Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روابط آمریکا آثار سوئی در شرایط بین‌المللی داشته و آمریکایی‌ها قواعد متعارف را بر هم زده‌اند، گفت: در حال حاضر کشورهای بزرگ باید مسئولیت خود را شناخته و به آن عمل کنند. ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۲ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز(شنبه، 6 مهر) در دیدار "گدام دارمندرا" سفیر هندوستان در تهران، روابط ایران و هندوستان را مرتبط با ریشه‌های مشترک دو کشور دانست و گفت: هندوستان کشور بزرگی است و ظرفیت ویژه‌ای برای توسعه روابط میان دو کشور وجود دارد که باید از این فضا استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی کشورها نمی‌خواهند روابط دوستانه اقتصادی میان دو کشور توسعه یابد، اظهار داشت: ایران و هندوستان نباید به این کشورها اجازه موفقیت دهند و باید در جهت توسعه روابط اقتصادی میان دو کشور تلاش کنند.

توصیه رئیس‌جمهور به نخست وزیر هند درباره مشکلات کشمیرگفتگو|ایزدی: اروپایی‌ها خود را گروگان سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران کرده‌اندسردار جلالی:عده‌ای درباره تراریخته بر استاندارد «خارجی» آمریکا تأکید می‌کنند/ماجرای نامه شخصی یک خلبان ارتش به رهبر انقلاب

رئیس مجلس  با بیان اینکه ایران و هند دو تمدن قدیمی و ریشه‌دار هستند، گفت: روابط آمریکا آثار سوئی در شرایط بین‌المللی داشته و آمریکایی‌ها قواعد متعارف را بر هم زده‌اند، لذا در حال حاضر کشورهای بزرگ باید مسئولیت خود را شناخته و به آن عمل کنند.

لاریجانی ادامه داد: در این شرایط از کشورهای کوچک که تاب تحمل تحریم‌های قدرت‌های بزرگ را ندارند، انتظاری نداریم، اما از کشورهای بزرگ انتظار داریم نسبت به تحریم‌های آمریکا علیه ایران بی‌تفاوت نباشند، چرا که اگر آمریکایی‌ها به زورگویی عادت کنند، به زودی به شما نیز زور می‌گویند.

وی تأکید کرد: ایران و هند می‌توانند در حوزه انرژی و تکنولوژی جدید و ایجاد امنیت و ثبات در منطقه مکمل یکدیگر باشند.

رئیس مجلس در پایان با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت پارلمانی میان دو کشور، خاطرنشان کرد: بالاخره جمهوری اسلامی از تحریم عبور می‌کند و شرایط سخت به پایان می‌رسد، لذا افق روشنی پیش روی ما قرار دارد و در این میان، اولویت نگاه جمهوری اسلامی در حوزه دیپلماسی، همواره با شرق است.

همچنین "گدام دارمندرا" سفیر هندوستان در تهران نیز در این دیدار با اشاره به تأکید کشورش بر تحکیم روابط با ایران، گفت: دیدارهای متعددی میان مقامات دو کشور در سطوح عالی برگزار می‌شود که بیانگر پیشرفت تدریجی روابط است و هندوستان نیز طی این دیدارها علت تأخیر در اجرای برخی پروژه‌ها را توضیح داده است.

سفیر هندوستان در تهران در پایان با بیان اینکه روند گفت‌وگوها میان هند و ایران باید ادامه پیدا کند تا وحدت افزایش یابد، اظهار داشت: اکنون که انتخابات پارلمان هندوستان برگزار و رئیس مجلس انتخاب شده است، از شما دعوت می‌کنیم به شهر دهلی سفر کنید.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط علی اردشیر لاریجانی نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم نمایندگان مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد

به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسن‌زاده در همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه رویداد ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: چین با حجم تجارت دوجانبه بیش از ۳۰ میلیارد دلار، اختلاف زیادی نسبت به شرکای تجاری دیگر ایران دارد و شریک نخست تجاری کشور است. همچنین این ظرفیت وجود دارد که سقف تجاری دو کشور به ۵۰ میلیارد دلار ارتقاء یابد.

وی افزود: ایران در گذشته اولین شریک تجاری چین در خاورمیانه بود اما در حال حاضر رتبه ایران به بالاتر از پنج رسیده و بنابراین باید این رتبه را دوباره ارتقاء دهیم. امیدواریم دو کشور بتوانند از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه روابط دو جانبه بهره‌برداری بیشتری کند.

حسن زاده ادامه داد: ظرفیت سرمایه گذاری خارجی برای چینی‌ها به ویژه در مناطق آزاد فراهم شده است. همچنین شرکت‌های چینی می‌توانند از طریق ایران به بازارهای منطقه‌ای دسترسی داشته باشند.

رییس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی ایران در بیشتر زمینه‌های صنعتی، معدنی، تجاری از جمله در محصولات پزشکی، فولاد، مصالح ساختمانی، محصولات دانش بنیان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع دستی، گردشگری و غیره آماده همکاری برای آشنایی بیشتر جوامع تجاری دو کشور است. اتاق بازرگانی ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی و نماینده بخش خصوصی آماده همکاری در توسعه روابط است.

کد خبر 6093443 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری ایران فردا / قواعد بازی حکومت و جامعه پیچیده‌تر شده
  • میان دولت و مجلس تنش وجود ندارد
  • عزاداری شیعیان هندوستان در مسجد کوفه
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد