Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: رویکرد ما در جزیره کیش این است که به رفع مشکلات و رونق اقتصادی کمک کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک بانک مرکزی با دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و فعالان اقتصادی عصر امروز با حضور عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی، مرتضی بانک دبیر شورایعالی مناطق آزاد، غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و مدیران این سازمان و جمعی از فعالان اقتصادی و مدیران واحدهای صنعتی کیش در سالن‌ ابن سینای مرکز همایش‌های بین‌المللی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست افزود: کاغذ پاره خواندن برخی قطعنامه‌ها گرفتاری‌هایی برای ما داشت که امروز محصول آن را  باید جمع و جور کنیم، برداشت ما این است که نکات کلیدی وجود دارد که برخی سیاست‌گذاران ما از آن اطلاع ندارند.

وی با تشریح شرایط جنگی کشور در زمینه اقتصاد گفت: سربازان اقتصادی امروز 40 سال تجربه سخت را دارند، فعالان اقتصادی بسیاری در کشور وجود دارند و سرمایه‌های واقعی مناطق آزاد به‌ویژه کیش همین سرمایه‌دارانی هستند که سرما و گرما این جزیره را کشیده‌اند، آنها شرایط را درک می‌کنند و توقعی فراتر از این شرایط ندارند.

غلامحسین مظفری گفت: اولویت‌بندی‌های کشور در این شرایط را درک می‌کنیم، اما باید دانست که افرادی که برای سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد آمده‌اند به‌خاطر وجود قوانین حاکم بر مناطق آزاد آمده‌اند، اگر این قوانین نبود در شهرهای خودشان سرمایه‌گذاری می‌کردند.

وی اظهار داشت: رویکرد ما در جزیره کیش این است که به رفع مشکلات و رونق اقتصادی کمک کنیم، از همه مدیران و معاونانم خواسته‌ام به‌جای اینکه سرمایه‌گذار سراغ ما بیاید یا پشت در ما بماند، ما باید به سراغ آنها برویم، متاسفانه این برای ما بد است که هنوز نتوانسته‌ایم خیلی از واحدهای صنعتی کیش را ببینیم.

وی با ذکر اینکه استراتژی و راهبرد ما این است که برای حل مشکلات باید سراغ سرمایه‌گذار و مردم برویم، افزود: برخی می‌گفتند وارد پرونده فلان پروژه نشوید که گرفتار می‌شوید، گرفتاری یعنی چه؟ ما آمده‌ایم که این گره‌های کور را باز کینم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد کیش فعالان اقتصادی بانک مرکزی عبدالناصر همتی غلامحسین مظفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم