Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ علی نوذرپور با حضور در مراسم اختتامیه نمایشگاه یاران آسمانی که به مناسبت هفته دفاع مقدس در دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار شد ،ضمن اشاره به نقش آفرینی ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای مردمی در هشت سال دفاع مقدس، طی سخنانی گفت: هر چه از استقلال، تمامیت ارضی، عزت و سربلندی داریم از فداکاری همۀ شهیدان، جانبازان و آزادگان‌مان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شهردار منطقه22 با بیان اینکه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، استقامت و ایمانشان برای همۀ ما درس‌آموز بود است، افزود: ما روز پایان جنگ یعنی روز فتح نهایی را جشن نگرفته‌ایم؛ ما روز آغاز جنگ و اولین هفتۀ دفاع را گرامی می‌داریم.

 نوذرپور در ادامه تاکید کرد: امسال هفته دفاع مقدس در ماه محرم قرار دارد و تأمل بر این دو حادثه بزرگ از تاریخ ما به ما می آموزد که حق همیشه پیروز و جاودانه است.

 وی خاطر نشان کرد: فلسفه حادثه عاشورا و دفاع مقدس، ضرورت مقاومت را در خود دارد که امروز هم در برابر تحریم های ظالمانه رمز پیروزی مقاومت همراه با تدبیر در عرصه بین الملل است.

 نوذرپور با بیان اینکه امیدوارم بازخوانی حادثه عاشورا و دفاع مقدس، همیشه موجب ایجاد روشنایی در مسیرهای پیش روی کشور عزیزمان باشد،گفت: می توانیم با صبر، گذشت، ایثار، جانفشانی، رحمت، مهربانی در برابر کینه توزیها، شقاوت ها، ظلمها و همه بدیها بایستیم و سربلند و جاودانه باشیم.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط کشور در انتهای دولت دهم اشاره کرد و یادآور شد: دولت اول آقای روحانی در شرایطی روی کار آمد که با تحریم های سازمان ملل ،تحریم های آمریکا و تحریم‌های اتحادیه اروپا مواجه بودیم .همچنین قرارداشتن کشور ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد به عنوان خطری برای صلح و امنیت جهانی از دیگر شرایطی بود که در آن زمان نظام با آن رو به رو بود.

 نوذرپور با اشاره به رشد اقتصادی منفی 6 درصد و تورم بالای 40 درصد به همراه نوسانات شدید ارزی در انتهای دولت احمدی‌نژاد ،به تشریح عملکرد دولت روحانی پرداخت و تصریح کرد: در دولت آقای روحانی تمامی تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران و تمامی قطعنامه های سازمان ملل علیه کشورمان لغو شد .همچنین پذیرش حق غنی سازی ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل از دیگر دستاوردهای این دولت است.

 وی در همین زمینه ادامه داد: با و جود کاهش قیمت جهانی نفت تبدیل رشد اقتصادی منفی 6 درصد در سال 91 به مثبت 4/7 درصد یکی دیگر از دستاوردهای ارزشمند این دوران است.

 شهردار منطقه 22 با بیان اینکه تورم 40 درصدی در سال 92 به 6/8 درصد در سال پایانی دولت یازدهم رسید،خاطرنشان کرد:تولید از میدان مشترک پارس جنوبی به دو برابر یعنی از رقم 240 میلیون متر مکعب در روز در نیمه اول سال 92 به 500 میلیون مترمکعب در روز در سال پایانی دولت یازدهم رسید و تولید صادرات محصولات پتروشیمی به ترتیب 14 و 46 درصد افزایش یافت.

 وی با بیان اینکه کشور از وارد کننده نفت گاز به صادر کننده آن با بیش از 13 میلیون لیترصادرات در روز  تبدیل شد، به تحولات دوره دوم دولت روحانی بویژه از دی ماه 96 تا مقطع کنونی اشاره کرد و گفت:دستاوردهای دولت یازدهم و حرکت رو به جلو و قدرت گرفتن کشور در حوزه اقتصادی؛ دشمن خارجی را با افراطیون داخلی هم راستا کرد و اتفاقات دی ماه 96 محقق شد.این اتفاقات دشمن خارجی را امیدواربه نارضایتی ها و شورش های داخلی کرد به گونه‌ای که ترامپ به رئیس جمهور فرانسه وعده سرنگونی 3ماهه نظام اسلامی ایران را داد.جان بولتُون نیز با توجه به تنش های دی ماه 96 گفته بود ایران به زودی از داخل فرو می پاشد و چهل سالگی انقلاب را نمی بیند.

 نوذرپور افزود:در این دوره بی‌سابقه ترین تحریم‌های اقتصادی علیه ایران اعمال شد تا جایی که سردمداران آمریکایی مدعی شده بودند، صادرات نفت ایران را به صفر خواهند رساند.با این حال با وجود خروج آمریکا از برجام و تحریم‌های گسترده و بی سابقه اقتصادی، دولت توانست شوک‌های اقتصادی ناشی از این شرایط را با مدیریت اقتصادی کنترل کند.

 وی با بیان اینکه کنترل بازار ارز و مسیر نزولی بهای ارز پس از شوک ناشی از تحریم‌های جدید، در حال حاضر وضعیت باثبات بازار ارز را به وجود آورده است،تصریح کرد: دیپلماسی فعال کشور پس از خروج آمریکا از برجام برای اولین بار توانست اجماع سیاسی جهانی علیه آمریکا را به همراه داشته باشد.

 شهردار منطقه 22 با بیان اینکه باید امید را در میان مردم زنده نگه داشت،خاطرنشان کرد: در مقطع فعلی ادامه دیپلماسی و تعامل فعال با جهان به منظور رفع تحریم ها و کم کردن آثار تحریم‌ها به صورت همزمان امری ضروری است.

 وی حفظ ثبات ارز،کاهش تورم و تلاش برای مثبت کردن رشد اقتصادی ،تمرکز بر افزایش صادرات غیرنفتی،ارتقاء وضعیت تولید داخلی ،تلاش برای بهبود معیشت مردم به خصوص دهک های پایین را از جمله راهکارهایی برای بهبود وضعیت فعلی دانست و تصریح کرد: شرایط کنونی کشور ضرورت انسجام داخلی را بیش از گذشته برای نظام حیاتی کرده است از سوی دیگر تاکید بر توان و قدرت تولید داخلی، شایسته سالاری در مدیریت‌های اجرایی، قانون‌مداری و تبعیت از قانون از سوی نهادهای قدرت و ثروت، سازمان ها و ادارات دولتی، نظامی و حساس بودن نسبت به فساد و مبارزه قاطعانه با فساد و در کنار آنها دیپلماسی فعال، می تواند ایران را در دفاع از خود سربلند نگه دارد و حیله و مکر دشمنان را به خود آنها برگرداند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم

 بین الملل تابناک: سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز با استقبال نخست وزیر، وارد کلمبو پایتخت سریلانکا شده بود، در کاخ ریاست جمهوری این کشور مورد استقبال رسمی «رانیل ویکرماسینگه» همتای سریلانکایی خود قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در صدر هیأتی بلندپایه برای سفری یک روزه به سریلانکا رفته است. وزیر نیرو نیز رئیس جمهور را در این سفر همراهی کرده و در این سفر ۳ مگا پروژه حوزه انرژی این کشور شامل انتقال آب، سدسازی و نیروگاه سازی که به دست توانمند مهندسان ایرانی ساخته شده، به بهره‌برداری رسید.

رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۱۹:۲۱

« سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری ها در حوزه های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد. 

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت های خوبی در دو کشور است و تبادل آنها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتما در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند. 

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می گویم که تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریعتر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعا اجرایی شود.

 «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در نشست خبری با رئیس جمهور کشورمان تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می کنم و به آنها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می کنم، این حمایت ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و رئیسی گفتند این حمایت ها ادامه می یابد و حتما منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به انضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگوهای امروز در نشست های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و .. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری ... پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگوهای بسیار خوبی در خصوص چالش های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی گفت: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفت وگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا بیان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین های اشغالی فلسطین و رفع آلام و دردهای مردم فلسطین گفت وگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل است و باید بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و قطعنامه های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق  حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است. 

ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور قرار دارد و آیت‌الله رئیسی با همراهی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا صبح امروز این پروژه را افتتاح کرد.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است.

تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید

۵ سند همکاری بین مقامات عالی‌رتبه ایران و سریلانکا در حضور «آیت الله رئیسی» و «رانیل ویکرمسینگه» به امضا رسید.

در ادامه برنامه‌های سفر رسمی سید ابراهیم رئیسی و هیات عالی‌رتبه سیاسی و اقتصادی همراه به سریلانکا، چند سند همکاری از سوی مقامات دو کشور و در حضور آیت‌الله رئیسی و «رانیل ویکرمسینگه» در بخش‌های مختلف به امضا رساندند.

 

دیگر خبرها

  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • دفاع از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • این که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم