Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 نمایندگان دولت‌های فرانسه، آلمان، کویت، چین، روسیه، سوئد، انگلیس و آمریکا پنج‌شنبه (۲۶ سپتامبر) گردهم آمدند تا بنا به این بیانیه در چارچوب گروهی بر ادامه حمایت‌شان از روند سیاسی در یمن به رهبری سازمان ملل متحد تاکید کنند.

این گروه از عربستان سعودی بابت کمک ۵۰۰ میلیون دلاری که در روز ۲۵ سپتامبر به سازمان ملل تحویل داده شد، قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هشت کشور از طرف‌های درگیری در یمن خواستند تا بر مبنای قطعنامه شماره ۲۴۵۱ ورود کمک‌های بشردوستانه به این کشور را به طور امن و بدون موانع تسهیل کنند.

همچنین در این بیانیه از تمامی طرف‌ها خواسته شد تا به تعهدات بر مبنای قانون انسانی و از جمله آن تضمین محافظت از غیرنظامیان عمل کنند.

در این بیانیه هشت کشور عضو شورای امنیت ضمن اعلام مجدد حمایت از مارتین گریفیث، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد برای دعوت از دولت مستعفی و حوثی‌ها برای پیوستن به مذاکرات تاکید کردند.

این گروه از کشورهای عضو شورای امنیت، تلاش‌های مستمر فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن برای اجرایی کردن توافق استکهلم و رسیدن به راه‌حلی سیاسی برای پایان دادن به جنگ این کشور را مورد تحسین قرار دادند.

در این بیانیه بر «توافق استکلهم به عنوان عنصری همواره مهم در روند صلح یمن تاکید شد که این توافق باید منجر به تسهیل اوضاع انسانی، اعتمادسازی میان دو طرف و بهبود شرایط گفت‌وگوهای سیاسی میان آنها شود».

احترام به آتش‌بس در الحدیده

مجموعه کشورهای عضو شورای امنیت طرف‌های یمنی را به احترام آتش‌بس در الحدیده و مشارکت سازنده در مذاکرات مربوط به اجرایی کردن توافق الحدیده دعوت کردند.

این گروه به ویژه حمایت کامل خود را از نمایندگی سازمان ملل متحد اعلام کرده و از طرف‌های یمنی خواست تا به همراه این نمایندگی به طور سازنده‌ای مشارکت کنند و پیشنهادهای سازمان ملل درباره تدابیر امنیتی که اجازه عقب‌نشینی متقابل نیروهای نظامی را خواهد داد و نظارت سه‌گانه و پس از آن هماهنگی ابزار سازمان ملل متحد برای تحقیق و بازرسی (UNVIM) را مورد تمکین قرار دهند.

این کشورها همچنین «مجددا بر پایبندی خود درباره وحدت یمن، حاکمیت و تمامیت ارضی آن تاکید کردند».

این بیانیه همچنین اعلامیه حوثی‌ها درباره متوقف شدن حملات علیه سعودی در هفته گذشته را گامی نخست و مهم به سوی توقف تنش‌ها در یمن ارزیابی کرد، و گفت که این کشور نیاز به «پیروی از تدابیر مثبت میدانی از سوی حوثی‌ها و خویشتن‌داری از سوی ائتلاف دارد».

این گروه همچنین بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تلاش از سوی تمامی طرف‌ها برای تضمین این‌که جنگ در یمن به سوی تنش‌های فزاینده‌ای در منطقه کشیده نشود، تاکید کرد.

در پی تحولات اخیر در جنوب یمن و در اشاره به دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب این هشت کشور عضو شورای امنیت طرف‌های دعوت شده را به مشارکت در گفت‌وگوهایی که سعودی برای حفظ وحدت سرزمینی یمن رهبری می‌کند، فراخواندند.

این هشت کشور درباره تحولات در عدن، پایتخت مؤقت یمن، گفته‌اند که نیاز فوری به آغاز روند سیاسی فراگیر که همگان را نمایندگی کند می‌تواند منجر به راه‌حلی سیاسی دائمی برای پایان دادن به جنگ در یمن شود.

گروه هشت کشور عضو شورای امنیت پایبندی خود به روند صلح در یمن، قطعنامه‌های ذیربط شورای امنیت و از جمله قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت، طرح شورای همکاری خلیج فارس، مکانیسم اجرای آن و نتایج کنفرانس فراگیر را مورد تاکید قرار داد.

هشت کشور عضو شورای امنیت با ادامه نشست‌های منظم در سطوح مختلف همراه با دیگر شرکا و برای حمایت از روند صلح که سازمان ملل متحد آن را رهبری می‌کند، موافقت کردند.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۶۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از کابل، داعش شب گذشته در پیامی گفته است افراد داعش به نمازگزاران شیعه در شهرستان " گذره " هرات حمله کرده اند. حمله تروریستی به نمازگزاران در هرات با واکنش‌های گسترده بین المللی و داخلی همراه شد.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد، سفارت ترکیه، کارداراتحادیه اروپا، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد، حامد کرزی رییس جمهوراسبق، عبدالله عبدالله ریس سابق شورای عالی مصالحه ملی، محمد محقق رییس حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان و شورای سراسری علمای شیعه افغانستان این حمله را محکوم کردند.
دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان و گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور این کشور بر حفاظت از شیعیان در برابر حملات تروریستی تاکید کرده اند.
شورای علمای سراسری افغانستان نیز از حکومت سرپرست این کشور خواسته است برای تامین امنیت مساجد و مراکز دینی شیعیان بیستر توجه کند.
اجساد هفت شهید حمله تروریستی داعش بر مسجد امام زمان روز گذشته با حضور گسترده شهروندان به خاک سپرده شد.
استانداری هرات نیز اطمینان داده است که عاملان این حمله به زودی دستگیر و به پنجه قانون سپرده می‌شوند.
مجازات عاملان این حمله تروریستی از مهمترین خواسته‌های چهره‌های سیاسی و مردم این کشور است.

 

دیگر خبرها

  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود / ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • تهدید با سلاح سرد در منطقه آبشار شاهرود/ ۳ نفر متخلف دستگیر شدند
  • هشدار جدی عربستان به اسرائیل | خطای بزرگ را انجام نده تا ما خائن نشویم!
  • رسانه عبری: ریاض اسرائیل را درباره هر حمله به رفح تهدید کرد
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • وقوع سیلاب سهمگین در شمال مکه مکرمه
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • سیل شدید در شمال مکه مکرمه