Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@08:27:59 GMT

رئیس جمهور در سازمان ملل حرف دل ملت ایران را زد

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۵۷۶۹۲

رئیس جمهور در سازمان ملل حرف دل ملت ایران را زد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی هاشمی نژاد در خطبه‌های امروز نماز جمعه عسلویه به ویژگی های برجسته حضرت امام حسین اشاره کرد و اظهار داشت: اینکه پیامبر فرمود حسین از من است و من از حسینم پیام مهمی دارد. قسمت اول این سخن پیامبر واضح است که حسین فرزند پیامبر است و با او قرابت دارد  و اینکه چگونه پیامبر از حسین است به این مفهوم است که حیات اجتماعی و سیاسی پیامبر و بقاء دین پیامبر به حسین وابسته است چقدر این حسین عظمت دارد که محبت خدا وابسته به محبت حسین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ویژگی‌های برجسته امام حسین(ع) ترس و خشیت او از خدا است. آن حضرت وقتی وضو می‌گرفت برای نماز رنگش زرد می‌شد و بدنش می‌لرزید. انسان مومن در برابر پروردگار باید چنین باشد، باید در برابر خدا بترسد و خشوع کند. امام حسین فرمود در روز قیامت هیچ کس در امان نیست مگر اینکه از خدا بترسد و خوف و هراس داشته باشد.

امام جمعه عسلویه به بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان اشاره کرد و ادامه داد: رهبر انقلاب فرمودند راه تعامل با هیچ کشوری به غیر از آمریکا و رژیم صهیونیستی بسته نیست. نباید با کشورهای که پرچم دشمنی با جمهوری اسلامی در دست دارند به خصوص آمریکا مذاکره کرد و اعتماد کرد مطلقا نباید به آنها امید داشت.

وی بیان کرد: رهبر انقلاب به تلاش دشمنان برای انحراف شعارهای انقلاب نیز اشاره کردند که می‌خواهند اذهان و افکار مردم از شعارهای انقلاب منحرف کنند. این دور از مرام و مسلک این ملت است که دست از شعارهای انقلابی بردارد. انقلابی‌گری ماندن بر سر اصول و پایبندی به ارزش های انقلابی و اسلامی است.

هاشمی‌نژاد با تبریک هفته دفاع مقدس افزود: در هفته دفاع مقدس هستیم باید کاری کنیم که شرمند شهدا نباشیم. اگر اهل حلال و حرام باشیم و اهل خدمت بدون منت به مردم باشیم و اگر چشم پاک و دست پاک باشیم و ماموریت‌های خود را درست انجام دهیم شرمنده شهدا نمی شویم.

وی افزود: اگر انقلابی و دین‌دار باشیم شرمنده شهدا نمی شویم؛ باید هم انقلابی باشیم، هم دین‌دار و نماز شب خوان باشیم و انقلابی هم باشیم. انقلابی و ولایی و تحت لوای ولی امر باشیم و مطیع محض رهبر و امام باشیم که شرمنده شهدا نشویم.

امام جمعه عسلویه به حضور و سخنرانی رئیس جمهور در سازمان ملل اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور سخنانی داشتند که قابل تقدیر است. به نوعی آمریکا را به چالش کشیدند و تحقیر کردند و با شهامت حرف دل ملت ایران را زدند و گفتند ملت ایران جنایت‌های آمریکای جنایت کار را فراموش نمی کند.

وی اظهار داشت: توان نظامی آمریکا را هم به چالش کشیدند و آن را لاف زنی دانستند. آمریکا نتوانسته اقدامات تروریستی را کاهش دهد چون خودش تروریست است و از دست و پنجه‌اش خون مظلومان می چکد.

کد خبر 4730173

منبع: مهر

کلیدواژه: هفته دفاع مقدس بوشهر هفته دفاع مقدس اربعین حسینی قزوین بوشهر اربعین 98 شیراز شهرکرد استانداری سمنان اجلاس جاده ابریشم دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان بیرجند بازگشایی مدارس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی

تصویب لایحه اخیر در مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر کمک ده‌ها میلیارددلاری این کشور به کی‌یف، تل‌آویو و تایپه نشان داد که واشنگتن و لندن درصدد ایجاد و تشدید بحران‌های راهبردی در نقاط کلیدی و ژئواستراتژیک نظام بین‌الملل هستند. با این حال به نظر می‌رسد آمریکا متوجه عواقب و تبعات بازی خطرناک خود نیست یا درکی از مدیریت بحران‌های خودساخته در عرصه جهانی ندارد.

به گزارش ایسنا، حنیف غفاری در یادداشتی در جام جم نوشت: مناقشه آتلانتیکی‌ها و مسکو به نقطه اوج خود رسیده ومتعاقب وقوع جنگ اوکراین، شاهد تصاعد بحران میان طرفین هستیم. گرچه برخی اعضای پیمان آتلانتیک شمالی درصدد مهار مناقشه و تحدید دامنه آن هستند اما در مقابل برخی اعضا مانند آمریکا، انگلیس ولهستان نیز درصددحفظ این گره کوروتبدیل آن به مناقشه‌ای دائمی بامسکو برآمده‌اند.

از یک‌سو شرایط میدانی جاری در جنگ اوکراین (به‌خصوص پس از تصرف باخموت و آودیوکا توسط روس‌ها) به‌گونه‌ای است که قدرت مانور میدانی کی‌یف را شدیدا تحت تاثیر قرار داده و احتمال شکست نهایی آن در جنگ را دوچندان ساخته است. 
از سوی دیگر، تصویب لایحه اخیر در مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر کمک ده‌ها میلیارددلاری این کشور به کی‌یف، تل‌آویو و تایپه نشان داد که واشنگتن و لندن درصدد ایجاد و تشدید بحران‌های راهبردی در نقاط کلیدی و ژئواستراتژیک نظام بین‌الملل هستند. با این حال به نظر می‌رسد آمریکا متوجه عواقب و تبعات بازی خطرناک خود نیست یا درکی از مدیریت بحران‌های خودساخته در عرصه جهانی ندارد.

اخیرا آندژی دودا، رئیس‌جمهور لهستان با اشاره به تقویت سیستم تسلیحاتی روسیه در بلاروس و کالینینگراد، گفت که کشورش برای استقرار سلاح‌های هسته‌ای ناتو آماده است. این مواضع رئیس‌جمهور لهستان می‌تواند نقطه آغاز یک مناقشه بسیار خطرناک و غیرقابل مهار در نظام بین‌الملل باشد. ورود منازعه آتلانتیکی‌ها و کاخ کرملین به حوزه هسته‌ای به معنای رسیدن به بالاترین سطح منازعه است که قواعد موجود در حوزه بازدارندگی هسته‌ای نیزتوان کنترل آن راندارد.لهستان یکی از اعضای ناتو وازحامیان سرسخت اوکراین است. این کشوربا بلاروس وروسیه مرز مشترک دارد. با این حال جناح شرقی ناتو ازجمله کشورهای مجارستان واسلواکی، خواستار تشدید دامنه نبرد با روسیه یا قرارگیری در چارچوب یک جنگ سرد جدید نیستند!
همین مسأله، دستان لهستانی را بیشتر خواهد بست. روسیه در واکنش به این اظهارنظر، هشدارداد که درصورت این اتفاق، اقداماتی برای «تامین امنیت خود» انجام خواهد داد. نکته قابل‌تامل این‌که مواضع اخیر ورشو متاثر از هم‌پیمانی مطلق آن با واشنگتن و لندن در ناتو است. به عبارت بهتر، اظهارات آندژی دودا نقطه آشکارساز یک منازعه جدی است!
رئیس‌جمهور لهستان این اظهارات را پس از بازگشت از سفر نیویورک مطرح کرد. او در جریان این سفر، جلساتی را در سازمان ملل برگزار و با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره جنگ اوکراین گفت‌وگو کرد. او همچنین در ماه مارس به واشنگتن دی‌سی سفر و در آنجا با جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرد. از این‌رو مواضع رئیس‌جمهور لهستان، مخرج مشترک نگاه راهبردی خطرناک هردو حزب سنتی آمریکا(دموکرات‌ها و جمهوریخواهان)نسبت به تحولات جاری در نظام بین‌الملل محسوب می‌شود. آیا غرب قادر به کنترل عواقب و تبعات مناقشه‌ای که به‌صورت خودخواسته و براساس توهمات خود مشغول خلق و ساماندهی آن است، خواهد بود؟ پاسخ این سؤال قطعا مثبت نیست.
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان