Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سرلشکر سید «یحیی رحیم صفوی» روز شنبه در مراسم آغاز به‌کار بخش دفاع مقدس پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای اظهار داشت: یکی از موارد مظلومیت رهبری، در مورد حضور ایشان در دفاع مقدس و امنیت ملی و ناگفته‌های ایشان در این باره است.
وی در تشریح نقش رهبر انقلاب اسلامی در دفاع مقدس بیان کرد: رهبری مدتی تمشیت سپاه را برعهده گرفتند و امام خمینی(ره) رسیدگی به سپاه را از ایشان می‌خواستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان از همان روزهای ابتدایی آغاز جنگ در مناطق جنگی حضور داشتند بود که  این حضور تاثیر کم‌نظیری داشت.
 سردار رحیم صفوی یادآور شد:ایشان که در آن زمان نماینده رهبری در شورای عالی دفاع، رئیس کمیسیون دفاعی مجلس و امام جمعه تهران بودند، همراه شهید چمران به اهواز آمدند و ستاد جنگ‌های نامنظم را راه‌اندازی کردند ولی نقش ایشان فقط در ستاد نبود و تا خطوط مقدم می‌آمدند.  
مشاور فرماندهی کل قوا با بیان اینکه حضور رهبری در جبهه‌ها تا زمان ترور در ششم تیر ۶۰، مداوم بود، تصریح کرد: روزهای ابتدایی جنگ، روزهای سختی بود. فرمانده کل قوا در ابتدای جنگ بنی‌صدر بود. کشور سر و سامانی نداشتند. وضعیت روحی مردم بهم ریخته بود. تاثیر حضور بسیجی‌وار ایشان به عنوان نماینده امام که توام با معنویت و صلابت بود، برای نیروهای مسلح تاثیر چند لشکر را داشت.
وی با بیان اینکه تشکیل و فرماندهی جنگ‌های نامنظم بسیار مهم بود، خاطرنشان کرد: نقش ایشان در شورای عالی دفاع کلیدی بود و در مقاطع مهم جنگ تاثیرگذاری کلیدی داشتند. یک از اینها، محاصره مجدد سوسنگرد بود که با پیگیری ایشان سوسنگرد از محاصره آزاد شد. رحیم صفوی افزود: یکی دیگر از اثرگذاری‌های مهم ایشان شکستن حصر آبادان است. در آن زمان من فرماندهی سپاه جنوب را برعهده داشتم. وقتی طرح را دادیم بنی صدر و دیگران مخالف بودند اما با قاطعیت رهبری این طرح تصویب شد.

دستیار و مشاور فرماندهی کل قوا اضافه کرد: تلاش پیوسته رزمی و پشتیبانی جبهه‌ها از سوی رهبری مهم بود. وقتی آر. پی. چی۷ به کشور آمد بنی صدر به سپاه نداد ولی دخالت رهبری موجب شد نصف آر. پی. چی۷ها به سپاه داده شود.  
سردار رحیم صفوی مقابله با سیاست‌های خائنانه بنی صدر و مقاومت در برابر روحیه سازشکاری را از اقدامات کلیدی رهبری در ابتدای جنگ برشمرد و ابراز داشت: وقتی رهبری رئیس‌جمهوری شدند هیات‌های سیاسی از کشورهای دیگر می‌آمدند و صحبت‌های ایشان اثرگذار بود. حمایت از گروه‌های معارضه عراقی و مجاهدین افغانی هم از دیگر اقدانات کلیدی ایشان بود. در واقع، نگاه راهبردی‌شان فقط مربوط به ایران نبود بلکه به آینده عراق و افغانستان هم توجه داشتند.  
وی با ذکر خاطره‌ای از روزهای پایانی جنگ عنوان کرد: ما وقتی قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، عراق مجددا حمله کرد تا خرمشهر را بگیرد منافقین هم وارد کشور شدند و تا ۴۰ کیلومتری کرمانشاه آمدند. امام نگران آقا بودند و پس از ترور، اجازه حضور ایشان در جبهه‌ها و حتی استان‌های مرزی را نمی‌دادند. رهبری وصیت‌نامه نوشتند و در نمازجمعه اعلام کردند من در حال رفتن به جبهه هم هستم و همه به جبهه بیایند. این حضور موثر بود و موجب شد عراقی‌ها فرار کنند.  
دستیار و مشاور فرماندهی کل قوا تصریح کرد: رهبری فرمانده کشورهای اسلامی است. اگر رهبری نبودند سوریه و عراق سقوط کرده بود. کشورهای مدعی رهبری اسلام نه تنها از مسلمانان حمایتی نکردند بلکه پنج سال است که ملت یمن را زیر حملات خود قرار داده‌اند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید علی خامنه ای دفاع مقدس خرمشهر اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر

همشهری- مهدیه تقوی راد: اگر برای تماشای لاله‌های منطقه حفاظت‌شده گلستان کوه خوانسار دیر بجنبید و بعد از پایان اردیبهشت به این منطقه سفر کنید، دیگر هیچ لاله‌ای را نمی‌بینید ، اما نگران نباشید،‌خوانسار اینقدر اماکن و جاهای دیدنی دارد که دست خالی از این شهر کوهستانی بر نمی گردید.

موقعیت: استان اصفهان، ۱۵کیلومتری جنوب شهرستان خوانسار، روستای دره بید

فاصله با تهران: ۳۹۵کیلومتر

چطور برویم: مسیر آزادراه خلیج‌فارس و آزادراه امیرکبیر را ادامه دهید بعد از گذشتن از آزادراه کاشان – گلپایگان به سمت خوانسار حرکت کنید.

دیدنی‌های اطراف دشت: مسجدجامع خوانسار، خانه حبیبی‌ها، ‌غار و کوه هیکل، ‌آسیاب آبی خوانسار، بقعه بابا عدنان، امامزاده شاهزاده احمد

امکانات: نمازخانه، سرویس بهداشتی، پارکینگ

امکان کمپ زدن: ندارد

پوشش گیاهی: لاله‌های واژگون، موسیر، گزانگبین، باریجه و انواع دیگری از گیاهان مرتعی، گز علفی، ریواس، کنگر، مرزنجوش، آویشن، گون

معرفی: منطقه حفاظت شده گلستان کوه یکی از باارزش‌ترین گیاهان بومی ایران یعنی لاله واژگون را در خود جای داده است. این منطقه با وجود قرارگیری در کویر مرکزی ایران دارای اقلیمی کوهستانی است و آب و هوای خنکی دارد.

جشن لاله‌های سر به زیر

هر سال در فصل شکفتن لاله‌ها، جشنواره‌ای در این منطقه برگزار می‌شود و مردم محلی با سورنازنی، چوب‌بازی و برپایی بازارچه صنایع‌دستی شکفتن لاله‌های واژگون را جشن می‌گیرند. این گلها در میان بوته‌های گزانگبین و حتی روی صخره‌ها می‌رویند و برخی از گل‌های این منطقه خاصیت دارویی هم دارند. بهترین زمان بازدید از این منطقه از فروردین‌ماه تا اواسط خردادماه است. در این منطقه جانوران کمیابی مثل خرس سیاه، گرگ، شغال، تشی (نوعی جونده با بدن پوشیده از خار)، سمور، سنجاب، گراز وحشی، قوچ و میش هم زندگی می‌کنند. خانه تاریخی ابهری‌ها هم یکی دیگر از دیدنی‌های خوانسار است که توسط «حاج سیدمحمدباقر ابهری» بیش از ۲۰۰سال قبل در زمینی ۸۰۰متری ساخته شده است و به‌تازگی مورد بازسازی قرار گرفته است. این خانه یادگاری به‌جای مانده از دوران قاجار بوده و معماری آن، نقاشی‌ها و گچبری‌هایش به خوبی معرف سبک آن دوران است.

تماشای جاذبه‌ها

پارک جنگلی سرچشمه یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری و جاهای دیدنی خوانسار است. در وسط این پارک حوضچه‌های زیادی وجود دارد که آب آنها از چشمه‌های موجود در «کوه سیل» سرازیر می‌شود. چشمه‌های متعدد این پارک شامل «چشمه مرزنگوش»، «چشمه شترخون»، و «چشمه پیر» می‌شود. این چشمه‌ها، آب خنک و گوارایی دارند؛ به‌طوری که مردم هم از آب آنها می‌نوشند، هم مقداری با خود به خانه می‌برند. سکوهایی هم برای نشستن مردم در این پارک تعبیه شده است. تپه آریایی‌ها، در روستای رحمت‌آباد در فاصله ۳۵ کیلومتری شمال‌شرق خوانسار نیز یادگاری از زمان آریایی‌هاست که در گذشته غارهایی در دل این تپه قرار داشته که این تپه‌ها را از زیر به هم متصل می‌کرده و محل زندگی بوده است. هنوز هم آثاری از درهای سنگی در این تپه مشاهده می‌شود. ساختمان‌های خشتی که در چند طبقه بالای غارها از دامنه تا قله بنا شده‌اند، شکل خاصی به تپه داده‌ و آن را خاص و منحصربه‌فرد کرده‌اند.

اماکن تاریخی

-مقبره بابا پیر:‌در پارک سرچشمه خوانسار قرار دارد و متعلق به شیخ ابا عدنان قریشی، یکی از عرفای بزرگ قرن هفتم هجری است. این مقبره در دوره صفویه، روی چشمه‌ای به همین نام ساخته شده است و مورد احترام اهالی خوانسار قرار دارد.

خانه حبیبی‌ها : این خانه با سر در باشکوه و معماری بسیار زیبا و کم‌نظیرش، توجه هر بیننده یا صاحب ذوق و هنری را به خود جلب می‌کند. هر ساله در ایام محرم، مراسم عزای حسینی در این خانه تاریخی و باشکوه برگزار می‌شود و به همین دلیل این خانه با نام حسینیه حبیبی‌ها میان مردم شهرت دارد.

مدرسه مریم ‌بیگم صفوی: به حوزه علمیه آیت ‌الله علوی نیز مشهور است، قدیمی ‌ترین مدرسه خوانسار است که در زمان صفویه توسط مریم بیگم شاهزاده صفوی بنا شده است. در سال ۱۱۰۶ هـ. ق همزمان با سلطنت شاه‌ سلیمان صفوی و به‌ دستور مریم ‌بیگم صفوی ساخته شده است. دو لوح سنگی حاوی کتیبه از مدرسه قدیمی و کتیبه سردر مدرسه در موزه ایران باستان نگهداری می ‌شود.

کد خبر 847740 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها سفر - گردشگری خبر مهم خانواده

دیگر خبرها

  • شهید مطهری برای نخبگان فکری جبهه انقلاب یک اسوه تمام عیار است
  • وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کرد
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر
  • حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • تاثیر سامانه بارشی تا روز شنبه در خوزستان
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • عکس| تغییر چهره باورنکردنی حسام نواب صفوی
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی