Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور استان‌ها وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بحث مشکلات کارگران هپکو اراک و همچنین مسایل مربوط به کارگران نیشکر هفت تپه دو معضل بزرگ در حوزه کارگری کشور هستند و در این زمینه امیدواریم با تدابیری که اندیشیده می‌شود مشکلات مربوط به این شرکت‌ها حل شود.

به گزارش ایسنا، سید محسن دلبری امروز، 6 مهرماه در جلسه معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در اهواز با اشاره به حضور خود در خوزستان، اظهار کرد: تاکنون چنین استقبال بدی از من در استان خوزستان انجام نشده بود زیرا هیچکدام از مدیران اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان به استقبال من نیامدند و این مساله برای من جای تعجب دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل سرزمین خوزستان و هفته دفاع مقدس این استقبال بد را فراموش می‌کنم.

وی با بیان اینکه حق مطلب برای استان خوزستان هنوز ادا نشده است و این استان همچنان با چالش‌های بسیاری مواجه است، افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تنها وزارتخانه کشور است که 8 معاونت دارد و بیش از 50 درصد جامعه، مخاطب ما هستند.

مدیرکل امور استان‌ها وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: خدمت رسانی به این جامعه مخاطبین، افتخار است و در خوزستان این افتخار بیشتری است تا بتوان به مردم خدمت کرد. شرایط عمومی کشور و وضعیت بودجه و تحریم‌ها واقعیت مطلب است و در این زمینه با چالش‌هایی مواجه هستیم. در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گاهی برای پرداخت حقوق جاری کارکنان دچار چالش هستیم؛ هر چند که این چالش برای دیگر وزارتخانه‌ها نیز وجود دارد.

دلبری با اشاره به مشکلات کارگری در کشور عنوان کرد: بحث مشکلات کارگران هپکو اراک و همچنین مسایل مربوط به کارگران نیشکر هفت‌تپه دو معضل بزرگ در حوزه کارگری کشور هستند و در این زمینه امیدواریم با تدابیری که اندیشیده می‌شود مشکلات مربوط به این شرکت‌ها حل شود.

وی با اشاره به اینکه بالاترین آمار مشمولین قانون کار را در خوزستان داریم، گفت: این مساله باید با توجه به وجود کارخانه‌های متعدد در خوزستان حل شود و آمارها در حوزه مقرری بگیران در حوزه بیمه بیکاری، کاهش پیدا کند.

مدیرکل امور استان‌ها وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تغییر مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان ادامه داد: از زحمات مدیر گذشته تشکر می‌کنیم و ایشان نیز با بزرگ منشی موضوع را پذیرفتند. در این زمینه از مدیریت جدید درخواست داریم تا همدلی و آرامش را در اداره کل خوزستان برقرار کنند. آقای غمگین– مدیرکل جدید- اختیارات کاملی را بر عهده دارند و در این زمینه از ایشان درخواست داریم تا با استاندار خوزستان و مدیران این مجموعه تعامل کامل داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نیشکر هفت تپه شرکت هپکو اراک استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از فعالیت ۲۵۰ تشکل صنفی و کارگری و کارفرمایی در واحدهای صنفی استان خبر داد و گفت: به مناسبت هفته تجلیل از مقام کارگر، ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران همدان طی این هفته برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، یوسف شعبانی امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر بیمه اجباری در استان در واحدهای کارگری فعالیت دارند، اظهار کرد: سال گذشته ۹ هزار نفر به تعداد بیمه‌شدگان اجباری کارگری اضافه شد.

وی با اشاره به اینکه افزایش تعداد بیمه‌شدگان رشد قابل توجه اشتغال پایدار را در طول یک سال اخیر نشان می‌دهد، افزود: ۲۷۲ هزار و ۹۱۳ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان داریم که از این تعداد ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ نفر بیمه شده اجباری هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: از جمعیت یک هزار و ۸۵۰ نفر استان معادل ۸۰۹ هزار و ۳۴۴ نفر با احتساب خانوارها زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.

۱۸۰۰ نفر مقرری بگیر تأمین اجتماعی

شعبانی با بیان اینکه ۲۴ هزار و ۲۱۴ واحد در استان در حوزه خدمات، صنعت و کشاورزی مشمول قانون تأمین اجتماعی هستند، اضافه کرد: در حال حاضر یک هزار و ۸۰۰ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان مقرری بگیرند که تا سقف ۵۴ ماه تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند و البته به میزان سابقه فعالیت آن‌ها ماه‌ها تعیین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۴۴ هزار و ۱۴۳ نفر شاغلین استان معادل ۲۶.۵ درصد در بخش کشاورزی مشغول هستند، خاطرنشان کرد: ۱۶۱ هزار و ۵۵۰ نفر معادل ۲۹.۷ درصد در بخش صنعت و ۲۳۸ هزار و ۲۴۴ نفر معادل ۴۳.۱۸ درصد در حوزه خدمات مشغول هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با اشاره به ارائه خدمات در پنج بخش و مدیریت مستقل توسط اداره کار استان تصریح کرد: در حوزه روابط کار با چهار زیر بخش همچون هیئت‌ها، بازرسی با هدف صیانت از نیروی کار، بخش تشکلات کارگری و کارفرمایی خدمات ارائه می‌شود.

شعبانی یادآور شد: در تنظیم روابط، هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف به روند شکایات کارگران و کارفرمایان رسیدگی می‌کنند که به طور متوسط ۶ هزار دادخواست در طول سال رسیدگی می‌شود.

کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایات

وی با اشاره به کاهش زمانی رسیدگی در هیئت‌های رسیدگی با حدود ۲۳ روز ادامه داد: تمرکززدایی با استقرار هیئت‌های حل اختلاف در شهرستان‌ها و برگزاری آموزش‌های مستمر روابط کار بین کارگر و کارفرما به طور جد مورد پیگیری است.

شعبانی از فعالیت ۲۵۰ تشکل صنفی و کارگری و کارفرمایی در واحدهای صنفی استان خبر داد و افزود: در حوزه تعاون اقدامات خوبی صورت گرفته که در حال حاضر یک هزار و ۳۰۰ تعاونی فعال در بخش تولیدی، توزیعی و خدماتی در استان فعال هستند و همچنین کمک به تشکیل، نظارت و توسعه تعاونی‌ها هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تأکید بر اینکه هدف‌گذاری کردیم کانون‌ها و خوشه‌های کسب و کار را با تشکیل تعاونی‌های مورد نیاز توسعه دهیم که موفق هم بودیم، گفت: سال گذشته ۱۱ تعاونی به مرحله ملی راه یافتند به طوری که دو تعاونی برتر ملی انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم برای رشد تعاونی‌ها با توجه به اهداف برنامه هفتم توسعه در استان فراهم است، اضافه کرد: هدف‌گذاری شده در طول برنامه هفتم به ازای هر سال دو درصد تعداد تعاونی‌ها رشد کند که این مهم در استان مورد توجه است.

شعبانی با اشاره به اینکه در حوزه اشتغال و کارآفرینی سه هدف با قوت پیگیری شده و توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی در دستور کار است، گفت: اعطای تسهیلات مشاغل خرد خانگی با سود چهار درصد، تسهیلات تبصره ۱۸ و تسهیلات حمایتی بخشی از این اقدامات به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: آمارهای درخوری در اعطای تسهیلات داشتیم که می‌توان به جذب ۱۱۴ میلیارد تومان تسهیلات برای یک هزار و ۴۰۰ طرح طی سال گذشته اشاره کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: به مناسبت هفته تجلیل از مقام کارگر، ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران همدان طی این هفته برگزار خواهد شد.

کد خبر 747283

دیگر خبرها

  • ادای احترام جامعه کار و کارگری آذربایجان غربی به شهدا
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • گرامیداشت هفته کارگر در مازندران با ۳۰۰ برنامه
  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود