Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات جدید دانشگاه "مک‌گیل" مونترآل در کانادا نشان داده است برخی از انواع چای‌های کیسه‌ای که در تولید کیسه‌های توری و کوچک آنها از مواد اولیه پلاستیکی استفاده می‌شود، ممکن است میلیاردها ذره میکروپلاستیک را در فنجان شما بر جای بگذارند.

به گزارش ایسنا، ذرات میکروپلاستیک به طور گسترده در محیط، آب‌های شیر و بعضی از غذاها یافت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جهانی بهداشت (WHO) می‌گوید چنین ذراتِ موجود در آب آشامیدنی خطری به همراه ندارند اما به گفته همین سازمان این یافته‌ها مبتنی بر "اطلاعات محدود" بوده و به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

محققان دانشگاه "مک‌گیل" مونترآل کانادا هم‌چنین خواستار تحقیقات بیشتر در مورد اثرات سلامتی میکروپلاستیک ها شده‌اند که به عنوان ذرات کوچک با طول کمتر از پنج میلی‌متر از هر نوع مواد زاید پلاستیکی تعریف شده‌اند.

در این مطالعه محققانِ کانادایی چهار نوع چای کیسه‌ای با برندهای مختلف را تهیه کردند. بیشتر چای‌های کیسه‌ای از کیسه‌های کاغذی تهیه شده‌اند اما برخی از برندهای چای به تازگی به کیسه‌های پلاستیکی توری برای تهیه این چای‌ها روی آورده‌اند.

محققان چای‌های برندهای مختلف چای کیسه‌ای را تخلیه کرده و کیسه‌های خالی را در آب گرم با دمای ۹۵ درجه سانتی‌گراد قرار داده تا عمل دم کشیدن چای را با کیسه‌های خالی شبیه‌سازی کنند.

نتایج نشان داد هر یک از کیسه‌های پلاستیکی خالی از چای به تنهایی ۱۱.۶ میلیارد ذره میکروپلاستیک و ۳.۱ میلیارد ذره نانو پلاستیک کوچک‌تر را درون آب داغ آزاد می‌کند که این ذرات با چشم غیر مسلح کاملاً نامرئی هستند.

براساس این مطالعه که در مجله علوم و فناوری محیط زیست منتشر شده است، سطوح آزاد شده از بسته بندی چای‌های کیسه‌ای چندین مرتبه بالاتر از میزان پلاستیک موجود در سایر مواد غذایی یا آب‌های بطری‌های پلاستیکی است که پیش‌تر گزارش شده بود.

به گفته محققان علت این میزان از تفاوت در سطوح پلاستیک را دو عامل می‌توان دانست. اول آن که در این تحقیق تمرکز محققان بر هر دو نوع ذرات پلاستیکی میکروپلاستیک‌ها که حدود ضخامت یک مو را داشته و ذرات نانوپلاستیک که هزار برابر کوچک‌ترند، بوده است و دوم آن که پلاستیک کیسه‌های چای در معرض آب جوش قرار دارد نه دمای اتاق و از همین رو احتمال آزاد شدن ذرات ریز پلاستیکی در آن‌ها بیشتر است.

بنا بر گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، محققان این مطالعه را فرصتی برای مصرف‌کنندگان دانسته‌اند تا خریدهای آگاهانه‌تری داشته باشند و به دنبال کاهش هر چه بیشتر استفاده از پلاستیک باشند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات افغانستان لایحه تجارت بوریس جانسون مجید تخت روانچی تالاخادزه خطر وجود ذرات پلاستیکی چای های کیسه ای انتخابات افغانستان لایحه تجارت بوریس جانسون مجید تخت روانچی تالاخادزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه ساخت کاردستی با بطری پلاستیکی و مواد دور ریختنی (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ایده چراغ‌قوه برای نقاشی کودکان (فیلم) مراحل ساخت کاردستی چشم انسان (فیلم) طرز ساخت یک کاردستی زمستانه (فیلم)

دیگر خبرها

  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • نحوه ساخت کاردستی با بطری پلاستیکی و مواد دور ریختنی (فیلم)
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • فیلم/شکار ریزپرنده اوکراینی با کیسه سیب زمینی
  • شکار ریزپرنده اوکراینی با کیسه سیب زمینی
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است