Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ان‌شاءالله در سال تحصیلی جدید با درایت و تدبیر همکارانمان در دانشگاه بتوانیم قدم‌های بزرگی در تحقق سیاست‌های کلی نظام در حوزه آموزش عالی برداریم. تاریخ انتشار: 15:39 - 04 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۳۱۶۸

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ششمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور معاونان، رؤسای مراکز سازمان مرکزی و رؤسای استان‌های این دانشگاه در مجموعه حافظ سازمان مرکزی برگزار شد، با گرامیداشت ایام هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: ان‌شاءالله در این سال تحصیلی با درایت و تدبیر همکارانمان در دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم قدم‌های بزرگی در تحقق سیاست‌های کلی نظام در حوزه آموزش عالی و علم و فناوری در قالب گام دوم انقلاب اسلامی برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی با اشاره به اهمیت برگزاری این جلسه، گفت: با توجه به حساسیت موضوعاتی از قبیل نقش اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بودجه و ثبت‌نام دانشجویان جدید الورود لازم بود در جلسه‌ای فوق‌العاده به صورت تخصصی به بررسی ابعاد مختلف این موضوعات بپردازیم؛ بنابراین جلسه امروز به صورت فوق‌العاده برگزار شد که از حضور همه رؤسای استان‌ها و معاونان در این جلسه تشکر می‌کنم.

وی با قدردانی از تلاش رؤسای سابق ۴ استان و خیرمقدم به سرپرستان جدیدالانتصاب گفت: از زحمات دکتر سروری مجد رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، دکتر آذین رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دکتر حیدری رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و دکتر باقری رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به جهت زحماتی که در دوره مدیریتی خود در این استان‌ها داشته‌اند، قدردانی می‌کنم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین ادامه داد: از دکتر سروری مجد که مسئولیت حوزه ریاست دانشگاه، دکتر طاهری لاری که سابقه مسئولیت دبیرخانه استان خراسان رضوی را داشتند و مسئولیت سرپرستی این دانشگاه را پذیرفتند، دکتر نجفی که از مدیران سازمان مرکزی بودند و سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دکتر کلانتری که سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و دکتر کامرانی که سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان را برعهده گرفتند، نیز تشکر و قدردانی می‌کنم.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری جلسات هیأت امنای استان‌ها به منظور بررسی بودجه پیشنهادی گفت: برگزاری این جلسات کار ویژه‌ای بود که از همه اعضای هیأت‌های امنای استانی تشکر می‌کنم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون در مقطع ثبت‌نام دانشجویان قرار داریم و هر آنچه که باید در بودجه مشخص شود، در این ایام قابل پیش‌بینی است. خوشبختانه با مدیریت و تدبیری که در مرکز سنجش و پذیرش و امور فارغ‌التحصیلی شد، دانشگاه آزاد اسلامی در اعلام نتایج آزمون‌های دکتری، کارشناسی ارشد و رشته‌های با آزمون و بدون آزمون مقطع کارشناسی و اعلام تکمیل ظرفیت‌ها منظم و به موقع عمل کرد و به همین دلیل شاهد افزایش دانشجویان جدید در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: به عنوان مثال تا به امروز شاهد افزایش ۶۹ درصدی ثبت‌نام قطعی در واحد شهررضا هستیم و در واحد علوم پزشکی تهران نیز نسبت به نیمسال سال گذشته ۵۳ درصد و در واحد گلپایگان ۳۸ درصد افزایش ثبت نام قطعی داشتیم که جا دارد از زحمات دکتر طهماسب کاظمی تشکر کنم.

وی همچنین از تلاش‌های مهندس حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسات کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با انتقاد از اطلاعیه دبیرخانه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در خصوص تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۳۹۸، تصریح کرد: پذیرش دانشجو بخش‌های مربوط به خود را دارد، چه کسی گفته است که پذیرش باید تک مرحله‌ای باشد، دانشگاه اختیار دارد که به صورت دو مرحله‌ای عمل کند و با تکمیل ظرفیت تعداد دانشجویان خود را به حد نصاب برساند. جای تعجب است که اطلاعیه می‌دهند که اقدام دانشگاه آزاد اسلامی غیرقانونی است. در صورتی که پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی کاملاً قانونی بوده است.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه آزاد تهرانچی پذیرش خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند