Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرتیپ پاسدار محسن فتحی زاده جانشین معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اقدامات ناجا برای سفر زوار به کشور عراق و برنامه راهپیمایی اربعین گفت: امسال بر اساس برآورد‌هایی که صورت گرفته است، شاهد حجم زیادی از حضور عاشقان امام حسین (ع) برای شرکت در راهپیمایی اربعین هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجایی که برخی از ظرفیت‌های ما محدود است، به پلیس راه کشور تمهیداتی را ارائه و بر انجام آن تاکید کردیم.

سردار فتحی زاده درباره برنامه‌های ناجا برای اختصاص ظرفیت پارکینگ به زواری که با خودرو‌های شخصی به مرز می‌آیند، اظهار کرد: به مسئولان حاضر در مرز جنوبی کشور تاکیداتی مبنی بر افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت پارکینگ‌ها را داشته و در برخی نقاط مرزی نیز با توجه به حجم زوار، این رقم تا ۵۰ درصد نیز افزایش خواهد یافت.

او گفت: در تمام نقاط مرزی پارکینگ‌های بزرگی تمهید شده است، لذا از هموطنان می‌خواهیم تا خودرو‌های خود را در کوچه پس کوچه‌های شهر‌های مرزی و در نقاط متفرقه و کور پارک نکنند.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه پارسال از نظر تامین امنیت و نظم در نقاط مرزی بهترین عملکرد را داشته‌ایم، گفت: برقراری نظم و انضباط در مراسم راهپیمایی اربعین پارسال، مثال زدنی بود و کنترل امنیت در مرز‌ها به بهترین نحو ممکن انجام شد.

وی درباره کنترل فردی زوار در هنگام خروج از مرز گفت: هموطنان بدانند که مسئولان کشورعراق طبق مقرراتی که دارند برخورد‌های سفت و سختی را خواهند داشت، لذا ناجا با اجرای طرح‌های خود از خروج افراد بدون مجوز خروج از کشور برخورد خواهد کرد.

سردار فتحی زاده ادامه داد: طرح‌های کنترل جمعیت از مبدا در نقاط مرزی در ایستگاه‌های بازرسی به صورت ویژه اجرا خواهد شد، در نزدیکی مرز‌های کشور در گلوگاه‌ها چندین لایه کنترل جمعیت و نظارت بر خروج زوار را اجرا خواهیم کرد.

او گفت: طبق قوانین دولت عراق، حمل قرص‌های کودئین و مخدر دار ممنوع است و با حاملان آن به شدت برخورد می‌کنند، لذا از همطونان درخواست داریم تا نکات لازمه را در دستور کار خود قرار دهند تا با آرامش خاطر بیشتر به راهپیمایی اربعین بروند.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا تصریح کرد: باهماهنگی‌هایی که با پلیس مبارزه با موادمخدر کشور صورت گرفت، مقرر شد تا با استفاده از بانک اطلاعاتی که درباره سابقه داران حوزه موادمخدر دارند، برای خروج احتمالی قاچاقچیان در پوشش زوار آمادگی‌های لازم را داشته باشند، لذا با مقام قضایی نیز درباره برخورد با متخلفان و مجرمان نیز هماهنگی‌های مربوطه صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا: راهپیمایی ۲۲ بهمن در امنیت کامل برگزار شد

او درباره تمهیدات ناجا برای بازگشت زوار اربعین به کشور گفت: هر سال ناجا برای مراسم اربعین دو برنامه دارد، برای مسیر رفت به عراق یک طرح و برای مسیر بازگشت به کشور نیز یک برنامه در دستور کار پلیس است.

سردار فتحی زاده ادامه داد: در زمان بازگشت زائران اربعین، سامانه‌ها در نقطه صفر مرزی باید سر خط باشند.

او با بیان اینکه باید ظرفیت و زیرساخت‌های مرزی از لحاظ فنی افزایش پیدا کند، گفت: پارسال در هر ساعت ۱۰ هزار زائر به کشور برگشتند و در مرز مهران نیز رکورد بازگشت ۲۴۰ هزار زائر به کشور در سامانه ورود به کشور ثبت شد، در زمان بازگشت راهپیمایان اربعین، تیم‌های تقویتی به مرز‌ها اعزام خواهند شد.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با اشاره به بحث حمل و نقل زوار گفت: پارسال در حوزه حمل و نقل مشکلاتی را داشتیم، لذا با وزرات خانه مربوطه برای معطل نشدن زوار به کشور تعاملاتی صورت گرفته و تمهیدات مناسبی در این خصوص اندیشیده شده است.

وی افزود: پیش بینی ما این است که دست کم ۳ میلیون زائر ایرانی برای شرکت در راهپیمایی اربعین امسال به کشور عراق خواهند رفت و ما نیز برای سقف بیش از ۴ میلیون نفر تمهیدات و برنامه در نظر گرفتیم.

سردار فتحی زاده با بیان اینکه هموطنان زمان اقدام برای دریافت گذرنامه را به روز‌های پایانی محول نکنند، گفت: کسانی که تاکنون موفق به دریافت گذرنامه نشدند با توجه به تراکم جمعیت برای دریافت گذرنامه، نسبت به تحویل به موقع روادید خود اقدام کنند تا راهپیمایی امسال اربعین را از دست ندهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • اعزام زائران حج عمره در امنیت کامل/ اعلام ۱۴ داروی ممنوعه برای زائران
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه