Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بیانیه پایانی هفتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری«دوره پنجم» تاکید شد: رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه برای طبقات محروم و ضعیف، اهتمام جدی و کار جهادی مسؤولان را طلب می کند.

به گزارش مشرق، در بیانیه پایانی هفتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری «دوره پنجم» تاکید شد: رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه برای طبقات محروم و ضعیف، اهتمام جدی و کار جهادی مسؤولان را طلب می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز حمایت جدی از رونق تولید ملی به عنوان خط مقدم خنثی سازی تحریم های ظالمانه آمریکا و استکبار جهانی یک ضرورت است.

ببینید: عکس/ اختتامیه اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانیه پایانی هفتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری«دوره پنجم»

مجلس خبرگان رهبری در پایان هفتمین اجلاسیه رسمی این مجلس با تسلیت شهادت حضرت زین العابدین(ع) و عرض ارادت به پیشگاه سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفای ایشان، بزرگداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و شهدای مظلوم ترور، ایثارگران و جانبازان سرافراز و مدافعان حرم که درس صبر، مقاومت، استقامت و مبارزه با ظلم را آموختند بر مطالب زیر تأکید می نماید:

۱.  مراسم با عظمت راهپیمایی اربعین حسینی به عنوان یک الگوی موفق امت سازی و تمدن سازی پیش روست. از ملت بزرگ ایران و ملت بزرگ عراق به ویژه عشایر این کشور و همه دست اندرکاران برگزاری و تأمین امنیت این برنامه ی باشکوه و نیز علما و مراجع بزرگوار تقلید و تمام آزادیخواهان جهان تقدیر و تشکر می شود.

۲. برنامه ریزی برای تحقق ابعاد نورانی و راهبردهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، عزم، تصمیم، بصیرت و ایمان مردم و مسؤولین را می طلبد. روحیه «استکبارستیزی» و «خودباوری» که در بیانیه گام دوم متبلور است برای ملتی که همواره در معرض تهدید مستکبران زورگو قرار داشته، سرمایه گرانبهایی است که حفظ کیان انقلاب اسلامی به آن بستگی دارد. همین روحیه است که می تواند کشور را به نقطه مطلوب برساند و از نگاه به بیگانه و امید بستن به برخی دولتهای پَست و بدعهد غربی برای حل مشکلات مردم، علاجی حاصل نخواهد شد.

۳. رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه برای طبقات محروم و ضعیف، اهتمام جدی و کار جهادی مسؤولان را طلب می کند. امروز حمایت جدی از رونق تولید ملی به عنوان خط مقدم خنثی سازی تحریم های ظالمانه آمریکا و استکبار جهانی یک ضرورت است. از مسؤولین به ویژه دولت محترم می خواهیم با نظارت بیشتر بر روند خصوصی سازی و حمایت هرچه بیشتر از تولیدکنندگان، سرمایه گذاران داخلی و کارگران شریف، عزم و اراده ملی برای توانمندی و توانمندسازی را به عنوان یک اصل کلیدی و تأثیرگذار و عزت آفرین مورد توجه قرار داده و با عنایت به سیاست های «اقتصاد مقاومتی» از تعطیلی و کاهش تولید بنگاههای مربوطه جلوگیری کنند.

۴. از آنجا که انقلاب اسلامی، ماهیتی کاملاً فرهنگی داشته و عامل مؤثر در راه پیشرفت و سربلندی ملت بزرگ ایران و الگو برای ملت های مسلمان دیگر بوده است باید در جهت صیانت از اصول، مبانی و اهداف آن با تمام وجود مجاهدت و فداکاری کرد و با برنامه ریزی دقیق در مقابل دسیسه دشمنان برای انحراف انقلاب به ویژه از طریق ترویج فرهنگ منحط غرب به ویژه در عرصه عفاف و حجاب، ایستادگی نمود. از مسؤولان محترم می‎خواهیم برای تعمیق و گسترش فرهنگ اسلامی برای مبارزه با مظاهر بدحجابی و بی حجابی که مطالبه بحق مردم مؤمن، متدین و انقلابی است، تلاش مضاعف نمایند.

۵. با تقدیر و تشکر از اقدامات مؤثر و امید بخش رئیس محترم قوه قضائیه، ضمن حمایت از مبارزه با فساد به عنوان یک مسؤولیت سرنوشت ساز در راه سلامت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور از ایشان می خواهیم استمرار احیاء حقوق عامه و مبارزه با ریشه های فساد و تبعیض را که آرمان حضرت امام(ره)، مطالبه رهبر معظم انقلاب و دغدغه ملت بزرگ ایران است همچنان قاطعانه در دستور کار داشته باشند.

۶. خبرگان ملت، با تشکر از مقام معظم رهبری«مدظله العالی» در جهت راهبرد مقاومت فعال و منسجم در سطح منطقه و بین الملل ـفلسطین، لبنان، عراق، سوریه، یمن، بحرین و کشمیرـ ضمن محکوم نمودن بیانیه اخیر سه کشور بدعهد اروپایی علیه کشورمان بر حفظ، تقویت و ارتقای محور مقاومت و نفی هرگونه مذاکره در هر سطحی با آمریکا تأکید می شود و از قوای سه گانه و مسؤولان محترم می خواهد که مؤلفه های ارزشمند این بازدارندگی مانند وحدت و انسجام ملی، پیروی یکپارچه از رهبری، اقتصاد مقاومتی، ارتقاء علم و فناوری و افزایش توان نظامی کشور که در ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی به نمایش گذارده شد همچنان با جدیت دنبال نمایند.

۷. در فصل بازگشایی مدارس، دانشگاهها و حوزه های علمیه ضمن آرزوی توفیق برای همه عزیزان بر ارتقاء عدالت آموزشی متناسب با تحریمها تأکید می شود و از مسؤولان محترم می خواهیم پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری، تمام ظرفیت خود را برای حفظ و ارتقاء علم و فناوری و تعمیق اخلاق و فضیلت و کادرسازی برای آینده نظام اسلامی به کار گیرند.

در پایان یاد امام راحل و همه شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی را گرامی داشته و سلامت و سربلندی را برای ملت ایران در سایه عنایات حضرت بقیه الله «ارواحنا فداه» و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی از خداوند متعال مسئلت می نمائیم.

مجلس خبرگان رهبری

3/7/98

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو کنفرانس افق نو تحولات یمن بیانیه مجلس خبرگان رهبری مجلس خبرگان اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری جلسه خبرگان رهبری کشمیر مجلس اقتصاد مقاومتی اباعبدالله الحسین مقام معظم رهبری امریکا فلسطین قوه قضائیه یمن انقلاب اسلامی جنگ تحمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند