Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از چند هفته پیش موضوع «حذف واژه شهید» از معابر و میادین شهری به موضوع داغ رسانه‌ها و محافل عمومی تبدیل شد. بر همین اساس شهرداری تهران ضمن تأکید بر اصلاح تابلو معابری که فاقد نام شهید بودند، دستور داد تا پیمانکار نصب تابلوها هم برکنار شود، چراکه قرار نبود قصور و کوتاهی تنها چند نفر در مجموعه شهرداری تهران به پای همه کارکنان آن نوشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گام اول شهرداری؛ در دوره جدید مدیریت شهری هیچ تابلویی حذف یا نصب نشده است!

پیروز حناچی شهردار تهران در گام اول با بیان اینکه در دوره جدید مدیریت شهری نه تابلو معبری حذف و نه تابلویی نصب شده است، گفت: نصب تمام تابلو‌های معابر پایتخت طی ۵ سال گذشته انجام شده است و مدیریت شهری جدید، تنها تابلو‌هایی که فرسوده شده بودند را اصلاح کرده است.

او تأکید کرد: در دوره مدیریت شهری جدید اقدام گسترده‌ای برای تعویض و نصب تابلو در معابر شهر تهران صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: آیا شهرداری تهران به عمد عنوان «شهید» را از تابلو معابر پاک کرده است؟

شهردار تهران با بیان اینکه در تابلو‌های عبوری به دلیل مسائل فنی اختصارنویسی رعایت می‌شود، گفت: تمام همکاران ما در شهرداری مناطق بسیج هستند و هرگونه مغایرت تابلو‌های معابر را اصلاح می‌کنند.

گام دوم شهرداری تهران؛ دستور عزل پیمانکاران خاطی!

حناچی مدتی بعد طی دستوری به مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران با ابلاغ بخشنامه‌ای مقرر کرد به منظور حفظ و اعتلای جایگاه والای شهدای گرامی، نظارت دقیق بر رفع اشکالات احتمالی تابلوهای نصب شده در کلیه اماکن، معابر و فضاهای شهری که مزین به نام شهدای عزیز هستند، صورت پذیرفته و تمهیدات و تدابیر لازم در این خصوص به کار گرفته شود.

شهردار تهران با اشاره به اینکه کلیه پیمانکاران خاطی پس از شناسایی و وصول گزارشات لازم و اثبات تخلف باید معزول شوند، تأکید کرد: نباید سهو و بی دقتی ماموران خاطی باعث ایجاد نگرانی برای شهروندان در مساله‌ ملی و دینی اعتلای نام و یاد شهدای گرانقدر شود.

گام سوم شهرداری تهران؛ انکار ماجرای «حذف عنوان شهید» از تابلو معابر

حناچی در آخرین اظهارنظر خود در خصوص ماجرای «حذف عنوان شهید» از تابلوی معابر شهری در مراسمی که در منطقه ۱۲ برگزار شد به خبرنگاران گفت: فضای مجازی قابل کنترل نیست، ضمن اینکه ۴۰۰ نفر در آلبانی و تعداد بیشتری هم در تل آویو برای کشور ما نقشه می‌کشند، لذا این اخباری که در فضای مجازی منتشر می‌شود، صحت ندارد و این موضوع همواره برای شهرداری هم حساسیت دارد تا مبادا نام شهدا حذف شود.

در این ماجرا برخی این اتفاقات صورت گرفته  را تعمدی و برخی دیگر هم سهوی و یا مربوط به سال‌های دور خواندند.

تغییر استراتژی شهرداری منطقه ۱۶ از «حذف عنوان شهید» به «اختفای شهید»

پروژه «حذف واژه شهید» ابتدا از محله جوادیه در منطقه ۱۶ آغاز شد و اکنون هم پس از شکست، با رویکرد «پنهان کردن نام شهدا از انظار عمومی» در محله نازی آباد منطقه ۱۶ با چراغ خاموش در حال اجراست.

در حالی که هنوز آزردگی قلب مردم، از بی حرمتی به شهدا در محله جوادیه التیام نیافته است، شهرداری منطقه ۱۶ در همین هفته تابلو میدانی که مزین به نام «شهید» بود و در نقطه دید مردم قرار داشت را به نقطه‌ای دیگر از میدان منتقل کرد که پشت یک درخت است و هیچ نقطه دیدی ندارد.

امیدواریم که این اقدام تعمدی نباشد، اما بر فرض هم که سهوی بوده باشد، نشان از بی تدبیری و نداشتن تخصص و درک مناسب از جانمایی تابلوهای شهری و عواطف مردم دارد.

بیشتر بخوانید: توجیه تأمل برانگیز شهرداری تهران برای حذف عنوان شهید از تابلو معابر+ عکس

قطعا در این شرایط که همگان درگیر ریشه یابی ماجرای حذف واژه «شهید» از معابر هستند، این اقدام با هیچ توجیهی پذیرفته نیست و اینگونه تلقی می‌شود که دست‌های پنهان در شهرداری منطقه ۱۶ پس از آن که نتوانستند واژه شهید را از جوادیه حذف کنند، این بار به سراغ نازی‌آباد آمده‌اند تا حداقل آن را از دیدگان مردم پنهان کنند.

هادی ملازاده شهردار ناحیه ۲ منطقه ۱۶ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تا چند روز پیش تابلو در ابتدای میدان بود، اظهار کرد: از آنجایی که تابلو و مخزن زباله در یک نقطه بودند، برخی از شهروندان گفتند که جای تابلو مناسب نیست، لذا ما هم تابلو را ۵ متر جابجا کردیم.

شهردار ناحیه ۲ منطقه ۱۶ تهران در پاسخ به این سوال که چرا تابلو را در مقابل درخت و یا کنار آن نصب نکردید، گفت: جلوی تابلو شهید، هیچ درختی نیست و احتمالا ساکنان آن محل طوری عکس گرفته‌اند که تصور کنید، تابلو پشت درخت است.

او با تأکید بر اینکه جای تابلو خوب است و اصلا پشت درخت نیست، تصریح کرد: احتمالا ساکنان آن محل خواسته‌اند، با ارسال این عکس شیطنت کنند.

همان طور که در تصویر بالا پیداست، فضای جلوی درخت، یا کنار آن فضای بسیار مناسبی برای نصب تابلو است، تا هم به خوبی در مقابل دیدگان مردم قرار گیرد و هم در مجاورت مخزن زباله نباشد، اما شهرداری منطقه ۱۶ ترجیح داده که تابلو را دقیقا در پشت درخت نصب کند.

قطعا جابجایی یک تابلو نیم متری نیاز به تخصص و کارشناسی خاصی ندارد و شواهد حاکی از آن است که دست‌های پنهانی در شهرداری منطقه ۱۶ تهران پس از آن که در پروژه شهیدزدایی از محله جوادیه شکست خوردند، حالا به سراغ نازی آباد آمده‌اند تا حداقل اگر نمی‌توانند نام شهدا را حذف کنند، با تمهیداتی باعث سخت‌تر دیده شدن آن‌ها شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۶۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، از آخرین وضعیت اجرایی پارکینگ‌های طبقاتی گلستانی، اعتماد، جوادیه و باقری بازدید میدانی به عمل آورد.

به گزارش ایسنا، ظهر امروز جعفر تشکری هاشمی - رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران - در جریان این بازدید میدانی به همراه شهریار افندی‌زاده - مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، مسعود حق لطفی - مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران و جمعی از مدیران ارشد شهری، به بررسی آخرین وضعیت اجرایی پروژه‌های احداث پارکینگ‌ گلستانی، پارکینگ اعتماد، پارکینگ جوادیه و پارکینگ باقری پرداخت و درباره رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات عمرانی این پروژه‌ها بحث و تبادل نظر شد.

تشکری هاشمی در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از روند پارکینگ‌سازی شهرداری تهران، ساخت پارکینگ های گلستانی، اعتماد، جوادیه و باقری در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده شهری را اقدامی اثربخش خواند و ضمن تاکید بر تداوم این کار، از مدیریت شهری پایتخت به دلیل تلاش برای افزایش فضای پارک خودرو در این محلات قدردانی کرد. 

در ادامه این بازدید حق لطفی ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت پروژه‌های مذکور بر ادامه نهضت پارکینگ‌سازی در این سازمان تاکید کرد و گفت: سازمان عمرانی مناطق بخش اعظمی از فعالیت‌های خود را به ساخت پارکینگ های طبقاتی در سطح شهر تهران اختصاص داده و امید است با تکمیل آن‌ها بخشی از مشکلات شهروندان تهرانی در زمینه فضای پارک خودرو برطرف شود.

افندی‌زاده  نیز ضمن تشکر از اهتمام ویژه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در ساخت پارکینگ در شهر تهران، خواستار تسریع در ساخت و تحویل این پروژه‌ها شد.

گفتنی است، پارکینگ گلستانی که در منطقه ۱۰ شهرداری تهران و در زمینی به مساحت ۱۵۷۵ مترمربع و با زیربنای ۱۱ هزار و ۴۰۰ مترمربع در حال احداث است، شامل سازه‌ای ۹ طبقه (۱ طبقه زیر زمین، ۱ طبقه همکف و ۷ طبقه روی زمین) با ظرفیت ۲۶۷ خودرو می‌شود. پارکینگ اعتماد نیز که در زمینی به مساحت ۲۶۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۰ هزار و ۴۰۰ متر در همین منطقه در حال احداث است، شامل ۴ طبقه زیرزمینی با گنجایش ۲۷۳ خودرو می‌شود.

همچنین پارکینگ جوادیه با گنجایش ۱۰۰ خودرو در زمینی به مساحت ۲۱۰۰ متر مربع در منطقه ۱۶ شهرداری تهران در حال احداث است. پروژه احداث پارکینگ باقری  نیز در زمینی به مساحت ۳۲۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۱ هزار متر مربع در منطقه ۱۸ شهرداری تهران واقع شده و شامل سازه‌ای ۷ طبقه (۲ طبقه زیر زمین، ۱ طبقه همکف و ۴ طبقه روی زمین) با گنجایش ۳۶۴ خودروست.

به گزارش ایسنا، بهره برداری از پروژه‌های فوق در محله‌های پرتراکم جمعیتی، موجب افزایش سرانه پارکینگ‌های عمومی سطح شهر تهران به ویژه در مناطق ۱۰، ۱۶ و ۱۸ می‌شود و بخشی از مشکلات مربوط به تامین محل پارک خودروها را برطرف خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • ضرورت احداث تهران جدید
  • تکمیل عملیات اجرای روکش آسفالت خیابان‌های شهید هاشمی‌نژاد و شهدا
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد