Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه با بودجه دولتی از پس همه پروژه‌های مرمت و احیای میراث فرهنگی برنمی‌آییم، گفت: ظرفیت‌های بخش خصوصی کمک شایانی برای احیای آثار تاریخی استان دارد. ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۷ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

فریدون اللهیاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان پیرامون مباحث مطرح شده در جلسه اخیر مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با مسئولان میراث فرهنگی اظهار داشت: پس از اینکه نمایندگان هر بخش مطالبات خود را از میراث فرهنگی خواستار شدند، بر آن شدیم به این مطالبات که در واقع دغدغه مردم هر ناحیه از استان است رسیدگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شهرستان خمینی‌شهر تعدادی از آثار تاریخی از جمله برخی از مساجد تاریخی این شهرستان نیاز به مرمت دارند. طرح بازآفرینی شهری در حوزه دوشنبه بازار این شهر نیز در این جلسه مطرح و نماینده این شهرستان خواستار رسیدگی به این دو مهم شد. همچنین شهرداری درچه با توجه به وجود برج‌های تاریخی در منطقه ولاشان به دنبال سرمایه‌گذاری برای توسعه گردشگری است که نماینده این منطقه هم این موضوع را مطرح و خواستار رسیدگی به آن شد. نماینده مردم فریدن هم با بیان مشکلات موجود در ایجاد منطقه بوم‌‎گردی در غرب استان خواستار تسریع در روند پروژه شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان در رابطه با مسائل و مشکلات موجود در حوزه صنایع‌دستی که در این جلسه مطرح شد، گفت: گزارشی در رابطه با مشکلات حوزه صنایع‌دستی خمینی‌شهر که یکی از مراکز اصلی تولید آثار میناکاری و خاتم‌کاری در استان است مطرح شد. همچنین راجع به بیمه هنرمندان و فراهم آوردن پیش‌زمینه برای صادرات صنایع‌دستی از استان نیز مباحثی مطرح شد و در دستور کار ما قرار گرفت.

وی با اشاره به لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌های بخش خصوصی در پروژه‌های سازمانی افزود: همکاری با بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف اداره کل میراث فرهنگی استان و همچنین حل مشکلات موجود در این حوزه یکی از مواردی بود که در این جلسه مطرح گردید که بسیار هم مورد استقبال نمایندگان قرار گرفت. برخی از پروژه‌ها مانند تأسیس منطقه گردشگری در ولاشان درچه و مرمت تعدادی از خانه‌های مهم تاریخی خمینی‌شهر از جمله پروژه‌هایی هستند که با نظارت اداره کل میراث فرهنگی و با ورود شهرداری‌ها به سرانجام رسیده است.

وزیر میراث فرهنگی: 18 میلیارد تومان اعتبار برای مرمت آثار تاریخی و توسعه گردشگری کرمان اختصاص داده شده استسرمایه‌گذاری 200 هزار میلیارد تومانی در بخش گردشگری ایران / آمادگی وزارت میراث فرهنگی برای ‌ثبت جهانی هگمتانه2 هزار میلیارد تومان پروژه میراث فرهنگی ‌به بهره‌برداری می‌رسد‌

اللهیاری توضیحاتی در رابطه با پروژه‌های مرمت آثار تاریخی استان که در 5 سال گذشته رقم خورده ارائه کرد و گفت: بیش از 3 هزار پروژه میراث فرهنگی در استان اجرا شده که سهم میراث فرهنگی در مرمت آن‌ها 1592 پروژه بوده است، 743 پروژه توسط سایر نهادها مانند راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و... رقم خورده و همچنین 967 پروژه نیز توسط بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی افزود: این مرمت‌ها شامل آب‌انبارها، کاروان‌سراها، خانه‌های تاریخی و دیگر آثار فرهنگی بوده و سرمایه‌گذاری که بخش خصوصی در این بخش انجام داده رقم قابل‌توجهی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان اینکه این اداره کل بدون همکاری با بخش خصوصی نمی‌تواند از پس تمامی مطالبات بر بیاید، ادامه داد: میراث فرهنگی بسیار زیادی در استان اصفهان وجود دارد و اعتبارات دولتی که به ما داده می‌شود در سطحی نیست که بتوانیم از پس همه پروژه‌های مرمت و احیا بربیاییم، بنابراین لازم است سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی صورت گیرد تا بتوانیم از همه ظرفیت‌های میراث فرهنگی استان استفاده کنیم.

انتهای پیام/ز/ش

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۲۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج

مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث‌ معنوی و طبیعی کشور بر ضرورت بازنگری فنی حریم اثر تاریخی عمارت خسروآباد سنندج تاکید کرد و گفت: باید مطالعات لازم برای این محدوده در اسرع وقت انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، علیرضا ایزدی شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ ضمن بازدید از محدوده عمارت خسروآباد سنندج اظهار کرد: اجرای ضوابط اختصاصی حریم بناهای تاریخی یکی از نکات حائز اهمیت در حفظ و نگهداری بافت‌های تاریخی است.

وی افزود: باید حریم‌ها را با لحاظ اینکه مردم کمتر دچار آسیب شوند، اصلاح کنیم. مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث‌معنوی و طبیعی کشور با اشاره به لزوم همکاری دستگاه‌های مربوطه به‌ویژه شهرداری سنندج در خصوص بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اعمال اصلاحات و بازنگری، عرصه و حریم قانونی آثار حفظ شود. در این بازدید مقرر شد مشاور واجد شرایط و صلاحیت کار در بافت‌های تاریخی تعیین و موضوع در کوتاه‌ترین زمان انجام شود. به گزارش ایمنا، عمارت خسروآباد در سنندج که با شماره ۱۴۹۱ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده، بنایی واجد ارزش‌های معمارانه است که به دلیل باغ و بنا در کنار هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کد خبر 748550

دیگر خبرها

  • ۱۰ حفار غیرمجاز در منطقه تاریخی ارومیه دستگیر شدند
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ساخت یک شهرک جدید؛ تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت!
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟