Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@02:59:03 GMT

کمبود خواب بر متابولیسم چربی تاثیر می گذارد

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۴۴۳۷۵

کمبود خواب بر متابولیسم چربی تاثیر می گذارد

به گزارش خبرنگار مهر، تحقیقات نشان داده اند اختلال در خواب تاثیرات مضری بر متابولیسم دارد. همچنین تحقیقات زیادی نشان داده اند که کم خوابی بلندمدت فرد را در معرض ریسک بالا چاقی و دیابت قرار می دهد.

«اورفیو بوکتان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره می گوید: «در اکثر مطالعات بر متابولیسم گلوکز توجه شده، و در مطالعات بسیار کمی به ارزیابی هضم لیپیدهای چربی پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در این مطالعه 15 مرد سالم در دهه 20 سال زندگی، بعد از یک هفته خواب خوب، 10 شب در آزمایشگاه تحت نظر بودند. شرکت کنندگان 5 شب از این 10 شب بیش از 5 ساعت نخوابیدند.

برای بررسی متابولیسم این شرکت کنندگان، بعد از 4 شب محدودیت در خوابیدن، به آنها شام پرچرب داده شد.

محققان بعد از بررسی نمونه خون شرکت کنندگان مشاهده کردند محدودیت خواب بر واکنش لیپید آنها بعد از خوردن غذا تاثیر گذاشت و منجر به پاکسازی سریع لیپیدها از خون بعد از وعده غذایی شد.

همچنین آنها مشاهده کردند شرکت کنندگان بعد از بیخوابی، حس خوب سیری بعد از وعده غذایی شان نداشتند.

کد خبر 4729127

منبع: مهر

کلیدواژه: چربی خواب متابولیسم وزارت بهداشت دارو اربعین 98 سازمان غذا و دارو بیمارستان آزمایشگاه درمان ناباروری اورژانس کشور سازمان بیمه سلامت موسسه محک سرطان جامعه پزشکی سازمان نظام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۴۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ورزش شدید بر سرطان

آفتاب‌‌نیوز :

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • تاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصاد
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!