Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@19:49:55 GMT

عوامل موثر در بروز سرماخوردگی

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۰۱۹۵

عوامل موثر در بروز سرماخوردگی

 جراح عمومی با اشاره به آمدن فصل پاییز و بروز برخی بیماری‌ها گفت: در فصل پاییز به دلیل تغییرات آب و هوایی ممکن است بیماری‌های مختلفی ظاهر شوند که بسیاری از افراد به آن مبتلا خواهند شد؛ یکی از شایع‌ترین این ویروس ها، سرماخوردگی است.

او درباره عوامل موثر در بروز سرماخوردگی بیان کرد: مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار باران، باد‌های شدید و تغییرات رطوبت هوا هستند که در کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن نقش دارند، بنابراین به راحتی ویروس‌ها می‌توانند به بدن راه پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جراح عمومی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه سرماخوردگی‌های پاییزی به شدت سرماخودگی‌های زمستانی نیست. با این حال مراجعه به پزشک و درمان این بیماری برای پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های ویروسی و سرماخوردگی‌های زمستانی ضروری است.

او درباره پیشگیری این عارضه بیان کرد: برای جلوگیری از سرماخوردگی در فصل پاییز بهتر است لباس‌های کمی ضخیم‌تر بپوشید و ورزش را هم فراموش نکنید. در این فصل نسبت به فصول دیگر بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید. شست و شوی صورت در این فصل می‌تواند به پیشگیری سرماخوردگی کمک کند.


کیوان درباره راه‌های درمان این عارضه گفت: این بیماری باید مدت زمان خود را طی کند تا فرد سلامتی خود را کاملا به دست آورد. این طور نیست که با یک دارو ظرف یک روز سلامتی به دست آید، بلکه باید دوره آن بگذرد. تنها زمانی باید به پزشک مراجعه کرد که سرما خوردگی چند روز بدون هیچگونه بهبودی ادامه داشته باشد. اگر از لحاظ تنفس دچار مشکل شدید هستید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. زیرا رطوبت و سرما این مشکل را تشدید و تحریک می‌کند. پس بهتر است تمام شرایط رعایت شود تا مانع ایجاد این عارضه شویم.     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرماخوردگی مشکلات تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس امور بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تاکنون یک سوم جمعیت بالای ۳۰ سال برای انجام غربالگری قلب به مراکز بهداشت مراجعه کرده اند، از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بقیه هم خواست که با مراجعه سریعتر به این مراکز، تحت غربالگری قلب قرار بگیرند.   دکتر بابک اقبالی افزود: برنامه غربالگری قلب حوزه بیماری‌های غیرواگیر از سن ۳۰ سالگی به بعد انجام می‌شود، به این صورت که برای گروه سنی ۳۰ تا ۶۰ سال، هر سه سال یک بار و برای افراد بالای ۶۰ سال سالی یک بار، است.   وی ادامه داد: در حوزه غربالگری قلب میزان مراجعات در روستا‌ها ۷۰ درصد و در شهر‌ها ۳۰ درصد بوده که بسیار پائین است و ما از موارد باقی مانده در شهر‌ها و روستا‌ها می‌خواهیم که به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند تا تحت غربالگری قلب قرار بگیرند.   او با بیان اینکه در غربالگری قلب مواردی همچون کلسترول، قند خون، فشار خون، چربی خون، میزان قد و وزن، سابقه خانوادگی و ... مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: در مواردی که احتمال خطر برایشان وجود داشته باشد فاصله زمانی برنامه مراقبتی‌شان کمتر می‌شود و به این افراد دارو‌های موردنیاز متناسب با وضعیتشان تجویز می‌شود.   دکتر اقبالی اضافه کرد: همچنین موارد با وضعیت بدتر و شدیدتر به سطوح ۲ و ۳ ارجاع می‌شوند و اگر فرد بیمار مشکلات دیابت، فشار خون، قند خون و چربی خون را داشته باشند، پرونده جداگانه‌ای برایش تشکیل می‌شود تا که مشکلاتش به‌طور ویژه‌تر و تخصصی‌تر با توجه به سابقه بیماری زمینه‌ای که دارد مورد بررسی و درمان قرار بگیرد.   رئیس امور بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در موارد غربالگری شده برخی از افرادی که نیازمند آزمایش و پیگیری مجدد بودند، این برنامه را ادامه ندادند که این پیگیری نکردن، آسیب‌زا است و باعث می‌شود مشکلات احتمالی به‌موقع شناسایی و درمان نشوند.   دکتر اقبالی افزود: در مشاوره‌هایی که در حوزه پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر انجام می‌شود مواردی همچون آموزش تغذیه سالم، آسیب‌های ناشی از مصرف سیگار و دخانیات، مشکلات ناشی از مصرف نوشیدنی‌های گاز دار و ... ارائه و بیان می‌شود و نیز پاسخگوی سؤالات حاضران در این برنامه‌های مشاوره‌ای هم هستیم.   وی در پایان گفت: با دوری از مصرف دخانیات، تغذیه سالم و فعالیت‌های بدنی و کنترل استرس می‌توان از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است