستی»، مسئول بسیج سازندگی خوسف ناحیه سپاه خوسف با بیان اینکه هفته دفاع مقدس و بسیج متعلق به همه مردم و مسئولان است، با گلایه از حضور کمرنگ مدیران در  این مراسم، افزود: با توجه به دعوت قبلی و ارسال برنامه های هفته دفاع مقدس و برنامه شهرستانی چهار مسئول در مراسم شرکت کرده اند که از بخشدار ماژان می خواهیم که این پیام را به گوش فرماندار برساند.

 

دوستی در مراسم افتتاح ذخیره آب کشاورزی روستای علی آباد ماژان، بیان کرد: این پروژه با همکاری ادارات اوقاف و جهاد کشاورزی و گروه جهادی احداث شده که به نمایندگی از ۲۵ پروژه محرومیت زدایی در شهرستان با اعتبار چهار میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال افتتاح می شود‌.

 

همچنین کارگاه اقتصاد مقاومتی روستای دولت آباد ماژان به نمایندگی از ۱۰ پروژه اقتصاد مقاومتی با اعتبار دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افتتاح شد.

 

«مهدی الهی»، مسول کارگاه تولید خوراک دام و طیور بخش ماژان هم، گفت: با کمک تسهیلات بسیج سازندگی و دیگر ادارات برای احداث کارگاه خوراک دام و طیور یک میلیارد ریال هزینه و برای دو نفر به صورت مستقیم و ۶ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است که برای توسعه آن حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال دیگر نیاز است.

 

در ادامه «احمد در محمدی»، بخشدار جلگه ماژان نیز قول پیگیری تسهیلات لازم جهت توسعه کارگاه دام و طیور را داد.

پایان پیام/575

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته دفاع مقدس کانون های فرهنگی هنری مساجد دفاع مقدس اربعین حسینی نهمین کنگره بین المللی امام سجاد ع استان همدان خبرگزاری شبستان کانون های مساجد استان بوشهر پروژه های محرومیت زدایی هفته دفاع مقدس خراسان جنوبي بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۱۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت