Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@13:21:53 GMT

خیریه‌های بدون مجوز پیگیری شوند

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۶۹۵۹۱

خیریه‌های بدون مجوز پیگیری شوند

به گزارش ایکنا، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی ظهر امروز، ششم مهر در نشست شورای زکات استان قم که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به فعالیت برخی از خیریه‌های بدون مجوز برای جمع‌آوری زکات مردم اظهار کرد: خودجوش بودن در برخی از امور کار پسندیده و مورد تشویق است مگر اموری که به دستگاه، نظم و قوانین کشور بر می‌گردد و می‌تواند آسیب‌زا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: مسئولان باید بدانند که ممکن است افراد در قالب عنوان خیریه کارهایی را انجام دهند که به مصلحت نظام و کشور نباشد، برخی از عملکردها موجب سلب اعتماد مردم می‌شود و فقط به نارضایتی از یک مجموعه محدود نمی‌شود به همین علت خیریه‌های بدون مجوز باید پیگیری شوند تا افراد و مجموعه‌ها در قالب یک مجموعه ساماندهی شده عمل کنند.
رئیس شورای زکات استان قم با اشاره به اینکه مردم مؤظف نیستند که زکات خود را به مجموعه واحدی پرداخت کنند، تصریح کرد: در شرع مقدس چنین چیزی مطرح نشده است و ما باید تابع شرع باشیم.
وی یادآور شد: کشور ما اسلامی است و ما به دنبال عملکردهایی هستیم که منشأ فقهی آن مشخص باشد، ما وظیفه داریم که به پرداخت زکات تاکید کنیم اما اینکه انتظار داشته باشیم مردم به ما بگویند که این زکات را به چه اشخاصی پرداخت کرده‌اند انتظار نادرستی است.
آیت‌الله سعیدی با تاکید بر اینکه امر تبلیغات در حوزه زکات بسیار مهم است، تصریح کرد: اگر بیان احکام توسط مبلغان و تبلیغ چهره به چهره این افراد نبود مردم به سمت زکات سوق داده نمی‌شدند اما از همان ابتدا باید در تبلیغات و کارهای خود به صورتی تبلیغ کنیم که ابعاد مختلف را مدّ نظر قرار دهیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان قم با بیان اینکه هزینه تبلیغات زکات باید در مبلغ دریافتی از محل زکات دیده شود، مطرح کرد: شرع این موضوع را مورد توجه قرار داده اما زمانی که ما به درستی تبلیغ نکردیم نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم مردم نیز این موضوع را بپذیرند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خیریه بدون مجوز قم آیت الله سعیدی ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست

ایسنا/ایلام مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کم رنگ شدن روش‌های سنتی تبلیغ نیست، گفت: تمام تلاش ما اجرای برنامه‌های اثربخش با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مردم است و تمام تلاش ما این است که از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم، چراکه اگر در رسانه کم کاری کنیم ضربه خواهیم خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی رحیمی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: در دنیای امروز تبلیغات در همه عرصه‌ها اهمیت زیادی دارد که این مهم در امور دینی که برنامه زندگی بشر است اهمیت صدچندان پیدا کرده است.

‌مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام جامعه قرآنی، کانون مداحان، بسیج، و رسانه‌ها را از جمله پشتوانه‌های مردمی این اداره کل برای اجرای برنامه‌ها عنوان و تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت‌ها را با هم برای تبلیغات درست و بهنگام و اثرگذار هماهنگ کنیم.

رحیمی بر تلاش برای بومی‌سازی تبلیغات تأکید کرد و ادامه داد: راه‌اندازی منبر مجازی بر اساس زیست‌بوم استان از دیگر برنامه‌های تبلیغات اسلامی استان ایلام است.

وی برون‌سپاری فعالیت‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مراسم ۱۲ ساعته‌ی نیمه شعبان امسال یک نمونه از این فعالیت‌ها بود که برای اجرای آن از هیئت‌ها و موکب داران دعوت شد و مردم هم مشارکت بسیار قابل توجهی داشتند و مردم هم علاقه خود را بیش از دیگر برنامه‌ها نشان دادند و برای برگزاری مراسم دهه‌ی کرامت نیز برای پای کار آوردن جامعه مداحان، اصناف و هیئات مذهبی برنامه‌ داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام برپایی پاتوق‌های گفت‌وگو، استفاده از ظرفیت متدینین، برنامه‌ریزی برای قشر خاکستری و اجرای برنامه‌ها در محیط‌های عمومی‌تر را از دیگر برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست