Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-30@11:54:03 GMT

ایران مشمول قانون جدید AFCنمی‌شود

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۵۷۸۹۳

ایران مشمول قانون جدید AFCنمی‌شود

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده است مربیان سه تیم ملی هر کشور، باید در سال ۲۰۱۹ مدرک مربیگری پرو لایسنس داشته باشند.

به گزارش "ورزش سه"، در قوانین تازه ای که فدراسیون فوتبال آسیا برای توسعه فوتبال در این قاره وضع کرده است، مربیان تیم های مردان، زنان و همچنین تیم های زیر 23 سال هر کشور، باید با مدرک پرو لایسنس روی نیمکت های مربیگری بنشینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این در حالی است که فرهاد مجیدی سرمربی تیم امید ایران که در هفته های گذشته با سرکشی به شهرهای مختلف مشغول دور تازه ای از استعدادیابی برای تیم امید است، موفق به اخذ این مدرک مربیگری نشده است. مدرک مربیگری فرهاد مجیدی A است که از کشور امارات آن را گرفته و بنابر شنیده ها برای گذراندن دوره پرو لایسنس نیز ثبت نام کرده است.

 

به گفته یکی از مدیران فدراسیون فوتبال، این نهاد در نامه ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا، موضوع مدرک A و نبود زمان کافی برای دریافت پرو لایسنس فرهاد مجیدی را به اطلاع کمیته برگزاری خواهد رساند و با دریافت مجوز، مجیدی روی نیمکت تیم المپیک ایران در مسابقات مقدماتی انتخابی المپیک خواهد نشست.

 

تیم ایران در این رقابت ها با ازبکستان، چین و کره جنوبی هم گروه شده که هدایت تیم ازبکستان برعهده درولوویچ و هدایت تیم چین بر عهده گاس هیدینک هلندی است.

 

امیر علوی،سخنگوی فدراسیون فوتبال در این خصوص گفت:  همانطور که دبیرکل فدراسیون اشاره کرد مدارک فرهاد مجیدی برای نشستن روی نیمکت تیم ملی امید مورد تایید کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار گرفت، مجیدی از حیث مدارک هیچ مشکلی جهت همراهی تیم امید ندارد.

 

 

مدرک مربیگری فرهاد مجیدی که به AFC نیز ارسال شده، A می باشد.

 

 

کنفدراسیون فوتبال آسیا، شرط نشستن روی نیمکت های سرمربیگری سه تیم ملی، بانوان و امید هر کشور را دریافت مدرک پرو لایسنس عنوان کرده است.

 

 

تیم امید ایران فرهاد مجیدی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم امید ایران فرهاد مجیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۷۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان به ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را برای تأمین نظر شورای نگهبان رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است‌.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالاهای مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کد خبر 6090662 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • روز کارگر برای کارگران تعطیل است
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟
  • دومی و ششمی تیم‌های ملی امید مردان و زنان در مسابقات شطرنج شهرهای آسیا
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • روز خوب نمایندگان بوکس ایران در رقابتهای جوانان و امید آسیا
  • پیروزی ۴ بوکسور ایران در قهرمانی امید‌های آسیا
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند