Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۴ دانش آموز دختر در روستای قبله شهرستان کوهدشت با وجود علاقه به درس خواندن، اما این روزها مجبور به ترک تحصیل شده‌اند. ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۹ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، ترک تحصیل 14دختر  روستای «قبله» شهرستان کوهدشت به دلیل نبود معلم موضوعی بود که روز گذشته فضای مجازی را در برگرفت و واکنش‌های مختلفی را در پی داشت و نوک پیکان انتقادها به سمت مسئولان آموزش و پرورش استان بود تا هرچه سریعتر چاره‌ای برای رفع مشکل این دانش‌آموزان بیندیشند تا در این آغاز ماه مهر بیش از این کامشان تلخ نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرای این دانش‌آموزان اینگونه مطرح شد که در «روستای قبله» شهرستان کوهدشت 14دختر دبیرستانی به علت نبود معلم ناچار به ترک تحصیل هستند.

روستای مذکور که امسال30 دانش‌آموز دبیرستانی دارد (16پسر و 14 دختر) دانش‌آموزان پسر آن به ناچار برای ادامه تحصیل به روستاهای اطراف که کیلومترها فاصله دارند می‌روند اما دانش‌آموزان دختر چون برایشان مقدور نیست، بلاتکلیف مانده‌اند و مجبوراند از ادامه تحصیل باز بمانند و این در حالی است که مدرسه برای ادامه تحصیل در روستا وجود دارد ولی دبیر دبیرستان برای این دختران وجود ندارد.

زیر نُرم بودن تعداد دانش‌آموزان برای ایجاد آموزشگاه مستقل

بهرام عالی پور رئیس آموزش و پرورش طرهان در این رابطه مطرح کرد که با توجه به زیر نُرم بودن تعداد دانش‌آموزان دختر متوسطه دوم روستا برای ایجاد آموزشگاه مستقل، از همان ابتدای سال تحصیلی پیگیری برای استقرار سرویس ایاب و ذهاب و تحصیل 14دانش آموز دختر متوسطه دوم این روستا در نزدیک‌ترین روستای همجوار انجام که این موضوع با مخالفت اولیا محترم مواجه شد.

در این زمینه و با پیگیری‌های مدیرکل و مسئولان آموزش و پرورش منطقه طرهان تصمیم گرفته شد که با تشکیل کلاس در شیفت مخالف آموزشگاه شریعتی روستای قبله که هم اکنون دانش‌آموزان دوره ابتدایی و متوسطه  اول در آن تحصیل می‌کنند، نسبت به تحصیل دانش آموزان دختر متوسطه دوم این روستا اقدام شود.

نبود معلم برای 14 دانش‌آموزان دختر

رضا زینی‌وند مقدم مدیر کل آموزش و پرورش لرستان نیز در این رابطه اظهارداشت: 14 دانش‌آموز دختر  دبیرستانی روستای قبله به خاطر نبود معلم و به حد نصاب نرسیدن تعداد برای تشکیل کلاس، در شرف ترک تحصیل بودند اما برای جلوگیری از این کار اقداماتی در دست اجرا داریم.

وی افزود: پیشنهاد آموزش و پرورش این بود که برای این دانش‌آموزان سرویس رایگان تامین شود تا به نزدیکترین روستای همجوار بروند اما اولیا آنها مخالف این کار بودند و خود پیشنهاد دادند که این 14 دانش‌آموز به صورت مختلط در کلاس پسران روستای خود ادامه تحصیل دهند اما به دلیل نقض بخشنامه وزارتی حتی با حساب کردن تعداد پسران روستا که 5 نفرپایه دهم هستند باز هم شرایط ایجاد آموزشگاه مستقل وجود ندارد.

مقدم مدیرکل آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: برای جلوگیری از ترک تحصیل این دانش‌آموزان راهکارهای مختلفی بررسی می‌شود و باید گفت به هیچ عنوان دانش‌آموزان دختر این روستا ترک تحصیل نخواهند کرد  و تلاش می‌کنیم ادامه تحصیل آنها تحت هر شرایطی فراهم شود.

انتهای پیام/ ت

R41450/P1336/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۱۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است

نشست خبری مشترک الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مسعود بهرامی، مدیرکل شهرستان‌های تهران با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد عصر امروز، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن گرامیداشت روز معلم و هفته سمپاد بیان کرد: این دومین دوره از نمایشگاه دستاوردهای سمپاد است که با رشد و افزایش قابل قبولی در دستاوردها همراه بوده است.

وی افزود: هدف اصلی ما از به نمایش گذاشتن دستاوردهای مختلف سمپاد، کمک به صنایع مختلف برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان نخبه است.

یاوری دستاورد دوم را کاربردی شدن پژوهش‌های دانش‌آموزان سمپاد برشمرد و ادامه داد: سومین هدف تشکیل شبکه سراسری از همه مناطق کشور برای ایجاد همکاری و دوستی در راستای پیشرفت علمی کشور است.

وی حضور بیش از ۲٠٠ مدیر و مسئول کشوری در این نمایشگاه را مهر تاییدی بر اهمیت آن توصیف کرد و گفت: سمپاد خود وارد تجاری‌سازی و پیاده‌سازی ایده‌ها نمی‌شود و تنها از نهادهای مسئول در این راستا بهره می‌برد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه چهار دهک اول از پرداخت شهریه مدارس سمپاد معاف هستند ادامه داد:مردم درصورت مشاهده موردی خلاف این رویه اطلاع‌رسانی کنند تا پیگیری شود.

یاوری در پاسخ به پرسشی درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد ویژه عشایر مناطق مختلف کشور توضیح داد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند. خوشبختانه سال گذشته دو مدرسه سمپاد ویژه عشایر عزیز راه‌اندازی و احداث شد. یکی از این مدارس در استان فارس و دیگری در استان آذربایجان غربی قرار دارد که به عشایر دختر و پسر اختصاص یافته است.

رئیس سازمان آموزش استعدادهای درخشان در خاتمه اظهارتش بیان کرد: مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر افراد شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند. ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و توانایی‌های لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد