Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از مسافران از شاهکار مهندسی که ورودی محور رستوران ها در غرب گرگان و میدان مفتح به وجود آمده گله مند هستند و می گویند برای اینکه با خانواده به رستوران برسند باید جان خود را با گردش به راست به خطر بیندازند.

خبرگزاری شبستان؛ گرگان- داود خاندوزی، کارآفرین بودن با وجود تلاطم بازار و گرانی و مواد اولیه دل شیر می خواهد و باید حاتم بود که در این برهه زمانی سرمایه گذاری کرد و اگر کور سوی امیدی از سوی مسئولان نباشد قطعا هیچ آجری روی آجر برای ایجاد یک بنگاه اقتصادی نمی رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این شرایط بسیاری از اصناف بساط خود را جمع کردند و بسیاری از کارخانجات با کمترین ظرفیت فعالیت می کنند و در این میان صنف رستوران داران بیشترین آسیب را دیدند، بسیاری از این رستوران داران در گرگان مثل آقای یزدانی معتقد هستند که جای این زخم های اقتصادی خوب شدنی است ولی آن چیزی که نمک به زخم مشکلات اقتصادی ما می زند موانعی است که بر سر راه کسب و کارشان به وجود آمده است.

 

در حالی که در تهران گزارشی از تغییر کاربری بسیاری از رستوران ها ارائه شده ولی افرادی همچون آسیایی ها، یزدانی ها و قریشی ها تنها با عشق خدمت به مردم و توسعه استان سرسبز گلستان این روزهای سخت اقتصادی را پشت سر می گذارند و انتظار دارند که مسئولان به دادشان برسند و نسبت به بی عدالتی سکوت نکنند.

 

از سویی استان گلستان به ویژه گرگان یکی از مناطق با پذیرش گردشگر زیاد است و جمع شدن بساط رستوران ها به ویژه در مسیر ورودی گرگان که در حال تبدیل شدن به  راسته رستوران داران گرگان بود می تواند خسارت جبران ناپذیری از جذب گردشگر و توریست در این منطقه رقم بزند.

 

 

بسیاری از مسافران نیز از شاهکار مهندسی که در این محور گرگان به وجود آمده گلایه مند هستند و می گویند برای اینکه با خانواده در گرگان به یک رستوران برسند باید جان خود را با گردش به راست به خطر بیندازیم.

 

بسیاری از مسافران برای اینکه به راسته رستوران داران گرگان که در محور ترمینال به پمپ بنزین قرار دارد برسند باید یا گردش به راست پر خطر داشته باشند و یا باید از دومینوی ورودی ترمینال و مسیر جاده زنگیان و گذراندن میدان کوچک در این منطقه که برای بسیاری از مسافران ناشناخته است وارد محور رستوران داران شوند و این مهم منجر به آن شده که نان بسیاری از رستوران داران گرگان در این محور آجر شود.

 

از سویی دیگر رستوران داران در این منطقه نیز از این ابتکار عمل که منجر به ویژه بینی برای یک یا دو رستوران در این منطقه شده گلایه مند هستند و انتظار دارند که این بلوار در این مسیر برداشته شود و یا اینکه مسیری که در ابتدای سال 97 به بهانه گردش به راست خودرو بلوار کشی شده را باز کنند و برای آنها سوال است که اگر این ورودی منع قانونی داشته چرا ورودی در ابتدای محور میدان پمپ بنزین که پر خطرتر است باز مانده است.

 

حالا بسیاری از رستوران داران در این منطقه به فکر اجاره ملک خود افتادند و از سویی افرادی هم که به این املاک را اجاره می کنند با چنین موانعی با خطر ورشکستگی رو به رو می شوند.

 

«علی یزدانی» یکی از رستوران دارن در این محور در این خصوص می گوید: تقریبا نزدیک به 35 سال است که در این صنف مشغول به فعالیت هستم و در این مدت همه چیز را برای خود نخواستم و تلاش کردم که قفل های زندگی افرادی که به نام معتاد از جامعه طرد شده بودند را باز کنم ولی با این ابتکار عمل مسئولان به کسب و کار ما قفل زدند و اقتصاد ما را با چالش رو به رو کردند.

 

وی تصریح کرد: هیچ جای دنیا را پیدا نمی کنید که لاین تند روی آن به یک بلوار دو طرفه تبدیل شود و لذا به دلیل این نقص شاهد تصادفات زیادی در این منطقه هستیم و در برخی فصول نیز ترافیک سنگینی در این محور حاکم می شود و سوال اینجا است که چرا باید چنین تخلفی آشکار و کاملاً قانونی در این منطقه اتفاق بیفتد.

 

۶۰ درصد از مشتریان رستوران را از دست دادیم 

این رستوران دار گلستانی می گوید: در ابتدای سال 97 این محور باز بود و پس از آنکه این محور بسته شد تقریبا 60 درصد از مشتریان خود را از دست دادیم و علت آن است که بسیاری از مشتریان و مسافران برای رسیدن به رستوران با مشکلات زیادی روبه رو هستند.

 

یزدانی تاکید کرد: تنها در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و کمک به حل مشکلات آسیب های اجتماعی در طول این سالها اشتغال برای 50 نفر از افرادی که از اعتیاد رهایی یافته بودند به وجود آوردم و همیشه تلاش کردم که در تخصصی که دارم در هر جای استان گره ای وجود داشته باز کنم و لذا این مکان را اجاره و در این محور رستوران راه اندازی کردم.

 

 

«غلامرضا آسیایی» یکی دیگر از رستوران داران این منطقه می گوید: نزدیک 10 واحد صنفی در این منطقه فعال است و تنها برخی از همکاران ما که بریدگی رو به روی آنها باز شده چرخشان می چرخد و شاید از نزدیک به 50  مشتری که برای آنها می رود یک نفر سهم ما می شود.

 

وی تصریح کرد: ما نیز مالیات، عوارض وشهرداری  پرداخت می کنیم و چرا باید شرایط ما به گونه ای باشد که کاسبی ما کساد شود.

 

این رستوران دار یادآور شد: اگر گردش به راست تخلف است برای همکاران ما نیز تخلف است و یا این بلوار برداشته شود و یا اینکه ورودی محور از سوی زنگی محله باز شود.

 

در ساعت اوج کار رستوران مشتری نداریم

«عبدالعزیز قریشی» یکی از رستوران داران با نشان دادن ساعت خود بیان کرد: در ساعت اوج پذیرش مشتری هستیم ولی من یک مشتری هم در رستوران خود ندارم و درخواست دارم مسئولان سنگ پیش پای ما نیندازند و این مسیر را بازگشایی کنند.

 

وی متذکر شد: نزدیک دو سال است که این مجموعه را راه اندازی کردم و در زمانی که ورودی در رو به روی مجموعه ما وجود داشت مشتریان خوبی داشتیم ولی از زمانی که با بلوار این ورودی مسدود شده وضعیت اقتصادی ما بهم ریخته است.

 

این رستوران دار بیان کرد: حال برای اینکه مسافران و مشتریان به رستوران ما بیایند از ورودی ترمینال وارد مسیر شوند که بسیاری از این افراد به دلیل عدم آگاهی صرف نظر می کنند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته دفاع مقدس دفاع مقدس کانون های فرهنگی هنری مساجد اربعین حسینی نهمین کنگره بین المللی امام سجاد ع اردبیل کانون های مساجد استان همدان رستوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۶۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی زاده صبح یکشنبه در نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان و متخصصین حوزه اقتصاد و دریا گفت: سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در ۹ بند نقشه راهی است که مسئولان ارشد ملی و استانی باید اهتمام لازم را با یک برنامه ریزی مدون، محور توسعه استان قرار دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر افزود: استان بوشهر با دارا بودن حدود ۹ هزار کیلو متر مرز آبی با خلیج فارس و همسایگی با کشورهای حوزه خلیج فارس از اهمیت سوق الجیشی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، استانی که به واسطه موقعیت استراتژیک و داشتن منابع مختلف یکی از منابع تولید ثروت محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بیان کرد: استفاده از نخبگان دانشگاهی جهت استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دریا در استان امری ضروری است که حلقه مفقوده را شناسایی و با استفاده از تجارب کشورهای موفق نسبت به احصا آن اقدام کنند.

احمدی زاده افزود: استان بوشهر استانی با ظرفیت کرانه‌ای و پس کرانه و استفاده از حوزه‌های گردشگری دریایی، شیلات، صنایع فراساحل، بنادر، صنایع کشتی سازی و حمل و نقل دریایی می‌تواند به هاب منطقه تبدیل شود.

توسعه آبزی‌پروری

مدیر طرح ملی تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس گفت: یکی از مغفول مانده‌های حوزه استان بوشهر صنعت نوین آبزی پروری است و با توجه به خشکسالی مستمر، کاهش منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی و ترجیح مصرف این منابع در آب شرب، تنها گزینه پایداری با رشد آبزی پروری کشور، پرورش ماهی در قفس است.

احمدی زاده ادامه داد: سازمان شیلات ایران تولید ۲۰۰ هزار تن انواع ماهی در قفس را در پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی کرده بود و محقق نشد و در برنامه هفتم توسعه نیز پیش بینی به ۵۰۰ هزار تن رسیده است که با صنعت قدیمی و عدم بروز رسانی و عدم تولید فناوری یا انتقال تکنولوژی محقق نخواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون نروژ، استرالیا، ایتالیا، چین و کشورهای آسیای شرقی پیشتاز هستند که کشور ما نیز برای تأمین امنیت غذایی کشور نیازمند تولید فناوری یا انتقال فناوری با کمک دانشگاهیان و نخبگان است.

وی بیان کرد: متأسفانه روند پیش بینی سازمان شیلات ایران و مجموعه‌های حاکمیتی موفق نبوده‌اند و باید کار به مجموعه‌های علمی که وظیفه و ظرفیت تولید فناوری را دارند جهت تولید فناوری و تکنولوژی در صنعت آبزی پروری و حوزه‌های دیگر اقتصاد دریا محور که پیشران هستند واگذار شود.

احمدی زاده در پایان گفت: در برنامه پیش بینی شده باید الزامات بازار، سرمایه گذاری، تسهیلات بانکی، نیروی متخصص، تأمین سایت‌های پشتیبان ساحلی، ماهیان بومی با رویکرد اصلاح نژادی، شناورها و تجهیزات مورد نیاز، مراکز تکثیر، تأمین مولدین، لارو و بچه ماهی و غذای آبزیان مورد توجه ویژه قرا گیرد.

کد خبر 6090746

دیگر خبرها

  • سردرگمی بایرنی‌ها: چرا هوینس به توخل حمله کرد!
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • جای جای اصفهان، رنگ‌وبوی هفته فرهنگی را گرفته است