Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@12:23:57 GMT

طراحی ربات ها با شناخت فضایی سرعت می گیرد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۶۸۶۸۷

طراحی ربات ها با شناخت فضایی سرعت می گیرد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، شناخت فضایی از جمله‌ حوزه‌های مهم در علوم شناختی است که در طراحی سیستم‌های پیچیده‌ دیجیتال، طراحی روبات‌ها و نیز تعامل‌ بین انسان و کامیپوتر از اهمیت بسزایی برخوردار است.

امروزه به دلیل محدودیت‌های بسیاری که محیط‌‌های واقعی در بررسی ابعاد مختلف این حوزه دارند، تکلیف‌های مورد استفاده در ارزیابی‌های مورد نیاز در حوزه‌ شناخت فضایی، به‌ویژه مسیریابی فضایی، عمدتاً در محیط واقعیت مجازی (Virtual Reality) طراحی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی‌های شناختی از جمله‌ محصولات تولیدشده در این محیط است.

سومین ‌کارگاه‌ آموزشی طراحی تکلیفِ شناخت فضایی در محیط واقعیت مجازی، با حمایت ستاد علوم شناختی معاونت علمی و فناوری اواخر مهرماه جاری در پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهیدبهشتی برگزار می‌شود.

در این کارگاه آموزشی نحوه‌ طراحی تکلیف در محیط واقعیت مجازی در قالب بازی‌های شناختی با محوریت حل مسئله‌ در مسیریابی فضایی آموزش داده می‌شود.

در این دوره آموزشی که 25 مهرماه در دانشگاه شهید بهشتی برپا می‌شود به کمک ابزارهای آمار فضایی، نحوه‌ تحلیل داده‌های رفتاری و الگوهای فضایی مستخرج از این تکلیف مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

در دو دوره گذشته این کارگاه آموزشی که تابستان امسال در این دانشگاه برگزار شد، پس از ارائه‌ مقدمه‌ای بر شناخت فضایی، محیط واقعیت مجازی و مفاهیم اصلی آن، نحوه طراحی سؤالات پژوهشی و نیز مقدمات نرم‌افزار یونیتی و برنامه‌نویسی سی‌شارپ برای شرکت کنندگان تشریح شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در سومین دوره این کارگاه آموزشی به سامانه کنفرانس‌ها و کارگاه‌های دانشگاه شهیدبهشتی به آدرس http://conf.sbu.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

169 / 336 شناخت فضایی روبات واقعیت مجازی توسعه علوم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی بازی‌های شناختی علوم شناختی و مغز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: روبات واقعیت مجازی توسعه علوم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی بازی های شناختی علوم شناختی و مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد

جواد سپاهی  فرماندار ویژه چابهار گفت: مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان این شهرستان در محدوده بخش‌های پیرسهراب و پلان سرعت گرفته و از همه مهمتر کارشناسان این حوزه با مشارکت کشاورزان و مردم بومی در حال محقق کردن این خواسته بوده و بزودی شاهد توسعه وآبادانی این منطقه خواهیم بود تا آب بجای تبخیر در سد به اشتغال و تولید و رونق کمک کند.

جواد سپاهی اظهارکرد: کشاورزان پایین دست سد زیردان، با تجربه چندین ساله در این امر ما را یاری و در کنار کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی خواهند بود تا موفقیت در تقسیم آب و مدیریت و بهره‌برداری هر چه سریعتر تحقق پیدا کنند.

وی به مردمی سازی تمامی امورات در شهرستان چابهار اشاره کرد و افزود: برای عملیاتی کرد شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» برنامه‌ریزی به سمت و سویی خواهد بود که در کمترین زمان ممکن خود مردم تحولات را لمس و در مدیریت زمان برنامه ریزی خواهند کرد.

فرماندار ویژه چابهار ادامه داد: با مدیریت آبرسانی استاندارد به زمین‌های پایین دست کشاورزی شاهد رونق دوچندان منطقه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: از فرصت های خدادادی منطقه استراتژیک چابهار در بخش کشاورزی باید برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت داشته باشیم.

سپاهی تجربه چندین ساله کشاورزان را برای محقق ساختن جهش تولید با مشارکت مردم را مهم دانست و گفت: در سالجاری برای حوزه کشاورزی طوری برنامه ریزی شده از کمترین زمین کشاورزی در هر روستا نهایت بهره وری را خواهیم داشت و این امر نیازمند همراهی کشاورزان منطقه است.

وی با اشاره به اینکه سد مخزنی زیردان (جگرکوه) در محدوده بخش ساربوک قصرقند و ۱۴۰ کیلومتری شمال شهر چابهار بر روی رودخانه فصلی کاجو قرار دارد، بیان کرد: این سد در مجموع با ظرفیت ۲۰۷ میلیون مترمکعب ذخیره آب با هدف آبیاری مزارع کشاورزی پایین دست و تامین آب آشامیدنی روستاهای چابهار ساخته شده و هم اینک ظرفیت آن در آستانه سرریز شدن است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • رقابت ۱۵۷۰۰ داوطلب زنجانی در مرحله اول کنکور سراسری آغاز شد
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • دهمین همایش بین‌المللی دوسالانه علوم شناختی برگزار می‌شود
  • عملیات حفاری تونل گردنه الماس سرعت می‌گیرد
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»