Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه پاوه گفت: فقر و بیکاری جوانان جامعه را به راه‌های انحرافی می‌کشاند. ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۸ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماموستا ملاقادر قادری ظهر امروز در همایش علما و روحانیون اهل سنت و تشیع کردستان که در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، اظهار داشت: بدون تردید علما، مشایخ کردستان در تدریس، تألیف، تعلیم، ارشاد و حفظ و پاسداری از عقیده دینی مردم تلاش کرده و از فرهنگ عمومی و زندگی اجتماعی مسلمانان کوتاهی نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کتب علمایی همچون ماموستا مردوخ و ماموستا مدرس، گفت: سرزمین کردستان بخصوص سنندج مملو از ادبا، علما، شعرا، دانشمندانی بوده که به نسبت جمعیت مردم و موقعیت جغرافیایی این دیار نسبت به سایر اقوام و ملت‌های دیگر در جایگاه خوبی قرار دارد.

امام جمعه پاوه با ذکر اینکه بزرگان این دیار با سرودن شعر، قصاید و انجام پژوهش به زبان‌های کردی، فارسی و عربی نقش بسیار مغتنمی را در مسیر وحدت و ترویج ارزش‌های اسلامی ایفا کردند، تصریح کرد: شیخ نظام‌الدین قیاسی، علامه تختی، علامه مردوخی، علامه مفتی و سایر بزرگان نمونه‌هایی از این افراد هستند.

وی با بیان اینکه در طول 15 قرن پس از ورود اسلام به منطقه کرد با همکاری مردم شریف کردستان از دین اسلام و رسالت پیامبر (ص) پاسداری شد، گفت: امروزه زمان ما با گذشته متفاوت شده و باید عصرشناسی و زمان‌شناسی را مورد توجه قرار داد.

ماموستا قادری با هشدار مبنی بر ظهور و رشد انواع نحله‌ها، حزب، گروه و صنف‌ها در شهرها و روستاها افزود: چنین وقایعی را در گذشته نداشتیم و به دلیل اینکه هر گروهی خود را حق می‌داند و ترجمه خود را دارد ما باید با تأسی از سخنان پیامبر(ص) دانش عصرمان را افزایش داده تا بتوان به صورت صحیح با این موارد برخورد کرد. 

وی با تأکید بر اینکه در این عصر وظیفه مهمی داریم و پیام این دین را هر کسی نمی‌تواند رعایت کند، اظهار کرد: باید پرچم این رسالت را به دست عالمان با اخلاق و آگاه داد تا جلوی توجیهات و تبلیغات غلط تندروها را گرفت.

امام جمعه پاوه با اشاره به اینکه امروز جنگ در قندیل، شاهو و دالاهو نیست، توضیح داد: امروز جنگ از کوه‌ها به مساجد و صفوف نماز کشیده شده و تندروی روی صفوف نماز جمعه اثر گذاشته است.

وی با ذکر اینکه دشمنان با ورود به این عرصه ضربه خود را به دنیای اسلام وارد می‌کنند، درخواست کرد: باید بررسی کرد که چرا جوانان ما به این گرایشات رو آورده‌اند؟

امام جمعه پاوه با اعلام اینکه فقر و بیکاری در جامعه مسلمانان یکی از عواملی است که جوانان را به راه‌های انحرافی می‌کشاند، ادامه داد: با وجود اینکه پیامبر(ص) بارها متذکر شده‌اند که حواستان به فرزندانتان باشد، شاهد هستیم امروزه خلاء این مراقبت در بسیاری از موارد مرتبط با جوانان تأثیر مستقیم خود را از دست داده است.

وی با اذعان به اینکه مساجد ما ضعیف بوده‌اند و نتوانسته‌اند آنگونه که بایسته و شایسته است جوانان را هدایت کنند، خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه آموزش و پرورش و رسانه‌ها ضعیف عمل می‌کنند، با سپردن و واگذار کردن مسئولیت‌های جامعه و حکومتی به افراد ضعیف ضربه‌هایی نیز وارد شده است.

نرخ بیکاری بانوان در استان بوشهر بیش از 2 برابر مردان استنماینده مردم یزد در مجلس: 2 برابری آمار بیکاری زنان یزد نیازمند ریشه‌یابی استوزیر کار: کاهش نرخ بیکاری در استان کرمانشاه کافی نیست

ماموستا قادری با ذکر اینکه کسانی که فرهنگ، ادبیات، سابقه، شیوه حرکت را نشناسند به راستی مسبب انحراف می‌شوند، هشدار داد: دشمن هر چقدر کوچک باشد، نباید از آن غفلت کرد.

وی خطاب به حضار با اعلام اینکه باید از خود بپرسیم که وظیفه شرعی و ملی ما چیست؟ بیان کرد: وظیفه ما زیاد است و ابعاد زیادی را شامل می‌شود.

امام جمعه پاوه با درخواست اینکه مسئولان جمهوری اسلامی به مردم و علما به دیده شک و تردید نگاه نکنند، تصریح کرد: شهدای این دیار برای صیانت از جمهوری اسلامی جانفشانی کردند.

وی با گریز به سخنان مقام معظم رهبری اعلام کرد: تقدیم 10 هزار شهید به انقلاب، سندی روشن است از اینکه در این سرزمین شیعه و سنی در کنار یکدیگر بوده‌اند.

امام جمعه پاوه با تأکید بر اینکه همانگونه که اسلام به ایران خدمت کرد، ایران نیز متقابلاً خدماتی را به اسلام ارائه داد، افزود: اهل سنت به انقلاب خدمت کرد و با وجود اینکه در برخی جهات کمبودهایی وجود دارد که باید آن را پذیرفت، انقلاب نیز متقابلاً خدماتی را به اهل سنت کرده است.

وی با بیان اینکه محراب و منبر جایگاه شیران است، گفت: محراب وظیفه سنگینی را بر دوش محراب‌نشینان نهاده که باید با خدمت‌رسانی زکات آن را پرداخت کنیم.

ماموستا قادری با اذعان به اینکه ما همگی مسئول هستیم، خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم که در آخرین روزهای چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در یک مقدمه و هفت بند تنظیم شد و از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد، یک منشور است و در آن، به جایگاه امنیت، اقتصاد، وحدت، علم و فن‌آوری، مسائل اجتماعی و سیاسی، عدالت اشاره و در بند هفتم هم به معنویت و اخلاق توجه شده است.

وی با ذکر اینکه در هر جامعه‌ای معنویت و اخلاق حاکم باشد، مردم آن جامعه عزیز هستند، بیان کرد: جامعه یعنی اخلاق و معنویت به همین خاطر در هر جامعه‌ای اخلاق و معنویت حاکم باشد، بقای دولت، بقای ملت و بقای جامعه قطعی است.

امام جمعه پاوه با اذعان به اینکه اگر اخلاق رفت باید تغزیه گذاشت و با صدای بلند برای مردم گریست، اظهار کرد: پیام بیانیه گام دوم این است که ما رکن اخلاق، معنویت، ایثار، توکل، خیرخواهی، صداقت، شجاعت، تواضع و اعتماد به نفس را در جامعه خود رشد دهیم.

وی با تأکید بر اینکه باید نسل جوان را برای اداره مملکت تربیت کرد، خاطرنشان کرد: اگر صفوف جماعت خود را بنگریم و سن و سال آنها را حساب کنیم، نیاز به بررسی این موضوع که ببینیم به کجا می‌رویم مورد توجه قرار می‌گیرد و اگر کوتاهی کنیم باید جوابگو باشیم.

ماموستا قادری یادآور شد: علما نقش اساسی را در ارتقاء اخلاق، عمل و معنویت در جامعه عهده‌دار هستند.

انتهای پیام/ ع

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، گفت: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت های زیادی برای جامعه داشته است.

مهرداد عظیمی امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر در مجتمع فجر سنندج، با اشاره به اینکه کردستان، برگ های زرین تاریخ کشور را به خود اختصاص داده و نقش مهم مردمان این دیار در پایداری انقلاب بی بدیل است، اظهار کرد: نیروی انسانی درخشان مهمترین ظرفیت استان کردستان علاوه بر ظرفیت‌های خدادادی است.

وی معرفی درست و به جای ظرفیت های انسانی استان را رسالت مهم رسانه های استان ذکر کرد و افزود: ظرفیت های برجسته کردستان و آیین های سنتی این دیار در این برهه زمانی به همت دولت به بالاترین جایگاه خود رسیده و به همگان معرفی شده است.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تبریک هفته کارگر، عنوان کرد: کارگران مجاهدان عرصه اقتصادی هستند و در شرایطی که دشمنان در صدد تنگ کردن عرصه اقتصادی به مردم هستند، رهبر معظم انقلاب شعار سال را بر پایه اقتصادی انتخاب کرده و مشارکت مردم را مبنای تحقق آن قرارداده است.

وی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت‌های زیادی برای جامعه داشته است.

عظیمی، توجه به کارگران به ویژه کارگران ساختمانی اعلام کرد که دولت مکلف شد که بخشی از اعتبارات عمرانی سالانه دستگاه های اجرایی تحت عنوان تملک دارایی را صرف آموزش مهارت کارگران کنند و این امر از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود