Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@13:02:39 GMT

صرفه‌جویی ۳ میلیون لیتر گازوئیل در حمل دریایی

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۴۹۴۶۹

صرفه‌جویی ۳ میلیون لیتر گازوئیل در حمل دریایی

محمد راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی امروز در محل بندر خرمشهر گفت: میزان صادرات غیرنفتی در سال جاری ۲۷ میلیون تن بوده که دو برابر واردات بوده است.

وی همچنین گفت: میزان جابجایی تخلیه و بارگیری کالای وارداتی در سال جاری ۲۲ درصد و کالای صادراتی ۶ درصد رشد کرده است.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی با عملیات ترانشیپ و جابجایی ۲۰ هزار تن گندم از بندر امام خمینی (ره) به بندر چابهار و از طریق دریا ۳ میلیون لیتر صرفه‌جویی سوخت انجام شده و ۳ هزار کامیون از ترافیک جاده‌ها کاسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



راستاد همچنین گفت: توسعه زیرساخت‌های دریایی کمک قابل توجهی به اقتصاد کشور انجام می‌دهد و با جذب سرمایه‌های بخش خصوصی در هفته جاری شاهد مهم‌ترین قرارداد بخش خصوصی برای احداث پایانه حمل و نقل مواد معدنی به ارزش ۵۰۰۰ میلیارد تومان در بندر شهید رجایی که معادل کل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بنادر صورت گرفته بودیم.

وی همچنین با اشاره به سخنان جهانگیری معاون اول رئیس جمهور گفت: فعالیت دریایی و کشتیرانی مصداق عملکرد جهادی مدیران است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین از خارج‌سازی ۱۸۱ فروند شناور غرق‌شده در رود اروند خبر داد و گفت: هنوز ۲۱ فروند مغروقه مانده‌اند که ۳ فروند در سمت ساحل ایران و ۳ فروند در وسط رودخانه و بقیه در طرف کشور عراق قرار دارند.

به گفته راستاد تمام اقدامات بندری برای این انجام می‌شود که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت بتوان جایگاه بندر را به مکان اولیه‌اش برگردانیم.

وی همچنین با بیان اینکه برای افزایش بهره‌وری و ترانشیپ یا کاپوتاژ کالا از بندر شهید رجایی و بندر امام خمینی (ره) نهادینه می‌شود.

به گفته راستاد ۳۹ سال قبل در همین روز‌های اول مهر شاهد دفاع جانانه رزمندگان اسلام از بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور یعنی خرمشهر بودیم و در حالی که دشمن بعثی ادعا می‌کرد ظرف یک روز بندر خرمشهر را می‌گیرد، اما اشغال این شهر ۳۴ روز طول کشید که به دلیل رشادت دلاورمردان ایرانی و مدافعان خرمشهر بود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین گفت: بندر خرمشهر در مقطعی تا ۵۰ درصد سهم حمل و نقل دریایی و به میزان ۵ میلیون تن تخلیه و بارگیری کالا را در سال انجام داده است.

راستاد با اشاره به راه‌اندازی پروژه‌های امروز در بندر خرمشهر ارزش این طرح‌های اجراشده را ۲۳۰ میلیارد تومان دانست که از مهم‌ترین این پروژه‌ها راه‌اندازی پایانه بارگیری در بندر خرمشهر است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حمل و نقل دریایی سازمان بنادر و دریانوردی بندر خرمشهر اقتصاد تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۹۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت با خط لوله نداریم

به گزارش خبرنگار مهر ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

ادامه دارد…

کد خبر 6094284 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • فعالسازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • کشف ۵ هزار و ۶۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق در داراب
  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره