Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-04@15:02:58 GMT

◄ ساخت نیمی از فرودگاه های کشور پس از انقلاب

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۶۸۳۹۶

◄ ساخت نیمی از فرودگاه های کشور پس از انقلاب

تین نیوز

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وزارت راه و شهرسازی در هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد که به دلیل اهمیت استراتژیک فرودگاه ها، در دوران دفاع مقدس، دشمن از هیچ خباثتی در حمله به تجهیزات ناوبری و فرودگاه های ما دریغ نکرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ حمیدرضا سیدی ضمن حضور در غرفه شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران عنوان کرد: تقریبا تمام فرودگاه های کشور پیش از انقلاب اسلامی توسط شرکت های خارجی، اروپایی و آمریکایی طراحی، ساخته و تجهیز می شدند و مهندسان ایرانی کمترین نقش را در این حوزه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران افزود: پس از انقلاب اسلامی با خروج شرکت های پیمانکاری خارجی از کشور، مسوولیت ساخت، توسعه و نگهداری فرودگاه ها به ایرانیان سپرده شد و در دوران دفاع مقدس نیز به دلیل قرارگرفتن تمام امکانات و توان اقتصادی کشور در اختیار جنگ، فرودگاه جدیدی ساخته نشد.

وی گفت: در دوران دفاع مقدس فرودگاه های کشور بویژه در مراکز استان دارای نقش موثری در جنگ بودند، از جمله می توان به جابه جایی سریع مجروحان از فرودگاه های منطقه های جنگی اهواز، بوشهر، کرمانشاه، ارومیه و غیره به مراکز درمانی مرکز کشور و اختصاص یک ترمینال ویژه در هر فرودگاه به تخلیه مجروحان اشاره کرد. همچنین از فرودگاه ها برای ارسال سلاح، کمک های مستقیم و سرکشی فرماندهان نظامی به جبهه ها استفاده می شد.

سیدی افزود: به دلیل اهمیت استراتژیک فرودگاه ، دشمن تلاش می کرد آن را مورد حمله قرار دهد و حتی فرودگاه های اصفهان و شیراز که در مرکز کشور بودند در تیررس قرار گرفتند. در فرودگاه شیراز به یک هواپیمای مسافربری حمله شد، ولی خوشبختانه با انتقال سریع مسافران هیچ مسافری آسیب ندید ولی تعدادی از همکاران فرودگاه از جمله یکی از کارکنان ایمنی زمینی و یک پلیس فرودگاه که کنار هواپیما بودند، به شهادت رسیدند و دشمن از هیچ خباثتی در حمله به فرودگاه دریغ نکرد.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در دوران دفاع مقدس جز فرودگاه آبادان که در محاصره قرار گرفت توانستیم مابقی فرودگاه ها را فعال نگه داریم. پس از جنگ نیز دوران بازسازی و سازندگی شروع شد و بدون حضور پیمانکاران و مشاوران خارجی توانستیم از فرودگاه ها در برقراری ارتباط و استفاده همه مردم حتی ساکنان دورترین نقاط سیستان و بلوچستان هرمزگان و خراسان جنوبی استفاده کنیم که در برقراری عدالت اجتماعی، رفاه عمومی و توسعه اقتصادی این مناطق موثر بوده است.

وی با بیان اینکه در سال های پایانی دهه 60 و در دهه 70 برای ساخت فرودگاه های جدید اقدام شد، عنوان کرد: نیمی از فرودگاه های کشور در دوران پس از انقلاب اسلامی ساخته شده و در دوران تحریم بی سابقه جنگ تحمیلی که در تاریخ بشریت سابقه نداشته ایران اسلامی سربلند از تمام فشارها و کارشکنی های بین المللی توانسته صنعت هوانوردی را سرپا نگه دارد.

سیدی گفت: اکنون فرودگاه های ما با وجود همه دشواری ها همچون تحریم پاسخگوی نیاز هموطنان هستند و همواره در سخت ترین شرایط اقتصادی به حیات خود ادامه خواهند داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ساخت فرودگاه هفته دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد

هواپیمایی سپهران از ایران کم تاخیر ترین شرکت در بین تمامی شرکت های بین المللی فرودگاه نجف شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام رسمی کشور عراق ، هواپیمایی سپهران عنوان نخست کمترین تاخیر را در فرودگاه پرتردد نجف بدست آورد.

هواپیمایی سپهران در این رده بندی بالاتر از شرکت های مطرح جهان همچون قطر ایرویز، ترکیش ایرلاین، فلای دبی و حتی هواپیما ملی عراق قرار گرفت و برگ زرینی در صنعت هوانوردی ایران را خارج از مرزهای کشورمان ثبت کرد.

هواپیمایی سپهران بیش از 208 پرواز در ماه به فرودگاه نجف از تهران و مشهد انجام می دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلمپ تالاری که باعث لغو پروازهای یک فرودگاه در ایران شد!
  • پلمپ تالاری که باعث لغو پروازهای یک فرودگاه در ایران شد! + جزئیات
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران