Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@16:39:17 GMT

ادامه داستان استقلال، پروپئیچ و فیفا +سند

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۶۲۲۳۳

ادامه داستان استقلال، پروپئیچ و فیفا +سند

وکیل پروپئیچ که همچنان به دنبال نقد کردن طلبش از استقلال از طریق فیفاست در نامه‌ای به فیفا اعلام کرده که بانک معرفی شده از سوی فدراسیون جهانی حاضر نیست پولی به آنها پرداخت کند.

به گزارش مشرق، پرونده پروپئیچ و استقلال یکی از پرماجراترین پرونده‌های بین‌المللی آبی‌های پایتخت بود که در نهایت با وجود پایان مهلت استقلال برای پرداخت طلب ۴۳۰ هزار دلاری این بازیکن کروات، فیفا در نامه‌ای رسمی اعلام کرد که بدهی استقلال به پروپئیچ را از محل درآمدهای این باشگاه در فیفا پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

کار بزرگ سیاسی - ورزشی استقلالی‌ها!

اما این پایان ماجرا نبود و وکیل پروپئچ در نامه‌ ارسالی دیروزش (جمعه) به فیفا با گلایه از عدم اجرای جرایم علیه استقلال، مدعی شده که بانک VP اعلام کرده که برخلاف نامه فیفا، این بانک نمی‌تواند پولی به پروپئیچ پرداخت کند.

در تازه ترین اقدام «کپین» در نامه‌ی ارسالی به فیفا نوشته که براساس تصمیم فیفا در تاریخ ۲۸ آگوست (۶ شهریور)، فیفا نیاز دارد تا پروسه پرداخت مستقیم پول به بازیکن را تا آخر سپتامبر (۸ مهر) نهایی کند، ولی موفق به انجام این کار نشدند چون بانک VP اعلام کرده که نمی‌تواند این پول را به حساب پروپئیچ واریز کند.

وکیل پروپئیچ در انتهای نامه‌اش به فیفا خواستار اجرا احکام پرونده این بازیکن علیه باشگاه استقلال یعنی محرومیت از دو پنجره نقل‌ و انتقالات شده است. او همچنین خواستار اعمال جریمه جدید ۵۰ هزار فرانکی و لغو تمامی نقل‌ و انتقالات استقلالی‌ها از تاریخ ۲۳ تیر به بعد شده است.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو کنفرانس افق نو تحولات یمن پروپیچ فوتبال استقلال لیگ برتر فیفا شکایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۲۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه سازمان لیگ
  • اعتراض استقلال به برنامه هفته پایانی لیگ برتر
  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه هفته پایانی لیگ برتر
  • داستان‌های ادامه‌دار ستاره عراقی؛ علی عدنان از ایران رفت!
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند