Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، غول فناوری چینی در صدد است با راه‌اندازی سرویس‌های نسل پنجم اینترنت همراه در فرودگاه بین‌المللی پکن خدمات ویژه‌ای را به مسافران در این محل ارائه دهد. هوآوی در این پروژه با شرکت یونیکورن همکاری می‌کند و قرار است سرویس‌های 5G را در دیگر فرودگاه‌‌های چین نیز راه‌اندازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: ساخت بزرگترین فرودگاه جهان در پکن +فیلم

سیستم‌های پیشرفته 5G در فرودگاه پکن می‌توانند خدمات متنوعی را به مسافران ارائه دهند و در موارد مختلفی از قبیل سیستم‌های تشخیص چهره، حفاظت‌های امنیتی شبانه روزی و چک کردن کارت شناسایی و گذرنامه مردم به کارگیری شود. با به کارگیری فناوری 5G دیگر نیازی نیست مسافران صف‌های طولانی را برای رویت گذرنامه خود توسط ماموران انتظامی مستقر در فرودگاه منتظر بمانند و تنها کافی است با اسکن کد QR نصب شده در محل‌هایی خاص آن تمامی مراحل را به سرعت انجام دهند. 

به کارگیری اینترنت 5G در فرودگاه پکن

سیستم‌های مجهز به فناوری 5G می‌توانند وسایل و چمدان‌های مسافران را تمامی مدت حضور در فرودگاه زیر نظر گرفته و ردیابی کنند تا در صورت اقدامات مجرمانه و تلاش سارقان برای دزدیدن وسایل مسافران به راهی بتوان افراد مجرم را شناسایی کرد. بررسی‌های اولیه نشان داده است سرعت انتقال داده در شبکه 5G در حدود ۱.۲ گیگابایت بوده، این سرعت حدودا ۲ برابر بیشتر از نسل چهارم اینترنت است. 

مسئولان فرودگاه پکن در مورد اقدامات اخیر خود گفتند: "شبکه اینترنت 5G با مجهز شدن به هوش مصنوعی، فرودگاه و فرایندهای روزانه درون آن را متحول کرده و می‌تواند فرودگاه پکن را به الگویی مناسب برای سایر فرودگاه‌ها در جهان تبدیل کند. مقامات چینی در نظر دارند تا چند سال آینده فرودگاه‌های بسیار بزرگی را در این کشور افتتاح کرده و از فناوری 5G به شکلی بسیار گسترده در آن‌ها استفاده کنند. "

البته این حجم از به کارگیری فناوری موجب به وجود آمدن نگرانی‌هایی نیز شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به درصد خطای سیستم‌های رایانه‌ای در مواردی مثل تشخیص چهره اشاره کرد. 

انتهای پیام/

‎ هوآوی فناوری 5G را در فرودگاه پکن به کارگیری می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی بهترین ها دریچه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۴۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • بسته ویژه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • توقف اعزام قطارهای تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز