Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین رحمانی درباره نحوه ارائه خدمات بیمه‌ای به ثبت نام کنندگان در سامانه سماح توضیحاتی داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین صحبت الله رحمانی مدیرکل برنامه ریزی و نظارت عتبات عالیات سازمان حج و زیارت درباره نام نویسی زائران اربعین در سامانه سماح و تعهدات بیمه‌ای برای آن‌ها اظهار کرد: طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین حسینی، نام نویسی از زائران اربعین حسینی در سامانه سماح و زیر نظر کمیته ثبت نام و اعزام که به عهده سازمان حج وزیارت است، انجام می‌شود؛ در این سامانه موضوع بیمه و خدمات درمانی هلال احمر نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بیمه یکی از الزاماتی محسوب می‌شود که خدمات قابل توجهی برای بیمه شدگان به دنبال دارد، بنابراین ما نیز توصیه می‌کنیم که تمامی زائران در زمان ثبت نام در سماح ضمن تکمیل اطلاعات، هزینه‌های بیمه ۱۵ هزار تومان و خدمات درمانی ۷ هزار تومان را واریز کنند.

حجت الاسلام و المسلمین رحمانی تصریح کرد: هزینه بیمه برای زائران اربعین نسبت به سال گذشته تغییری نکرده، اما تعهدات بیمه افزایش یافته است.

وی با اشاره به خدمات بیمه‌ای برای زائران اربعین گفت: خدمات بیمه‌ای فقط شامل زائرانی می‌شود که در سامانه سماح ثبت نام کرده و با گذرنامه معتبر از مرز‌های قانونی کشور به عراق عزیمت می‌کنند و به کشور باز می‌گردند.

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت عتبات سازمان حج و زیارت افزود: معیار محاسبه مدت پوشش بیمه‌ای، مهر ورود و خروج اداره گذرنامه نیروی انتظامی کشور در مبادی خروجی و ورودی است و طبق تعهدات ذیل خدمات مناسبی از سوی شرکت بیمه گر صورت می‌پذیرد.

وی به تعهدات شرکت بیمه گر برای ثبت نام کنندگان در سماح اشاره کرد و گفت: پرداخت هزینه‌های درمانی، بستری، بیمارستانی، اعمال جراحی به علت بیماری یا حادثه برای هر یک از بیمه شدگان تا سقف ۲۷۵ میلیون ریال معادل ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خواهد بود و پرداخت هزینه‌های درمانی سرپایی و پاراکلینیکی هر یک از بیمه شدگان نیز تا سقف ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال معادل ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

حجت الاسلام و المسلمین رحمانی افزود: پرداخت غرامت فوت به هر علت (عمر زمانی) هر یک از بیمه شدگان به میزان ۴۰۰ میلیون ریال معادل ۴۰ میلیون تومان انجام می‌گیرد.

وی به پرداخت غرامت فوت ناشی از حوادث اشاره کرد و گفت: پرداخت غرامت ناشی از فوت بر اثر حوادث نیز به میزان مبلغ ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال معادل ۲۴۰ میلیون تومان انجام می‌گیرد.

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت عتبات سازمان حج و زیارت افزود: پرداخت غرامت نقص عضو یا از کار افتادگی دائم کلی یا جزئی در اثر حوادث برای هر یک از بیمه شدگان نیز تا سقف ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال معادل ۲۴۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: طبق تعهدات شرکت بیمه‌ای پرداخت خسارت مستلزم مدارک لازم خواهد بود و در صورت ایجاد هرگونه خسارت برای هر یک از بیمه شدگان مربوط به حداکثر ظرف مدت ۹۰ روز از تاریخ وقوع حادثه باید به بیمه گر اعلام شود و متعاقب آن مدارک و مستندات ارسال شود.

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت عتبات سازمان حج و زیارت در پایان توصیه کرد که زائران اربعین امسال ضمن نام نویسی در سماح از خدمات بیمه‌ای و درمانی با حداقل هزینه ها، بهره بگیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه سماح بیمه زائران ستاد مرکزی اربعین سازمان حج و زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین، برای انتخاب نام نوزادان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ثبت احوال استان، علی رحمتی اظهار کرد: نام‌ها واژه‌هایی هستند که برای شناسایی، تشخیص و تمییزدادن افراد از یکدیگر به کار می‌روند و انتخاب نام یکی از دغدغه‌های اصلی والدین است که همواره قبل یا بعد از تولد طفل مورد توجه آنان قرار می‌گیرد.

وی افزود:در واقع نام و نام‌گزینی پدیده‌ای فرهنگی است، به عبارت دیگر علاوه‌بر رویه‌های اداری تابع اقتضائات عموماً پیچیده فرهنگی است تا جایی‌که در دهه اخیر با پدیده افزایش فراوانی نام‌های نوپدید مواجه بودیم.

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: به استناد ماده ۲۰ قانون ثبت احوال، انتخاب نام با اعلام کننده است، برای نام‌گذاری یک نام ساده یا مرکب که عرفاً یک نام محسوب می‌شود، انتخاب خواهد شد، با توجه به اینکه ارائه خدمات در سازمان ثبت احوال به سمت ارائه خدمات تمام الکترونیک پیش می‌رود، مشاوره تخصصی نام نیز در قالب سامانه جامع هوشمند با عنوان «سامانه تعاملی نام» به صورت ویژه در سامانه متمرکز ارائه خدمات ثبت احوال (سهیم) انجام می‌شود.

وی یادآور شد: این سامانه مرجع خدمات مشاوره برای نام‌گذاری کودکان در زمینه‌های مختلف و همچنین ارائه خدمات ویژه برای انتخاب نام‌های اصیل، زیبا با توجه به اقتضائات ملی، قومی و محلی است و باعث خواهد شد ترویج نام‌های جدید جذاب، زیبا و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی-ایرانی صورت گیرد.

رحمتی تصریح کرد: والدین می‌توانند در بستر اینترنت و با گوشی تلفن همراه با مراجعه به نشانی sahim.sabteahval.ir و بخش سامانه تعاملی نام از خدمات آن بهره‌مند شوند.

کد خبر 749582

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال