Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر انگلیس در تهران گفت: هدف ما همچنان حفظ برجام و ایجاد شرایط مناسب برای مذاکراتی است که مسائل بیشتری را فرا گیرد تا منافع ایران و جامعه بین‌الملل تامین شود.

«راب مک ایر» عصر جمعه با انتشار فیلمی در حساب اینستاگرامی سفارت انگلیس با اشاره به حوادث ماه‌های اخیر باعث افزایش تنش در منطقه و تاثیر آن بر روابط ایران و انگلیس گفت: دو روز پیش وزیر امور خارجه بریتانیا (دومینیک راب) در سخنرانی خود در پارلمان ابراز امیدواری کرد که بریتانیا بتواند با ایران و دیگر شرکای بین المللی همکاری کند تا تنش‌ها کاهش یابد و اعتماد باز گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مک ایر با بیان اینکه هدف ما همچنان حفظ برجام و نیز ایجاد شرایط مناسب برای مذاکراتی است که مسائل بیشتری را فرا گیرد تا منافع ایران و جامعه بین الملل تامین شود، ‌اما اقداماتی مثل حمله به تانکرها در دریای عمان، اختلال در کشتیرانی در آب‌های بین المللی خلیج فارس و حمله به تاسیسات نفتی عربستان رسیدن به این هدف را سخت تر کرده است.

سفیر انگلیس افزود: انگلیس در حال همکاری با شرکای خود است تا از کشتیرانی بین المللی حمایت کند، و نیز بازیگران منطقه ای از جمله  ایران را تشویق کند تا در راستای کاهش تنش‌ها و بر اساس اصول اولیه قوانین بین المل گام بردارد.

این اظهارات در حالی از سوی سفیر انگلیس در تهران مطرح شده که  دولت متبوع وی در اقدامی مغایر با کشتیرانی آزاد نفتکش حامل نفت ایران را حدود دوماه در توقیف نگه داشت.

مک ایر با بیان اینکه نخست وزیر بریتانیا (بوریس جانسون) این هفته در نیویورک تعهد این کشور را نسبت به حفظ برجام بار دیگر مورد تاکید قرار داده است، تصریح کرد: ما تلاش های گسترده ای را در همکاری با شرکای اروپایی و نیز ایران انجام دادیم تا از جریان تجارت با ایران حمایت شود و اثر تحریم ها کاهش یابد.

مک ایر خاطرنشان کرد: ما متوجه شرایط سخت اقتصادی در ایران هستیم، اگر قرار است برجام پا برجا بماند، لازم است تا ایران از قدم‌هایی که برداشته است بازگردد و دوباره به این قرارداد کاملا پایبند باشد.

سفیر انگلیس در تهران تصریح کرد: ما معتقدیم که در جریان تلاش ها برای حل اختلاف بین المللی مذاکره سازنده نسبت به فشار و انزوا اولویت دارد، اگر چه ایران و بریتانیا در مورد مسائل بسیاری مواضع متفاوتی دارند بریتانیا به همکاری با دولت ایران از طریق مجاری دیپلماتیک ادامه خواهد داد، تا اختلافات بین دو کشور برطرف شود و همکاری هایمان در مواردی همچون تجارت، مسائل مربوط به مهاجرت و صدور ویزا، همکاری دانشگاه ها و ارتباطات میان مردم دو کشور را افزایش دهیم.

اظهارات سفیر انگلیس در تهران در حالی مطرح شده است که کشورش پس از خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم های یکجانبه این کشور  علیه ملت ایران  از ایفای تعهدات برجامی و نیز تعهداتی که پس از خروج آمریکا از این توافق داده بودند خودداری کرده است.

گذشته از این لندن با اقدامات ایذایی همچون توقیف غیر قانونی نفتکش حامل نفت ایران در جبل الطارق در راستای خواسته های آمریکا گام برداشت.

در چنین شرایطی اقداماتی چون پیوستن به ائتلاف دریایی ضد ایرانی و طرح اظهارات غیر مسئولانه از سوی برخی مقامات انگلیس عملا صداقت و جدیت لندن در ایفای تعهداتش را زیر سوال برده است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۰۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران

مناقشات بین ایرلند و انگلیس در سایه تصویب طرح ضد مهاجرتی رواندای ریشی سوناک که منجر به هجوم مهاجران به این کشور عضو اتحادیه اروپا شده، تشدید شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه دی ولت از تشدید مناقشات بین لندن -دوبلین بر سر مسئله هجوم پناهندگان به ایرلند در سایه اجرای طرح ضد مهاجرتی "ریشی سوناک"، نخست وزیر این کشور خبر داده و نوشت: ایرلند به عنوان کشور عضو اتحادیه اروپا به شدت نگران افزایش تعداد پناهجویانی است که از انگلیس و از طریق مرزهای باز در شمال وارد این کشور می شوند. از سوی دیگر، سوناک، نخست وزیر بریتانیا، قبلاً اعلام کرده بود که هیچ گونه بازگشتی از ایرلند را نمی پذیرد.

به این ترتیب اختلافات بین ایرلند و انگلیس بر سر مهاجران غیرقانونی در حال تشدید است. هلن مک انتی، وزیر دادگستری ایرلند اعلام کرد که تا 100 افسر پلیس را به مرز باز با استان ایرلند شمالی بریتانیا اعزام خواهد کرد. آنها قرار است پناهجویانی را که می توانند برای وضعیت اقامت در کشور همسایه درخواست دهند و به جای آن وارد جمهوری ایرلند شوند، شناسایی کنند. علاوه بر این، مقامات باید افراد بدون مدارک لازم را به بریتانیا بازگردانند. روزنامه ایرلندی ایندیپندنت روز سه شنبه این خبر را منتشر کرد.

این ردر حالی است که ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا پیشتر اعلام کرده بود که انگلیس بازگشت از ایرلند را تا زمانی که اتحادیه اروپا به نوبه خود مهاجران غیرقانونی از بریتانیا را پس نگیرد، نمی پذیرد.

مک انتی، وزیر دادگستری ایرلند قانون جدیدی را برای بازگرداندن پناهجویان از این کشور به انگلیس اعلام کرده است. پیش از این در ماه مارس، دادگاهی در دوبلین حکم داد که انگلیس دیگر کشور ثالث امنی محسوب نمی‌شود و بنابراین نمی‌توان پناهجویان را به آنجا اخراج کرد. دلیل آن طرح بحث برانگیز دولت محافظه کار بریتانیا برای اخراج پناهجویان به رواندا بدون توجه به منشاء آن ها است.

مک‌انتی گفت: ما نمی‌توانیم خلأ قانونی را بپذیریم که به ما به عنوان یک کشور اجازه نمی‌دهد پناهجویان را طبق توافقی که قبلاً با آن موافقت کرده‌ایم بازگردانیم. وی خاطرنشان کرد که توافقی بین انگلیس و ایرلند در مورد بازپس گیری مهاجران از زمان برگزیت وجود داشته است که هنوز مورد استفاده قرار نگرفته است. هر دو کشور یک منطقه سفر مشترک را تشکیل می دهند و همچنین یک مرز باز در جزیره وجود دارد. هدف از این کار جلوگیری از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق ایرلند شمالی پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بود. ایرلند بخشی از منطقه شینگن نیست.

میشل مارتین، وزیر امور خارجه ایرلند هم پیشتر گفته بود که تعداد پناهجویانی که بدون مدارک وارد این کشور می شوند، اخیرا افزایش چشمگیری داشته است. این نیز به دلیل سیاست بریتانیا در مورد رواندا است. به گفته وی 80 درصد از طریق ایرلند شمالی وارد کشور می شوند. نخست وزیر سوناک این اظهارات را به عنوان مدرکی در نظر گرفت که نشان می دهد طرح او طبق برنامه ریزی به عنوان یک بازدارنده عمل می کند.

بریتانیا قصد دارد در هفته های آینده اخراج به رواندا را آغاز کند. روزنامه تایمز روز سه شنبه با استناد به داده های وزارت کشور انگلیس گزارش داد که 5700 مهاجر شناسایی شده اند. با این حال، محل نگهداری بیش از 3500 نفر از این افراد در حال حاضر برای مقامات مشخص نیست.

این طرح البته در انگلیس و در سطح بین االملی بسیار بحث برانگیز است، اما لندن همچنان از آن منصرف نشده است: دولت محافظه کار انگلیس می خواهد تقریباً 5700 مهاجر را امسال به رواندا بفرستد. در مجموع ده ها هزار نفر از مهاجران در این کشور در سایه این طرح در معرض خطر اخراج هستند.

هفته گذشته، پس از مدت ها اختلاف، پارلمان بریتانیا طرح اخراج مهاجران به رواندا را تصویب کرد. بر این اساس در آینده، افرادی که به طور نامنظم وارد این کشور شده اند، باید بدون توجه به مبدا و بدون بررسی درخواست پناهندگی آنها به رواندا اخراج شوند.

به گفته وزارت کشور انگلیس مهاجرانی که بین ژانویه 2022 و ژوئن سال گذشته وارد بریتانیا شده اند، باید انتظار داشته باشند که درخواست پناهندگی آنها غیرقابل قبول تلقی شود و به رواندا اخراج شود. طبق آمار رسمی، در این مدت بیش از 57 هزار نفر با قایق های کوچک از کانال مانش به بریتانیا رفتند.

بر اساس مدل جدید، اکنون درخواست های پناهندگی توسط دولت رواندا در کیگالی بررسی می شود. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در این کشور آفریقای شرقی را خواهند داشت و نمی توانند به انگلیس بازگردند.

سوی دیگر، حزب مخالف کارگر معتقد است که این اقدامات سوناک یک کمپین روابط عمومی در طول مبارزات انتخاباتی است. ایوت کوپر، سخنگوی امور داخلی حزب کارگر گفت: «توری ها آنقدر ناامید هستند که قبل انتخابات محلی می خواهند به هر شکلی هر پروی را به رواندا بفرستند. در انتخابات محلی انگلیس که روز پنج شنبه برگزار می شود حزب محافظه کار به رهبری ریشی سوناک با شکستی تلخ تهدید می شود.

بر اساس آمارهای رسمی، بیش از 57000 نفر در فاصله ژانویه 2022 تا ژوئن سال گذشته با قایق های کوچک در سراسر کانال انگلیسی وارد بریتانیا شدند - بسیاری از آنها از جنگ و فقر در کشورهای خود در آسیا، آفریقا و خاورمیانه فرار کردند.

تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتیلندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • تحریم ۸ شخص و ۵ نهاد انگلیسی حامی رژیم صهیونیستی
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • تحریم ایران علیه تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی + جزئیات | کدام مقامات انگلیس در لیست هستند؟
  • تحریم‌های ایران علیه ۵ نهاد و ۸ عضو رژیم انگلیس
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را تحریم کرد
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی تحریم شدند
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران