Web Analytics Made Easy - Statcounter



یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: طرح «صلح هرمز» هم اتفاق بسیار مهمی است، موقعیت برتر ایران نسبت به همسایگان راهبرد استراتژیک ایران از گذشته تا کنون بوده و هست.

محمد کیانوش‌راد در گفت‌و گو با ایسنا، در ارتباط با سفر اخیر تیم دیپلماتیک ایرانی به ریاست رئیس جمهور اظهار کرد: این سفر به‌دلیل تحولات منطقه‌ای و مساله حملات به تاسیسات نفتی عربستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیدارهای روحانی با سران کشورهای بزرگ و ارائه طرح «صلح هرمز» هم اتفاق بسیار مهمی است . فراموش نکنیم که موقعیت برتر ایران نسبت به همسایگان راهبرد استراتژیک ایران از گذشته تا کنون بوده و هست .

وی در همین راستا ادامه داد: این راهبرد استراتژیک ایران ، امری واقعی است که نه تنها موقعیت ژئوپولتیک ایران ، که سایر مولفه‌های انسانی نیز موید آن است. زیاده خواهی آمریکا و ایستادگی ایران بر مواضع اصولی و منطقی و مبتنی بر چارچوب های قانونی و بین المللی مسیر اجماع بین المللی را علیه ایران خواهد بست .

این عضو حزب اتحاد ملت دستاوردهای این سفر را در دیدارهای دوجانبه و چندجانبه با سران کشورهای قدرتمند خواند و گفت: باید منتظر نتایج سفر بود. اما توان دیپلماتیک ایران مبتنی بر رئالیسم سیاسی در عرصه روابط بین الملل است که این موضوع به تنهایی کافی نیست، ایران باید بتواند با پیام صلح و دوستی مانع از اجماع مجددقدرت ها تحت لوای آمریکا گردد .

وی افزود: نقش دفاعی ایران به عنوان سیاستی راهبردی که مورد اجماع تمامی گروه‌ها و جناح های داخلی است باید به‌صورت دقیق و با دوری از بهانه دادن به جامعه جهانی تحقق یابد. دوری از سیاست‌های ماجراجویانه و ندادن گزک به جامعه جهانی اقدامی است که ایران باید آن را با دلایل متقن به اثبات برساند .

کیانوش‌راد با اشاره به "طرح صلح هرمز" برای ایجاد صلح در منطقه گفت: درک این نکته که بازدارندگی تنها از طریق نظامی حاصل نمی شود، برای همه مسئولین نظام از اهمیت استراتژیکی برخوردار است. طرح صلح هرمز را هم باید در این چارچوب تحلیل کرد . این واقعیتی انکار ناپذیر است که اتحاد جماهیر شوروی هم با تکیه به بازدارندگی صرفِ نظامی به بن بست رسید و دچار فروپاشی شد. ایران باید مسایل منطقه ای خویش را با عربستان حل و فصل نماید و تنش زدایی به عنوان سیاستی دائمی باید مد نظر ایران و جمهوری اسلامی باشد .

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی باید راه را برای تقویت و رشد اقتصادی خویش بیابد . این مساله جز در سایه صلح منطقه ای محقق نخواهد شد . تقویت بنیان های اقتصادی ایران ذیل مفهوم صلح با همسایگان و در منطقه و جهان قابل دستیابی است. البته تلاش در این مسیر به معنای گذشت از منافع ملی ایران و افزایش توان بازدارنگی در ابعاد مختلف سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی و نظامی است .

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: در حالی که همه رقبای منطقه‌ای و آمریکا به دنبال یافتن بهانه‌ای برای افزایش فشارها بر ایران هستند ، سیاست واقع بینانه باید نقطه اتکای ایران باشد. حفظ و تقویت ِ اجماع داخلی بر سر برجام و اقدام متقابل متناسب با اروپا بر تعهدات برجامی مانع اجماع مجدد علیه ایران خواهد گشت.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها



به گزارش خبرگزاری صداوسیما عباس علی‌آبادی در بازدید از نحوه برگزاری نمایشگاه اکسپو، اظهار داشت: هدفگذاری نخست توسعه بازار به طریق غیرسنتی است؛ در این روش به سمتی حرکت می‌کنیم که کالا‌ها را بفروشیم.

وی افزود: با این شعار، با کشور‌های دیگر رابطه برقرار می‌کنیم تا تعاملات و همکاری تجاری داشته باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند و این مساله مهمی است که باید محقق شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با پیش‌بینی بازدید بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور جهان، از امروز ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

رویداد‌های مهمی نظیر ایران اکسپو، جدای از معرفی توانمندی‌های صادراتی کشورمان در حوزه‌های مختلف، زمینه‌های قابل‌توجهی را برای ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی ایران و فعالان اقتصادی خارجی که به توانمندی‌های کشورمان نیازمند هستند، ایجاد می‌کند و عملاً به مثابه یک حلقه واسطه جهت پیوند دادن تولیدکنندگان و کارآفرینان ایرانی با آن دسته از کشورها، شرکت‌ها و افرادی عمل می‌کند که به توانمندی‌های کشورمان به شدت نیاز دارند.

دیگر خبرها

  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • دومین پنالتی مهمی که وحید امیری از دست داد
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت