Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر همتی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اظهارنظر حجت الاسلام امینی امام جمعه مهران در رابطه با مرزخسروی که در فضای مجازی منتشر شده، افزود: امام جمعه مهران عنوان کرده که در مرز خسروی زیرساخت‌ها ابتدایی است که همین جا اعلام می کنم که نبود زیرساخت در مرز خسروی صحت ندارد.

وی اظهار داشت: به طور قطع مرز خسروی یکی از بهترین زیرساخت ها به اذعان مسئولان کشور و زائرانی که از این مرز تردد می کنند، برخوردار است، از امام جمعه مهران دعوت می کنم شخصا از نزدیک زیرساخت های مرز خسروی را بازدیدکرده و با مهران مقایسه کنند و از هر نظر بهتر بودن آن را تایید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی با اشاره به اظهارنظر امام جمعه مهران در رابطه با امنیت نیز اضافه کرد: اگر در مرز خسروی و مسیر راه به عتبات عالیات امنیتی وجود نداشت، به طور قطع شورای عالی امنیت ملی دستور بازگشایی آن را نمی داد.

وی ادامه داد: کاش امام جمعه مهران در مقوله نبود امنیت در مرز خسروی اظهارنظر صریح نمی‌کردند و این مهم را به مسئولان ذیربط واگذار می‌کردند و به طور قطع، خسروی یکی از امن ترین مرزهای کشور است.

او گفت: از دلسوزی امام جمعه مهران برای زائران اربعین سپاسگزارم اما این حق را قایل شوند که مسئولان استان کرمانشاه از شخص استاندار و ستاد اربعین، ائمه جمعه و همچنین روحانیت و نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه کمتر از ایشان برای زائران دلسوز نیستند.

وی با بیان اینکه امنیت در هر جایی و هر منطقه ای نسبی است، افزود: اگر خطری زائران را تهدید می‌کرد ما راضی به بازگشایی مرز خسروی نبودیم.

 رئیس قرارگاه ویژه اربعین مرز خسروی افزود: در مورد ثبت نام زائران در سامانه سماح نیز طبق گفته رئیس ستاد مرکزی اربعین کشور لازمه رفتن زائران به عراق ثبت نام در این سامانه است.

وی در پایان از زحمات ستاد اربعین استان ایلام و شهرستان مهران برای زائران اربعین قدردانی کرد.

 روز گذشته حجت الاسلام سیدعبدالله امینی امام جمعه مهران در خطبه های نماز جمعه در خصوص مرز خسروی و نبود زیرساخت ها در این مرز و همپنین نبود امنیت در این مرز سخنانی بیان کردند که این سخنان با واکنش های زیاد مسوولان کرمانشاه و فضای مجازی استان همراه بود.

 امسال چهار مرز خسروی، مهران، چزابه و شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است.

مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات‌ عالیات به عراق مطرح بوده که بعد از سال‌ها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین جهت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفته‌اند.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.

براساس اعلام ستاد اربعین کشور، خدمات‌دهی به زائران در قالب موکب‌ها در داخل کشور از ۱۳ تا ۳۰ مهرماه و در داخل عراق از ۱۶ تا ۲۷ مهر برنامه‌ریزی شده است.

شهرستان قصرشیرین دارای ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه ۸۰ ساخته شده است تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.  

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با ۲۷ هزار تن جمعیت، بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.  

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.

۳۰۱۲/۸۰۶۶  

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد اربعین عتبات عالیات مرز خسروی اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) تصریح کرد: با طرف عراقی در حال رایزنی هستیم تا هم امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود و هم اتوبوس‌های عراقی بتوانند برای جابجایی زائران وارد ایران شوند.
 
به گزارش ایرنا؛ «سید مجید میراحمدی» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در نشست مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری که ظهر امروز با حضور احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد گفت: مدیریت دولت در برگزاری مراسم اربعین سال گذشته رضایتمندی غیرقابل باوری ایجاد کرد و ما این را ناشی از تفضل حضرت ولی عصر (عج) می‌دانیم.
 
وی افزود: سال گذشته بر مساله گذرنامه و دریافت آن، حمل و نقل، مدیریت گرما و مدیریت زمان اقداماتی انجام دادیم که بحمدالله اقدامات نتیجه‌بخش بود اما معتقدیم ضعف‌هایی نیز وجود دارد و باید در جهت اصلاح آن گام برداریم.
 
معاون وزیر کشور ادامه داد: امسال در خصوص ۴۱ موضوع اربعین برنامه‌ریزی شده است و چهارشنبه همین هفته عازم عراق هستم تا بتوانیم با همکاری طرف عراقی به مشکلات رسیدگی کنیم.
 
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: قرار بود ۲ هزار اتوبوس خریداری شود که هنوز انجام نشده است. امسال به دنبال این هستیم که خودروهای سواری زائران برای اولین بار وارد عراق شود و از طرف دیگر اتوبوس‌های عراقی بتوانند برای کمک به نقل و انتقالات زائران وارد کشور شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی