Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@05:27:16 GMT

ورود سالانه ۲۰ میلیون گردشگر خارجی به کشور

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۵۴۶۶۷

رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: ورود سالانه ۲۰ میلیون نفر گردشگر خارجی به کشور از سوی دولت و مجلس هدفگذاری شده و باید با اقدامات مناسب برای تحقق آن برنامه ریزی و تلاش کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، جبار کوچکی‌نژاد پنجشنبه‌شب در حاشیه بازدید از مناطق نمونه گردشگری شهرستان‌های خلخال و کوثر به خبرنگار ایرنا افزود:‌ در این راستا گام‌های مناسبی برداشته شده اما دست‌یابی به حضور این حجم از گردشگران خارجی در کشور در کنار افزایش اعتبارات حوزه گردشگری، ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز نیازمند تبلیغات وسیع و نیز قطب‌بندی کشور از لحاظ وسعت گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نگاه اول مجلس در بحث اجرای پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی در کشور نگاه ویژه به موضوع گردشگری و بحث‌های زیست محیطی در مناطق مختلف کشور است ، گفت: تاکید مجلس در بحث گردشگری داشتن نگاهی متوازن و تامین نیازهای هر منطقه با توجه به امکانات، زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری آنها است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا زمانی که توسعه متوازن گردشگری در کشور اتفاق نیافتاده نمی‌توان به توسعه این صنعت در مناطق کم برخودار امیدوار بود افزود: می‌توان با برگزاری بسیاری از سمینارها و اجلاس داخلی وبین المللی به جای تهران در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها رویکرد گردشگری در کشور را کاملا تغییر داد.

او اضافه کرد: توسعه همه‌جانبه گردشگری با ایجاد زیر ساخت‌های مورد نیاز در کنار حمایت بخش خصوصی از اولویت‌های برنامه ششم توسعه کشور است.

وی گفت: در برنامه ششم توسعه کشور و بر اساس ماده‌های ۹۸ و ۹۹ این قانون به دولت اجازه داده شده تا با ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز گردشگری در مناطق مختلف کشور زمینه را برای دست‌یابی به اهدف این برنامه در بحث توسعه و رونق صنعت گردشگری فراهم کند.

کوچکی‌نژاد افزود: با تبدیل سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری به وزارت‌خانه، مجلس در تنظیم بودجه سال ۹۹ نگاه ویژه‌ای به این وزارت در دست‌یابی به اهداف توسعه گردشگری متوازن در کشور و همچنین حفظ و حراست از میراث گران بهای فرهنگی و آثار باستانی خواهد داشت.

به گفته وی، با توجه به ظرفیت‌های گردشگری موجود، استان اردبیل هم اکنون تبدیل به مقصد اول سفر گردشگران داخلی شده و با اندکی توجه به ایجاد زیرساخت‌های گردشگری می‌توان بخشی از گردشگران خارجی را به مناطق شمالغرب کشور از جمله استان اردبیل متوجه ساخت .

در سفر اعضای فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی به جنوب استان اردبیل، مناطق گردشگری شهرستان کوثر از جمله آبگرم معدنی گیوی، طرح‌های سرمایه گذاری در مناطق نمونه گردشگری ازناو و اندبیل خلخال از جمله پل معلق ، قصرهای چوبی، طرح گردشگری بام خلخال، محل اجرای پروژه تله سیژ اندبیل و هتل‌های مختلف این منطقه مورد بازدید نمایندگان مردم در مجلس قرار گرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مالیات پزشکان ابتکار صلح هرمز هپکو اراک تشکیل وزارت بازرگانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد مجلس فراکسیون گردشگری گردشگران خارجی ورود گردشگران ظرفیت های گردشگری مالیات پزشکان ابتکار صلح هرمز هپکو اراک تشکیل وزارت بازرگانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا
  • ورود سامانه بارشی به کشور از فردا؛ این استان‌ها بارانی می‌شوند
  • ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا 
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور