Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در سال تحصیلی جدید حدود هزار و 500 دانشجوی تازه وارد در مقاطع مختلف آموزش عالی وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری صداوسیما، سیداحمد معتمدی، افزود: در سال تحصیلی جدید حدود هزار و 500 دانشجوی تازه وارد در مقاطع مختلف آموزش عالی وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدند که از این تعداد 600 دانشجو در مقطع کارشناسی، 600 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و مابقی در مقطع دکتری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که 18 دانشکده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر وجود دارد، گفت: سه دانشکده در رشته‌های علوم پایه و دانشکده‌های ریاضی، فیزیک، شیمی، مدیریت در این دانشگاه پذیرای دانشجویان است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به برخی از برنامه‌های اصلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: ارتقاء ملی در سطح بین المللی و قرار گرفتن در زمره صد دانشگاه برتر دنیا در سال 1404، قراگیری در بین دانشگاه‌های نسل سوم، و رفع نیاز‌های کشور از جمله برنامه‌های اصلی این دانشگاه است.
آقای معتمدی با اشاره به این که افزایش قرارداد‌های صنعتی و گسترش کارآفرینی و مهارت افزایی جزو برنامه‌های تدوین شده این دانشگاه در سال‌های 98 و 99 محسوب می‌شود، گفت: در 5 سال گذشته تاکنون واحد‌های کارآفرینی که شامل مراکز پیش رشد، رشد و شرکت‌های دانش بنیان است بیش از 10 برابر افزایش یافت و قرار است در سال 98 و 99 تعداد این مراکز به بیش از 2 برابر ظرفیت افزایش یابد.
وی در ادامه تأکید کرد: در سال تحصیلی جدید برج دوم فناور دانشگاه افتتاح می‌شود و برج فناور ابن سینای این دانشگاه نیز گسترش می‌یابد و امیدواریم در این عرصه طی سال‌های 98 و 99 شاهد افزایش دو برابری ظرفیت باشیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برای جذب بهتر دانشجویان در بازار کار برنامه‌های خاصی داریم که از آن جمله می‌توان به آغاز همکاری با اتاق بازرگانی تهران و فعالیت مدرسه کسب و کار اشاره کرد، همچنین دانشجویان در کنار تحصیل، مهارت افزایی را هم به عنوان فوق برنامه فرا می‌گیرند.

قرارداد ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر در چند ماه آینده امضا می‌شود
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تیمی از دانشگاه و تیمی از سازمان فضایی پیگیر مسأله ماهواره دانشگاه هستند و در چند ماه آینده قرارداد آن امضا می‌شود.
آقای سید احمد معتمدیا درباره آخرین وضعیت ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به اینکه هنوز یکسال از پرتاب ماهواره قبلی نگذشته است، اما پیگیر وضعیت این ماهواره هستیم.
وی با بیان اینکه بحث‌هایی در خصوص طراحی دوباره ماهواره مطرح شده است افزود: تکنولوژی ماهواره بالا بوده و 5 سال زمان برای ساخت آن صرف شده است و هم اکنون تیمی از سوی دانشگاه و تیمی از سوی سازمان فضایی بر روی مسائل فنی ماهواره فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: امیدواریم با پیگیری‌های صورت گرفته در چند ماه آینده قرارداد ماهواره امضا شود.
گفتنی است، زمستان پارسال ماهواره‌ای را که دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته بود در مدار قرار نگرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان شرکت‌ها مختلف، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد. 

محسن زاده، دبیر اجرایی نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری این نمایشگاه‌، با اشاره به اینکه امسال اولین نمایشگاه بعد از دوران کرونا برگزار شده است، مطرح کرد: با یک فراخوان اعلام کردیم که شرکت‌هایی که مایل به ارتباط با دانشگاه هستند و قصد دارند از میان دانشجویان نیرو جذب کنند، به نمایشگاه کار بیایند و موقعیت‌های شغلی خود و فرهنگ سازمانیشان را ارائه بدهند و به مزایای اشتغال در سازمان برای دانشجویان بپردازند تا چه دانشجویان چه فارغ‌التحصیلان بدانند شرکت‌هایی هستند که می‌توانند برای آن‌ها رزومه بفرستند، در آن جذب شوند و برای استعداد آن‌ها ارزش قائل می‌شود.

او ادامه داد: در نمایشگاه امسال بیش از ۲۰ شرکت حضور دارند و سعی کردیم حوزه‌های مختلف را پوشش دهیم.

او از حوزه‌هایی چون حوزه نفت و گاز، شیمی، مواد شوینده، صنایع غذایی، مخابرات، سیستم اتوماسیون اداری، عمرانی به عنوان حوزه‌های حاضر در نمایشگاه کار نام برد و هدف این تنوع را بهره‌بری دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد.

دبیر اجرایی نمایشگاه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره امکان استفاده دانشجویان سایر دانشگاه‌ها مطرح کرد: با سیاستی که مسئولین دانشگاه در پیش گرفته‌اند هدف این است که همه دانشجویان و کارجویان از نمایشگاه بازدید کنند و برای همه رایگان است.

محسن‌زاده افزود: علاوه بر نمایشگاه، یک سری کارگاه های خیلی جذاب داریم که به صورت موازی با نمایشگاه در سالن‌های آمفی تئاتر  و در حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی ،مکانیکی، روانشناسی ، تغییر مسیر شغلی و کوچینگ برگزار می‌شود تا زمینه‌ای مقدماتی باشد برای اینکه دانشجویان بتوانند با علایق خود بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت سه روز برپا خواهد بود دانشجویان و کارجویان می‌توانند از آن بازدید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی