Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، از افزایش ۶ درصدی صادرات غیرنفتی در شش ماهه نخست امسال خبر داد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد راستاد، در مراسم بهره برداری از پروژه‌های عمرانی بندر خرمشهر اظهار داشت: بندر خرمشهر از ابتدای جنگ تحمیلی، تحت حمله‌های دشمن بعثی بوده، اما با این حال، امکانات این بندر توانست از مدافعان این شهر در برابر حمله‌های بعثی حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تا پیش از آغاز جنگ تحمیلی، بندر خرمشهر فعالترین بندر کشور بود و در مقاطعی از زمان، ۵۰ درصد حجم فعالیت‌های بنادر ایران، به بندر خرمشهر با مجموع ۵ میلیون تن تخلیه و بارگیری در سال، اختصاص داشت.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: در سال‌های اخیر شاهد سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی در بندر خرمشهر بودیم و امروز، مجموعا ۲۳۰ میلیارد تومان پروژه در این بندر به بهره‌برداری می‌رسد؛ ضمن اینکه افتتاح ترمینال کانتینری این بندر سبب می‌شود تا ترافیک کانتینری به یکی از مهمترین فعالیت‌های بندر خرمشهر، تبدیل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه حجم تخلیه و بارگیری کالای کانتینری در کشور کاهش یافته است، تصریح کرد: علیرغم کاهش فعالیت‌های کانتینری، بندر خرمشهر توانست صادرات غیرنفتی سایر کالا‌ها را حفظ کند.

راستاد در خصوص لایروبی اروند گفت: تاکنون ۱۸۱ فروند انواع مغروقه از اروند، خارج کرده ایم و تنها سه فروند مغروقه در سمت ساحل ایران رودخانه اروند و سه فروند در میانه این رودخانه باقی مانده است؛ ولی مابقی مغروقه‌ها به ساحل عراق اختصاص دارد.

وی میزات تخلیه و بارگیری کالای کانتینری در بنادر را نسبت به میزان سرمایه گذاری انجام شده، بسیار پایین عنوان و خاطرنشان کرد: برای جبران این کاهش، سازمان بنادر و دریانوردی در نظر دارد مکانیزم‌های تشویقی شامل تخفیف عوارض بندری را برای تجار و صاحبان کالا اعمال کند.

راستاد از دیگر اقدامات سازمان بنادر برای توسعه فعالیت‌های بنادر کشور را، افزایش ترانشیپ و کاپوتاژ کالا از بنادر بزرگ مانند بندر امام خمینی (ره) و بندر شهیدرجایی به سایر بنادر خصوصا بندر شهیدبهشتی دانست و گفت: با حمایت سازمان بنادر از جابجایی کالا بین بنادر در یک سال اخیر، خصوصا در ترانشیپ گندم میان بندر امام خمینی (ره) با بندر شهید بهشتی چابهار توانسته ایم، سه میلیون لیتر صرفه جویی مصرف سوخت و سه هزار دستگاه کامیون از ترافیک جاده‌ها به دست آوریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به جهادی خواندن عملکرد بخش دریایی و بندری کشور از سوی معاون اول رئیس جمهور یادآور شد: علیرغم تحریم‌ها در شش ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۲۲ درصدی واردات غیرنفتی از بنادر و ۶ درصدی صادرات غیرنفتی از بنادر را به دست بیاوریم؛ همچنین در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶، هفت میلیون تن صادرات غیرنفتی داشته ایم که دو برابر سال قبل از آن بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادرات صادرات نفت صادرات غیرنفتی صادرات کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب عصر پنج شنبه در نشست بررسی وضعیت تعرفه در بنادر استان با حضور مدیرکل لجستیک، ترانزیت و توافقنامه‌ها و رئیس اداره تعرفه سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: تجهیز بندر بوشهر به جرثقیل ویژه نگله های سنگین از مطالبات چندین ساله برای بندر بوشهر بوده که با پیگیری‌های صورت گرفته ظرف چند ماه آینده جرثقیل ۱۴۰ تنی در این بندر مستقر می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه عمده مراودات تجاری بنادر استان بوشهر با کشور امارات است گفت: با توجه به مسافت طولانی این محور می‌طلبد در بحث تعرفه بازنگری لازم با هدف رونق بنادر استان بوشهر انجام شود.

وی تصریح کرد: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در راستای جلب رضایت حداکثری جامعه هدف اهتمام جدی داشته و در این زمینه با تمام توان و ظرفیت پای کار آمده است.

شکیبی نسب اظهار کرد: در نشست‌های هم اندیشی با تجار و بازرگانان با بهره‌گیری از ایده‌ها و دیدگاه‌های آنان برای گره گشایی از مشکلات فراروی رونق بنادر استان بوشهر استفاده می‌شود.

وی یادآور شد: میانگین بازه زمانی انجام تشریفات گمرکی به واسطه دخیل بودن ۲۷ دستگاه اجرایی بسیار زمان بر است که امید است در جهت تحقق توسعه دریا محور برای سرعت بخشی به این فرایند راهکار لازم اعمال شود.

شکیبی نسب افزود: بنادر استان بوشهر از شاخصه‌های مختلفی خروج کالاهای متروکه سنواتی، رعایت الزامات ایمنی و نُرم تخلیه و بارگیری از بنادر پیشتاز کشور هستند و با چنین جایگاهی بستر خوب و مناسبی برای ورود تجار و بازرگانان به بنادر این استان مهیا است.

کد خبر 6095396

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • افزایش سه درجه ای دما در آبادان و خرمشهر
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند