Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@04:02:49 GMT

جاده ابریشم عامل توسعه و رشد تمدن بشری بوده است

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۰۲۹۸

جاده ابریشم عامل توسعه و رشد تمدن بشری بوده است

به گزارش خبرنگار مهر، چنار بیگ ظهر شنبه در کنفرانس بین المللی گفت‌وگوی بین ادیان و گفت‌وگوی‌ بین فرهنگی در مسیر جاده ابریشم بابیان اینکه میراث فرهنگی نقش مهمی در خصوص نشر و تبلیغ ادیان مختلف دارد، عنوان کرد: جاده ابریشم یکی از مسیرهای اصلی توسعه و رشد تمدن بشری بوده و طی سال‌های مختلف گسترش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنار بیک با بیان اینکه جاده ابریشم به عنوان یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت و کسب و کار در جهان شناخته می‌شود، افزود: آثار پیدا شده در جاده ابریشم نشان دهنده تنوعات فرهنگی و مذهبی در این مسیر است.

بیگ با بیان اینکه اقلام متفاوتی مربوط به زرتشتیان در قسمتی از جاده ابریشم که از قرقیزستان عبور می‌کند یافت شده است، اضافه کرد: ۴ سایت باستانی در قرقیزستان ثبت جهانی شده که تمام این مناطق به نوعی با دین در ارتباط هستند.

وی با بیان اینکه در  مسیر جاده ابریشم که از قرقیزستان عبور می‌کند، آثاری مربوط به اسلام، مسیحیت و بوداییسم نیز کشف شده است، بیان کرد: معبد بودایی یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های باستانی و معابد قرقیزستان است و آثار تاریخی کشف شده در این منطقه نشان دهنده وجود چند فرهنگ در این منطقه است.

باستان شناس قرقیزستانی با بیان اینکه در فصل ۲۲ کاوش مناطق تاریخی قرقیزستان معابدی مربوط به قرن اول و دوم کشف شده است که آثار باستانی و هنری فراوانی دارند، عنوان کرد: میراث فرهنگی نقش مهمی در خصوص نشر و تبلیغ ادیان مختلف دارند.

سایت‌های باستانی جاده ابریشم کانون پژوهش‌های فرهنگی و گردشگری هستند وی با بیان اینکه سایت‌های باستانی جاده ابریشم کانون پژوهش‌های فرهنگی و گردشگری هستند، گفت: سایت‌های باستانی و مذهبی جاده ابریشم بسیار ارزشمند بوده و نشان از قدمت طولانی این جاده دارد.

چنار بیگ در پایان بیان کرد: امیدوارم کنفرانس بین المللی گفت وگوی بین ادیان و فرهنگی تاثیر بسیاری بر مدیریت و حفاظت از سایت های تاریخی و گسترش تعاملات کشورهای حاشیه جاده ابریشم داشته باشد.

نماینده کشور سوییس در اجلاس راه ابریشم نیز با بیان اینکه مفتخرم که بخشی از تز دکترایم در خصوص اسلام در چین را در این نشست ارائه کنم، عنوان کرد: با بررسی ۵ شهر چین که مرکز تجاری بوده‌اند بقایای ادیان مختلف قابل مشاهده است.

پاسکال یونیون ادامه داد:صحبت‌هایی در خصوص اولین تماس بین اسلام و چین وجود دارد که به قرن چهاردهم در دوران مینگ برمی‌گردد و امروزه شماری از این مسلمانان چینی وجود دارند که برخی از آداب اسلام را در آیین‌های چینی اجرا  می‌کنند.

وی با اشاره به غبارروبی مقبره ها توسط چینی‌ها از آن به عنوان احترام به این مکان‌ها نام برد و گفت: این رسم از آیین‌های اسلامی بهره گرفته شده و انواع نذری‌ها و سنبل‌های اسلامی چون قرآن وجود دارد.

یونیون خاطرنشان کرد: این سنبل‌های اسلامی برای احترام به نیاکان همچنان وجود دارد و سجده در برابر تصویر مکه را در بین گروهی از چینی‌ها مشاهده می‌کنیم که این آیین از راه جاده ابریشم دریایی به چین رسیده است.

کد خبر 4731163

منبع: مهر

کلیدواژه: اجلاس جاده ابریشم جاده ابریشم باستان شناسی هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی اربعین 98 بوشهر شیراز شهرکرد اجلاس جاده ابریشم گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان بیرجند بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۰۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • برگزاری دو رویداد بین‌المللی با موضوع «سمنان پایتخت جاده ابریشم»